Når den lille ny skal have sit navn, vil mange gerne give en personlig gave til barnedåb eller navngivningsfest. Det kan dog godt være svært at finde den specielle gave, som man gerne vil give. Her har vi samlet en række unikke gaver, som er passende til barnedåb eller navngivningsfest.

Sisällysluettelo

En helt speciel gave til barnedåb

Leder du efter en helt speciel gave til barnedåb, er det en god ide at gå efter en gave, der kan gøres personlig. Det er meget populært at købe gaver, der har barnets navn på, og datoen for dåben. Der er er også muligheden for at vælge en gave, som ikke alle andre har. For eksempel et specielt stykke legetøj, som en gyngehest i træ, eller et smykke. Vil du se flere specielle og personlige gaver til barnedåb, så se længere nede i teksten.

Luksus gyngehest

Ergonomisk korrekt gyngehest, der kan bruges fra 6 mdr. Smukt og stilet design!

Gyngehest i træ

En meget flot og stilet gave til barnedåben. Denne smukke gyngehest er fremstillet i træ, og  har nogen helt særlige detaljer. For eksempel er den ergonomisk korrekt, og kan bruges allerede fra 6 mdr. Gyngehesten er både sjov for barnet, men også en smuk dekoration på børneværelset.

Jupiduu gyngehest i træ

Gyngehest i høj kvalitet og runde former. Styrker motorik og balance.

Hvad vil du være når du bliver stor? - Smuk bog Bestseller i Norge! Gemmer minder for evigt...

Stil dit bar ét spørgsmål fra bogen hver dag, og noter det ned igennem 3 år. En helt unik gave, der bliver til en uvurderlig tidskapsel.

Bogen hedder “Hvad vil du være når du bliver stor?”, og giver anledning til snak og gode minder med barnet. På hver side i bogen er der et spørgsmål og plads til at notere svaret. Den populære bog har taget Norge med storm, og er nu også kommet til Danmark. Den forhandles hos Børnenes Kartel og koster 349,95 kr. “Hvad vil du være når du bliver stor” er en meget personlig gave til barnedåb.

Hvor dyr gave til barnedåb?

Det er ganske individuelt hvor dyr en gave man køber til barnedåben. Den traditionelle gave til barnedåb koster i gennemsnit lidt mere end en gave til en “almindelig” begivenhed som for eksempel fødselsdag. En typisk pris på en gave til barnedåb er 3-500 kr.

De nære relationer som bedsteforældre, forældre, Gudmor og fadder er ofte en anelse dyrere og kunne for eksempel være et smykke eller en forsølving af barnets første sko.

Personlig gave til barnedåb

Det kan være svært at finde en personlig gave til barnedåb. Især hvis man ikke ved hvad børn i den alder fortrækker. Læs vores store guide til det bedste legetøj til børn på 1 år – måske bliver du inspireret?

Hvad er faddernes opgave?

Bliver man valgt som fadder, forpligter man sig religiøst til at opdrage barnet i den kristne tro hvis der skulle ske det tragiske, at forældrene gå bort. Til barnedåben skal barnet have mindst to og højst fem faddere.

Lähde: Kristendom.dk