Strik babytøj i lækkert garn, der giver din babys garderobe et personligt præg. Her har vi valgt at fremhæve de sødeste baby strikkekits, som endda kan købes for en billig pris. Garn er nemlig blevet ret billigt online, og der er et stort udvalg!

Se alle de lækre baby strikkekits nedenfor

Med et strikkekit til baby er det både nemt og billigt måde at strikke tøj til baby. I et strikkekit køber man både opskrift og garn samlet til en god pris. Detfor er det ikke nødvendigt at købe en hel bog med baby opskrifter, men du kan nøjes med at købe lige den opskrift du ønsker. Samtidig behøver du ikke bøvle med at finde det rette garn i den rette mængde. Du skal blot vælge farve og størrelse, bestille, og så er du klar til at gå i gang når dit garn bliver leveret. Du kan købe strikkekits til baby hos Filato tai Rito.

Se de sødeste strikkekits til baby længere nede i teksten

Vi har samlet strikkekits til baby og gratis strikkeopskrifter, hvor du kun skal betale for garnet. Baby strikkeopskrifterne er samlet fra online forhandlere, da man her får rigtig meget for pengene.

Sisällysluettelo

Fordele ved babystrik

  • Det er hurtigt at strikke
  • Der skal ikke bruges så meget garn = det er ikke så dyrt
  • Alle forældre bliver glade for babystrik
  • Og så er baby strik bare rigtig nuttet!

Strikket babytøj

Baby stri har altid været populært at strikke. I mange generationer har man strikket babytøj til babyer i familien, eller gode venner. Babystrik er en helt speciel gave, der bliver værdsat ekstra meget, fordi der er brugt tid og kræfter på det. Strikket babytøj i blødt garn er en skøn gave at forære nybagte forældre. Derfor har vi her samlet en masse strikkeopskrifter til baby, hvor du kan lede efter inspiraion, uanset om det er dig selv der skal strikke eller en anden der vil strikke noget for dig.

Lue myös:   Onko lapsesi menossa sisäoppilaitokseen?

Find mange baby strikkeopskrifter her på siden

Vi har valgt at samle en stor liste med masser af baby strikkeopskrifter. Mange af baby opskrifterne er gratis. En del af dem sælges også som strikkekit, hvor du køber strikkeopskriften  for en lav pris når du samtidig køber garnet.

De sødeste baby strikkekits

Her har vi samlet en række baby strikkekits og fine strikkeopskrifter til baby

Strikket babysæt i str. 1 – 24 mdr.

Strik det sødeste sæt tøj. I dette strikkekit til baby får du strikkeopskrift og garn til søde bukser, hat, bluse og sokker. Sættet er strikket i et blandingsgarn af bomuld og bambus, hvilket er et meget blødt garn, der især er godt for babyers sarte hud. Garnet er ikke lige så varmt som uld, men dog stadig temperaturregulerende. Det er derfor et godt sæt at strikke til en baby der kommer til verden i forår – eller sommermånederne.

Islandsk trøje til børn og baby | Str. 1 – 4 år

Islandsk uld er et fantastisk garn. Det har unikke egenskaber, som at være temperaturregulerende og smudsafvisende. Dette garn er spundet på Island fra det eneste garnfirma der findes i landet. Ulden kommer fra “rigtige” islandske får, der har været racerene i årtier. En ægte uldtrøje, der kan bruges som alternativ til en jakke i efterår og forår.

Babyromer med skørt

Sød lille romper til pige. Rompere er blevet populære til baby – blandt andet fordi det er noget af det sødeste, samtidig med de er praktisk. Denne fine strikkede kjole til en babypige er strikket med et fint strikkemønster på skørtet. Strikkekittet kan købes hos Filato.

Baby trøje med raglanærmer

En meget brugbar babytrøje, der strikkes med raglanærmer og små knapper i den ene side, så den er nem at tage af og på. Garnet er det bløde og varme baby merinould, som luner dejligt og ikke kradser. Denne baby strikkeopskrift  kan strikkes i str. 1 mdr -4 år. Med i strikkekittet følger der både knapper og garn. Strikkeopskriften til baby er gratis og fra Drops.

Lidt om strikkeopskrifter til baby

Det er oplagt at strikke til baby og de unge børn. De voksne hvad babyer skal have på, og en flot strikket trøje, kjole eller små babysutsko er noget af det mest nuttede. Hvis du strikker uldtøj er det praktisk, da det vil sørge for at baby har den helt rette temperatur, da uld absoberer fugt hvis baby sveder, og luner hvis han eller fryser. Hvis du finder det bedste garn, så er strik til baby noget af det bedste, og det er hverenten du strikker til din egen baby, eller det er til en venindes baby eller måske et barnebarn. Hjemmestrikket tøj til baby er meget moderne i øjeblikket. Der er mange moderigtige strikkeopskrifter, og du kan her på siden finde strikkeopskrifter til børn og baby i alle mulige forskellige afskygninger. Finder du ikke hvad du søger, så prøv at kigge hos Filato online garnbutik, hvor der er virkelig mange vauvan neulomalleja at vælge i mellem.  Find de bedste strikkeopskrifter til baby og børn her på siden.

Lue myös:   Huer og vanter til børn 2017 - Det bedste tilbehør til børnenes overtøj