Gratis baby startpakker er blevet et hit, hvor flere butikker tilbyder produkter til den første tid med baby. For at kunne for fingrene i en startpakke fra Rema1000, skal du registrere dig via nedenstående link. Herefter vil du få tilsendt en bekræftelsesmail, som skal vises i din lokale Rema1000 butik tidligt 7 dage efter. Du vil her få udleveret en taske med produkter til den første tid som nybagte forældre, så man har muligheden for at afprøve og sammenligne de forskellige produkter på markedet.

For bestilling af den gratis baby startpakke fra Rema1000 – se link længere nede på siden.

Læs med her hvis du er nysgerrig efter at finde ud af, hvad der gemmer sig i denne baby startpakke fra Rema1000. Efter en beskrivelse af det præcise indhold, vil vi komme med vores vurdering af babypakken.

Sisällysluettelo

Rema1000 Newborn bleer

Rema1000 Newborn bleer i str. 1, som svarer til 2-4 kg. Blepakken indeholder 28 stk. Bleer, så der er god mulighed for at teste bleerne på din baby. Bleerne fra Rema100 er superabsorberende i blødt materiale. Bleerne fra Rema1000 er uden farvestoffer, parfume og lotion hvorfor de er designet specielt til børn med følsom hud. Samtidig er bleerne fra Rema100 Svanemærket og udviklet i tæt samarbejde med Astma-Allergi Forbundet.

Rema1000 Vådservietter

Rema1000 Vådservietter med i alt 100 stk. Vådservietterne er lavet i 50% viskose og 50% polyester. De er super praktiske og kan anvendes til bleskift, som renseserviet efter et måltid eller måske til en eventuelt rejse, hvis der ikke er mulighed for vand hele tiden. Vådservietterne fra Rema1000 er parfumefri og de egner sig specielt godt til sart babyhud. Samtidig er de Svanemærket og nogle af de mest miljøvenlige vådservietter på markedet.

Lue myös:   Pigelegetøj 1 år - Det bedste pigelegetøj til 1 årige 2017

Rema1000 Skumvaskeklude

Rema1000 Skumvaskeklude med i alt 50 stk. Skumvaskekludene er ekstra tykke og bløde. De er ligeledes uden sæbe og parfume. Skumvaskeklude er speciel gode til bleskift, da de er gode til følsom babyhud og samtidig er de super praktiske til at rengøre med. En skumvaskeklud fra Rema1000 måler 19×19 cm. med en tykkelse på 3,5 mm. De er lavet af polyether som er et fleksibelt skummateriale.

Rema1000 Kids Shampoo

Rema1000 Kids Shampoo som indeholder 250 ml. Shampooen er parfumefri, uden farvestoffer og udviklet i samarbejde med Astma-Allergi Forbundet. Shampooen har en god størrelse og kan holde til mange bade med baby.

Rema1000 Svømmebleer

Rema1000 Svømmebleer i str. Small, som svarer til 7-12 kg. Pakken indeholder 2 stk. Svømmebleer. Svømmebleerne er super komfortable fordi de er bløde, har en anatomisk pasform der letter bevægeligheden for barnet og så sidder den til, så der ikke opstår ulykker undervejs i bassinet. Rema1000 svømmebleerne er udviklet til følsom hud og indeholder ikke farvestoffer, parfume eller lotion.

MAM Sut

MAM sut i en grøn nuance med fint print af 2 elefanter. Denne MAM sut er velegnet fra 0-6 måneder og er i materialet silicone. Det er en original MAM sut der er fri for kemiske stoffer såsom BPA (Bisphenol A) og BPS (Bisphenol S). Super sød sut til den første tid.

Brochurer om ”Sikkerhed for dit barns skyld” og ”Discount med holdning”

2 Brochurer om henholdsvis ”Sikkerhed for dit barns skyld” og ”Discount med holdning” fra Rema1000. Brochuren om ”Sikkerhed for dit barns skyld” er udgivet af Varefakta og omhandler sikkerhed i forhold til barnevogn, højstol, barnesele, sutter, personlig pleje, seng, bleer, sutteflasker og service/bestik. Brochuren fortæller om hvilke krav som Varefakta stiller og hvorfor det er en god ide at vælge produkter til den lille ny med Varefakta. Læs mere i brochuren.

Brochuren om ”Discount med holdning” fra Rema1000 fortæller lidt om hvorfor man bør have fokus på dyrevelfærd, undgå madspild og giver ligeledes inspiration til økologi. Samtidig guider brochuren dig i forhold til Rema1000 digitale verden indenfor madplan, opskrifter, indkøbslister og meget mere. Læs også mere om de forskellige samarbejder som Rema1000 har indgået.

Babypakken fra Rema1000 kan bestilles på nedenstående link og vil kunne afhentes i din lokale Rema100 butik efter 7 dage når du har modtaget en bekræftelsesmail.

Vores vurdering af babypakken fra Rema1000

Denne baby startpakke fra Rema1000 er meget relevant og specielt brugbar i den første tid med baby, fordi den indeholder gode og praktiske produkter såsom bleer, vådservietter, skumvaskeklude og shampoo. Som kommende mor skal man pludselig tage stilling til hvilke produkter som man vil bruge på sit barn. Med Rema1000 baby startpakken er der mulighed for at afprøve deres produkter indenfor de daglige plejeprodukter og finde ud af om det er noget man har lyst til at fortsætte med. At der medfølger lidt ekstra hygge ting til baby, er bare prikken over i´et. Man må sige at Rema1000 formår at forkæle de kommende mødre.

Lue myös:   LEGO Duplo Bondegård | Mange timers sjov med LEGO duplo bondegård!