Lidl er også med på vognen indenfor gratis baby startpakker til kommende mødre. Hvis du ønsker at få fingrene i en startpakke til din baby fra Lidl, så skal du registrere dig via nedenstående link. Herefter vil du få tilsendt en SMS med et link, som du først skal trykke på når du står ved kassen. Her vil du få udleveret en taske med produkter til den første tid som nybagte forældre, så man har muligheden for at afprøve og sammenligne de forskellige produkter på markedet.

Hvis du ønsker at bestille baby startpakken fra Lidl, kan du finde link længere nede på siden.

Er du nysgerrig efter at finde ud af, hvad der gemmer sig i baby startpakken fra Lidl. Vi beskriver indholdet og kommer herefter med vores vurdering af babypakken. Læs med herunder.

 

Newborn bleer fra Toujours

Newborn bleer fra Toujours, som er det blemærke Lidl forhandler. Pakken med bleer er i en str. 2 og svarer til 3-6 kg. Der er 34 stk. bleer der både er beregnet til dag og nat. Bleerne er Svanemærket og udviklet i samarbejde med Astma Allergi Forbundet. Bleerne fra Lidl er ligeledes fri for latex, de er tynde og sidder derfor komfortabel, de er åndbare og samtidig super gode til følsom hud.

Shampoo fra Sensitive Kids

2 stk shampoo fra Sensitive Kids med 20 ml. i hver tube. Det er shampoo uden parfume og farvestoffer. Samtidig er shampooen Svanemærket og udviklet i samarbejde med Astma Allergi Forbundet. Denne shampoo er beregnet til alle hårtyper.

Bodylotion fra Sensitive Kids

1 stk. Bodylotion fra Sensitive Kids med 20 ml. Bodylotionen er uden parfume og farvestoffer. Den er ligeledes Svanemærket og udviklet i samarbejde med Astma Allergi Forbundet. Denne bodylotion passer til alle hudtyper.

Bodystocking fra Lupilu

Super sød Lupilu bodystocking i 100% økologisk bomuld med lange ærmer i str. 62/68. Bodystockingen er i farven cremet hvid med et lille logo ved brystet af en brun bjørn. Bodystockingen er syet så den nemt tilpasser sig barnet uden brug af knapper ved halsen/skuldrene samtidig med at den er i lækker kvalitet og meget strækbar. Det er en unisex model der passer til alle årstider.

Babypakken fra Lidl kan bestilles på nedenstående link og kan afhentes i din lokale Lidl butik, når du har modtaget en SMS med en bekræftelse.

(Muista, että sinun on ensin napsautettava tekstiviestissä olevaa linkkiä, kun olet myymälän kassalla.)

Vores vurdering af babypakken fra Lidl

Babypakken fra Lidl indeholder gode og basale produkter til den første tid med baby såsom bleer, vådservietter, shampoo og creme. Med startpakken fra Lidl får du lov til at afprøve de klassiske produkter. Der er ikke noget uventet i babypakken som sådan, men Lidl skiller sig lidt ud (ligesom Rema1000) ved, at pakken indeholder et produkt specifikt til baby. I denne babypakke er det en bodystocking som baby helt sikkert kan få glæde af, hvad enten det er en dreng eller pige I venter jer.

Lue myös:   Vaahtomuovilattia vauvoille | Täydellinen lattialla leikkimiseen