Føtex er én af de butikker der tilbyder en gratis baby startpakke til kommende mødre. Hvis du ønsker at bestille en babypakke fra Føtex, så skal du registrere dig via det link som vises længere nede på siden. Du vil herefter få tilsendt en mail med en bekræftelse, som skal vises i Informationen i din lokale Føtex butik tidligt 7 dage efter. Du vil her få udleveret en taske med produkter til den første tid med baby samt en gave til den lille ny.

Hvis du ønsker at bestille den gratis baby startpakke fra Føtex – se link længere nede på siden.

Læs med her og find ud af hvilke produkter der gemmer sig i babypakken fra Føtex. Vi beskriver indholdet og vil efterfølgende komme med vores vurdering af babypakken.

Sisällysluettelo

Newborn bleer fra Levevis

Newborn bleer fra Levevis i str. 1, som svarer til 2-5 kg. Der er 28 stk. bleer i alt. Bleerne fra Levevis er parfume- og lotionfri, de er åndbare, har høj sugeevne og en god pasform der giver din baby en god komfort. Bleerne er Svanemærket og udviklet i samarbejde med Astma Allergi Forbundet.

Vådservietter fra Levevis

Vådservietter fra Levevis med 72 stk. Vådservietterne er parfumefri. De er fremstillet af 100% viskose der er et naturmateriale, uden brug af polyester, hvilket gør dem bløde og kraftige. Vådservietterne fra Levevis er Svanemærket og udviklet i samarbejde med Astma Allergi Forbundet. Vådservietterne er oplagte til bleskift eller til vask af hænder hvis der ikke er vand i nærheden.

Kuldecreme fra Levevis

Kuldecreme til baby fra Levevis med 60 ml. i tuben. Kuldecremen er parfumefri og er specielt egnet til tør eller sart hud. Cremen er god mod tør hud til de røde kinder og selve ansigtet når kulden trænger sig på. Cremen modvirker derfor tørre og rødsprængte kunder og kan bruges til alle aldre. Kuldecremen fra Levevis er Svanemærket og udviklet i samarbejde med Astma Allergi Forbundet.

Anatomisk sut fra Vores

Anatomisk sut fra Vores der er hvid og lavet i naturgummi. Sutten henvender sig til børn fra 0-36 mdr. Den er BPA og PVC fri og uden phthalater. Sutten bør som hovedregel udskiftes efter 1-2 mdr. brug.

Bodystocking fra Mads & Mette

Hvid bodystocking uden ærmer i str. 62 fra Mads & Mette (VRS basic) der er produceret i 100% økologisk bomuld. Super sød bodystocking til baby til den første tid.

Velkomst gave til baby

Sød lille trærangle fra BRIO i farverigt design. Ranglen er en gave til den lille ny som man får ved siden af babypakken fra Føtex. Sød ide og super relevant som det første legetøj når baby skal udvikle griberefleksen.

Babypakken fra Føtex kan bestilles på nedenstående link og vil kunne afhentes i din lokale Føtex butik efter 7 dage når du har modtaget en bekræftelsesmail.

 

Vores vurdering af babypakken fra Føtex

Baby startpakken fra Føtex indeholder gode og praktiske ting til den første tid med baby såsom bleer, vådservietter, bleposer og creme til ansigtet. Dermed indeholder pakken også lidt personligt til baby såsom en sut og en bodystocking. Det er en lækker babypakke da alle produkterne er super relevante til den første tid. Som noget lidt specielt får man i Føtex en velkomstgave ved siden af babypakken. Gaven skifter løbende, men i øjeblikket er det en lille trærangle fra BRIO i et farverigt design. Det er super hyggeligt med denne ekstra gave til baby, som helt sikkert er brugbart legetøj til den første tid.

Lue myös:   Arp - mikä on arp?