Lego Technic er en serie fra Lego, som henvender sig til store børn og voksne. Her får du mulighed for virkelig at udfordre sig selv, og samtidig få timevis af sjov. Produkterne fra Lego Technic fås i flere prisklasser og sværhedsgrader. Her må du kigge på hvilken alder de er anbefalet til.

Se udvalg af spændende maskiner, racerbiler mm. længere nede

Sisällysluettelo

Billigt Lego Technic til børn & voksne

Hvis du allerede har besluttet at du skal have noget fra Lego Technic, så vil du naturligvis gerne have det til den billigste pris. Her kan det anbefales at kigge online, da der kan være mange penge at spare – og tilmed større udvalg. De billigste priser og bedste tilbud på Lego Technic fand vi hos Legen.dk – se deres webshop her.

Vejarbejdshold – byg to køretøjer

Med denne pakke fra Lego Technic medfølger der 365 klodser til at bygge to flotte køretøjer til vejarbejde. Sætter koster 200 kr. hos Legen.dk, hvor der er et stort udvalg af billigt Lego Technic samt mange andre flotte og sjove produkter fra Lego.

Sej brandbil til Lego Technic

Denne flotte brandbil vil give timevis af sjovt til børn i alderen 9-16, men sikkert også for mange voksne, der interesserer sig for teknik. Når brandbilen er samlet har den mange fede features og funktioner. Heribland kan nævnes lystårn, advarselsesblink, projektører og fungerende styring og affjedring. Bilen har gode kraftige dæk med fælge, som ser meget virkelighedstro ud. Brandbilen her er set hos Lirumlarumleg til 349,95 kr.

Saml selv din egen racerbil med motor

Endnu en sej bil fra det populære Lego Technic. Denne racerbil har sin egen motor med trækkraft, og er derfor en sjov og spændende udfordrign for det bilglade barn – eller bilglade voksne. Racerbilen har store hjul og et meget autentisk udseende. Skal bilen kunne endnu flere tekniske funktioner kan den kombineres med andre dele og på den måde blive endnu sjovere. Bilen koster 179,95 her.

Stor lastbil med mange detaljer – ultimativ udfordring at bygge denne lastbil

Denne lastbil fra Lego Technic har virkelig mange detaljer, som gør den både sjov og udfordrende at samle. I den samlede lastbil finder man førerhus, detaljeret instrumentbræt og rat, solskærm, justerbare sæder, køjeseng, og under motorhjelmen er du en lækker 6-cylindret motor med bevægelige stempler og roterende køleblæser. Der er til mange timers underholdning med lastbilen. En god beskæftigelse til den teknisk interesserede pre-teen eller teenager. På æsken står der fra 11 år, men så skal barnet nok have hjælp fra en voksen undervejs, da der er mange detaljer der skal på plads.

Lue myös:   Rantalelut | Hauskat rantalelut

Meget flot Porche! Det helt store saml-selv fra Lego Technic (samleobjekt)

Dette sæt er nok bedst at investere i, hvis du allerede har prøvet kræfter med Lego Technic, og ved at det er noget for dig at samle tekniske modeller. I dette sæt får du nemlig hele 2.704 som skal bruges til at samle Porchen, som også er et rigtig samlerobjekt. Dette sæt fra Lego Technic er ikke til de små, men anbefales til børn på 16 år og derover. Porchen fra Lego Technic er set til omkring 2.800 kr. lige täällä.

Se mere om Porchen og hvad den har af tekniske muligheder i videoen nedenfor.

LEGO Technic  – Udlev dine ingeniørdrømme

Har du altid drømt om at blive ingeniør? Du har nu muligheden for at bygge styresystemer, kranarme, avancerede gearkasser eller stempelmotorer, som ellers kun mekanikere og ingeniører beskæftiger sig med. LEGO Technic er et spændende univers af realistiske, detaljerede og autentiske modeller af maskiner og ikoniske fartøjer. Konceptet blev i 1977 udgivet som ’Expert Builder’ grundet dets avancerede konstruktioner, men blev i 1984 omdøbt til ’LEGO Technic’.

Modellerne har mange fantastiske og detaljerede funktioner. Du kan udforske de eksklusive og super hurtige racerbiler, stuntmotorcykler, redningsbrandbil, pionervogn, helikopter, containertransport eller de multifunktionelle LEGO Power Functions Motorer, så du kan få din byggeprojekter til at køre og fungere som virkelighedstro konstruktioner.

Til børn i alle aldre

LEGO Technic giver dig en fantastisk bygge- og legeoplevelse uanset om du er barn eller legebarn. Produkterne henvender sig fra børn på cirka 9 år. LEGO Technic eller LEGO Teknik, som serien kaldes på dansk, varierer i sværhedsgrad og kan bygges på alverdens forskellige måder. Dog er én ting sikkert – alle modellerne er detaljeret ned til mindste detalje, så du får det mest avancerede og velfungerende udstyr. Skal du transportere store mængder last med LEGO Technic Containertransport, der indeholder en leddelt lastbil med anhænger, der kan hæftes af to store containere og en robust reachstacker, eller skal du med ombord på et kæmpe forskningsskib med en stor kommandobro, kran, landingsbane, en ubåd og en helikopter? Så er LEGO Technic lige noget for dig.

Lue myös:   Kaivinkone ja kaivinkone hiekkalaatikkoa varten

Sådan fungerer LEGO Technic

LEGO Technic er den mest avancerede serie fra LEGO. Der findes mange forskellige elementer og modeller. Du får avancerede modeller med komplekse bevægelige elementer, såsom maskiner med hjul eller fungerende frontblad. Det smarte ved LEGO Technic er, at alle konstruktionerne kan ombygges til nye seje modeller, så kun fantasien sætter grænser. Der er garanti for masser af sjove, udfordrende og kreative timer med LEGO Technic.