En babynest er en tryg og dejlig måde for baby at sove og putte på, som det ses på billedet af den hjemmesyet babynest fra MamaMilla.

En babynest er nuttet, og praktisk for forældrene. Siden babynests kom frem for få år siden, er de blevet utrolig populære og nærmest en fast del af den startpakke man anskaffer som nye forældre. Babynestens popularitet betyder dog også, at der efterhånden er utrolig mange at vælge i mellem. De kan fås med håndtag, i juniorstørrelse, og i et væld af farver og designs.

Her tager vi et kig på de mange forskellige babynests, så I kan finde den helt rette til jer & jeres baby.

Se også babynest diy – sy din egen babynest!

Sisällysluettelo

Sød babynest i pudderrosa med geometrisk mønster

Denne søde babynest er ideel til små piger. Den har en smuk, sart pudderfarve, som er pyntet med et geometrisk mønster. Babynesten har et moderne og nordisk look, men er samtidig meget sød og nuttet. Dette er ikke en billig babynest med en normalpris på 799 kr., men til gengæld er den virkelig lækker i kvaliteten og der er tænkt over detaljerne. Læs meget mere om denne babynest täällä.

Babynest fra Sebra

Her er en meget flot baynest fra Sebra. I bunden er der det flotte print fra Sebras tema “skovens dyr”, som har været meget populært. Farven på denne babynest er grå, og er derfor velegnet til begge køn. Babynesten er overtrukket med økologisk bomuld, som du trykt kan ligge din baby til at sove i. Babynesten kan justeres med en smart rem. I denne model undgår du altså snore, som man normalt ikke vil have omkring sin baby. Denne babynest fra Sebra er set hos Pixizoo.

Babynest fra voksi – en babynest i meget flot design

Hvis du er til det neutrale design, så er denne fine babynest fra Voksi bestemt et kig værd. Voksi er nok mest kendt for deres lækre køreposer, men her ses det altså, at de også har lavet en ret fin babynest! Den er lys grå udenpå og hvid indeni. Enden samles med en læderrem, så man ikke har snore liggende fremme, som baby kan få fat i. Foran lukningen er der et lille stykke madras, som gør at baby kan ligge dejligt i begge retninger af babynesten. Samtidig fungerer dette stykke som en forlænger til madrassen, når baby vokser. Hvis baby får vendt ansigtet ind mod kanten af babynesten, så kan han eller hun stadig få vejret, da der i voksi babynest er indlagt en luftkanal langs kanten.

Lue myös:   Bedste gåvogn til baby - Gåvogn hvornår og hvilken

En skøn babynest med meget fine detaljer, hvor der er tænkt over både sikkerhed og komfort. Vælg mellem flere farver!

Lyserød babynest fra Småfolk

Endnu en fin babynest, der giver baby masser af tryghed og hygge. Babynesten her er fra Småfolk, og har et fint design med små prikker. Set hos Pixizoo

Babynest i kønsneutral farve

Denne flotte babynest fra Mamamilla er lidt anderledes end mange andre, da den med sin grønne farve fint kan bruges til begge køn. Det er derfor en oplagt babynest at give som gave, hvis man endnu ikke kender kønnet, eller hvis man bare ønsker en flot grøn babynest. Den er sort udenpå og har en smart snøre i enden, der er skjult, så baby ikke kan få fat i snorene. En rigtig fin babynest, som din baby med garanti vil hygge sig i.

 Babynest med håndtag

Denne smarte babynest fra Babydan er ekstra praktisk, da man kan bære baby rundt i den. Babynesten er nemlig udstyret med smarte håndtag, eller hanke, som gør det nemt at flytte rundt på baby, selvom han eller hun sover. En skøn babynest som er en smule mere praktisk med håndtagene. Købes hos Coop.

Babynest DIY – sy din egen babynest

Hvis du ikke kan finde nogen babynest, der passer til dine ønsker, er det en god og sjov mulighed at lave en selv. Skal du i gang med projekt babynest diy, er det en god ide at købe et mønster, så du får lavet en god babynest. Fordelen er her at du helt selv kan vælge mellem de mange flotte typer stof. Køb mønster til babynest her. 

Se sødt og sjovt børnestof til din babynest her

En lækker babynest til din baby

En babynest kan med sine omklamrende sider give barnet den velkendte tryghed, som når barnet ligger i maven. Barnet holdes varmt og får en bedre og mere rolig nattesøvn. Babynestene har mange praktiske anvendelsesmuligheder. Mange forældre oplever større tryghed, da babynestens sider sikrer, at barnet ikke falder ud. De er desuden perfekte til samsovning, og til at træne barnets nakke, når det ligger på maven og kigger ud over pudekanten.

Pudekanten rundt om babynestene har en snor, som gør det let at regulere størrelse, så den passer til barnet. Der findes mange forskellige babynest på markedet, hvor pris og kvalitet varierer fra mærke til mærke. Det er vigtigt, at du tager højde for hvilken babynest der passer til netop dit barns behov, når du skal vælge en babynest. Babynester forhandles på mange webshops og butikker landet over.

Trygge rammer for dit barn

Det smarte ved en babynest er, at du kan tage den med dig overalt og skabe de bedste og trygge rammer for dit barn. Den er praktisk når du er på farten, skal ud at rejse eller blot besøge venner og familie. Den beroligende effekt på barnet gør, at barnet føler sig tryg og falder til ro, hvilket skaber trygge og glade forældre.

Lue myös:   Kehto vaihtopöydälle tai leikkikehälle

Sådan vedligeholder du din babynest

Det er vigtigt at vedligeholde sin babynest for at sikre, at den bibeholder sin form og holder længst muligt. Materialet er oftest bomuld, som kan tages af madrassen og vaskes i vaskemaskinen. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, hvilket materiale netop dit babynest er lavet af og tage hensyn til dette, når den skal vaskes. Det er vigtigt at være opmærksom på, at madrassens struktur kan ødelægges, hvis den vaskes i vaskemaskinen. Du bør derfor enten tage stoffet af den og vaske den i hånden og støvsuge eller desinficere madrassen med en blanding af hvid eddike og vand (50/50) og tørre efter med en lunken klud. Når madrassen har lufttørret, kan du påføre din babynest stoffet igen. Det er en god idé at afslutte rengøringen med at ryste puden, så puden er fordelt ligeligt og dermed bibeholder volumen.