Når du skal vælge juniorseng til dit barn, skal det naturligvis helst være den bedste juniorseng du kan finde. Heldigvis er der rigtig mange forskellige juniorsenge på markedet, så du kan finde den bedste til dig barn. Her på siden kommer vi med eksempler på gode juniorsenge i forskellige prislejer. Hvilken juniorseng du vælger kommer helt an på budget, barnets alder og naturligvis ønsker til udseende, farver og design.

Hvis du er i tvivl om dit barn er klar til at skifte fra tremmeseng til juniorseng, kan du klikke täällä for at komme nederst i indlægget og se tre måder dit barn viser, at han eller hun er klar til en juniorseng.

Sisällysluettelo

Hvilken slags juniorseng er den bedste?

Som skrevet før, er der rigtig mange forskellige juniorsenge at vælge i mellem. Faktisk behøver det ikke være en juniorseng i egentlig forstand, men en almindelig enkeltseng, eller boksmadras, kan være en rigtig god løsning til de lidt større børn på cirka 5 år og opefter. Klik her for at se gode boksmadrasser, der egner sig fint som juniorsenge.

Scroll ned og se forskellige bud på den bedste juniorseng

Babydan juniorseng – en god og billig juniorseng

Babydan junioseng forhandles hos Coop og koster 1.149 kr.

En klassisk Babydan junior sänky i et neutralt design, der vil passe ind på ethvert børneværelse. Sengen er udstyret med sengegavle for øget sikkerhed. Sengehesten er især en god ide efter overgangen fra tremmesengen, da barnet jo er vant til at man ikke kan trille ud. Denne juniorseng måler 70 x 160 cm., så den har en god størrelse uden at blive for stor.Sengehestene går cirka 2/3 langs kanten. Denne juniorseng er derfor bedst hvis barnet ikke ligger alt for uroligt om natten, så han eller hun ikke får lagt sig ned i den anden ende hvor der ikke er beskyttelse fra sengehesten. Fordelen er til gengæld, at der er god plads til mor eller far på sengekanten, og det er nemt at komme op og ned fra sengen.

 

Flower juniorseng med blomster og sommerfugle

Flot juniorseng med praktisk plads til opbevaring – perfekt til pigeværelset

Et bud på den bedste juniorseng til pigen der elsker farven lyserød. Sengen er rigtig fin og er pyntet med blomster i flotte og feminine farver. Kanten på sengen går lidt op omkring hovedgærdet, hvilket skaber hygge og tryghed for barnet. Det er en god ide at supplere med en ekstra sengehest, hvis dit barn ligger meget uroligt. Under sengen er der praktiske skuffer til opbevaring af sengetøj eller legesager. Juniorsengen til piger er i kraftig MDF med lakeret overflader. Sengen er passer til madras mål 140 x 70 cm.

Lue myös:   Barnevognspude | Vælg mellem mange flotte, eller sy din egen (Barnevognspude diy)!

Halvhøj juniorseng – få mere gulvplads på børneværelset

En hyggelig halvhøj juniorseng med et flot forhæng (vælg mellem flere farver og design). Sengen koster 1999 kr.

En halvhøj juniorseng er en spændende mulighed for mange børn. Det giver mere gulvplads, hvilket man jo næsten altid kan bruge. Barnet kan lege hule under sengen, hvor der er plads til et rigtig hyggehjørne. Mange børn vil syes det er sjovt at kravle op i sengen og sove lidt oppe i højden. Dette er dog ikke nødvendigvis den bedste juniorseng til lige dit barn. Hvis dit barn kan finde på at vågne og gå ud af sengen om natten, eller måske endda gå i søvne, så er en halvhøj seng ikke en god juniorseng, da man jo kan falde og slå sig. Det er også svært for mor eller far at sidde på sengekanten når det er puttetid. Helt generelt er en halvhøj seng nok den bedste juniorseng til de lidt større børn fra omkring 5 år og opefter.

Sebra juniorseng

Den flotte juniorseng fra Sebra vælges ofte af forældre, der genre betaler lidt mere for et flot design, der passer flot ind på børneværelset. Sengen fås også som tremmeseng, der så er en kombiseng, da den kan omdannes til juniorseng. Se mere om dette hos Pixizoo, hvor du finder gode priser på Sebra. Sebra er et velkendt mærke, der laver produkter til børn i god kvalitet. Juniorsengen har et flot design, og fås i flere farver. Her ses den i den grå farve, men er også meget populær i en klassisk hvid. Juniorsengen fra Sebra koster 5.495 kr. hos Pixizoo.

Stor prinsessseseng i høj kvalitet

Juniorseng i træ i et flot prinsessedesign

Har du en ægte prinsesse derhjemme? Så er denne juniorseng lige sagen. Det er ikke en billig juniorseng med en pris på 5.569 kr. Prisen på denne juniorseng er højere end så mange andre, fordi den er lavet i massivt træ. Sengen fremstår flot med kroner malet i guld på de lyserøde gavle. Benene og kuglerne på toppen af gavlene er ligeledes i guld, og er med til at give sengen et ægte royalt udtryk. Det er muligt at tilkøbe skuffer til sengen, så der også er plads til opbevaring. Juniorsengen er hele 200 cm. lang, så den kan bruges i lang tid. Skal den bruges til et lille barn på under 2 år, er det dog en god ide at tilkøbe en sengehest for ekstra sikkerhed. Denne seng kan købes hos webshoppen Minegenverden, hvor der forhandles mange flotte møbler i denne serie.

Lue myös:   Hyvä yläpatja | Tässä ovat parhaat yläpatjat.

Lækker boxmadras som juniorseng

Sengen her koster 11.995 kr. hos forhandleren Sengetid.dk.

En boksmadras som denne er ikke en billig juniorseng, men til gengæld er den en god investering. Boksmadrassen indeholder nemlig to lag fjedre, og har en lækker topmadras, hvilket samlet set giver en langt bedre komfort for barnet end en skummadras. En boksmadras som denne kan bruges helt op til voksenalderen, hvor de fleste vælger at skifte sengen ud med en halvandenmandsseng eller dobbeltseng.

Ægte prinsesseseng

Flot prinsesseseng til pigeværelset med mange flotte detaljer. 3.699 kr. hos Lekmer.

Hvis din pige elsker alt ved prinsesser og Disney, så er denne muligvis den bedste juniorseng til hende. Selve sengen er udformet som en karet, hvilket skaber en hyggelig hule til barnet. Ude for enden af sengen er der en bænk, hvor man kan sidde og læse historier. Under bænken er der to skuffer med plads til bamser, dyner eller andet. Smart opbevaring. Denne juniorseng kræver en del mere plads end en traditionel juniorseng, da den fylder mere på alle leder. Til gengæld skaber den en hyggelig seng til den lille prinsesse.

Juniorseng med dukkehus

God og stabil KidKraft juniorseng med søde detaljer til 1.849 kr.

Kidkraft lave de fineste møbler og legetøj til børn, som samtidig er i god og holdbar kvalitet. Denne juniorseng er ingen undtagelse, da den fremstår flot i træ. Sengen er bygget op som et lille hus med både blomster og hegn omkring sengen. Dette skaber tryghed og gør sengen et dejligt sted til både leg, hygge og søvn. For enden af sengen er der et lille dukkehus, hvor dukkerne kan bo.

Er dit barn klar til en juniorseng?

Når I kigger efter den bedste juniorseng til jeres barn, skyldes det formentlig at jeres barn er ved at være for stor til sin tremmeseng. Måske er jeres barn begyndt at kravle ud af sin tremmeseng, eller også er dit barn blevet for stor til at ligge komfortabelt i tremmesengen. Der kan være mange årsager til at man som forældre overvejer hvornår man skifter til juniorseng.

Lue myös:   Vauvahälytys 2017 - Löydä oikea vauvahälytys

Nogen børn elsker deres tremmeseng, og føler en stor tryghed ved at de ligger bag tremmerne og måske deres sengerand. Andre børn nyder muligheden for selv at kravle ind og ud af deres seng, og sover derfor bedre når de kommer over i en juniorseng. En anden fordelen ved en juniorseng er, at man som forældre kan sidde på sengekanten og læse godnathistorie eller holde i hånden, hvis der er behov for det. På den måde er man mindre adskilt fra sit barn med en juniorseng, end når man har en tremmeseng.

Her har vi listet tre punkter, som du kan overveje, for at finde frem til om I bør anskaffe en juniorseng.

  • Er der plads nok i tremmesengen?

    Hvis barnet har lange ben, og pladsen er trang i tremmesengen, så er det ved at være på tide at skifte til en større seng. De fleste børn når at vokse ud af deres tremmeseng inden de bliver 3 år, og får derfor en juniorseng.

  • Kravler dit barn ud af tremmesengen?

    Prøver dit barn at kravle over kanten på tremmesengen? Eller er det ligefrem lykkedes ham eller hende at bryde ud? Det kan være farligt, hvis barnet prøver at kravle ud midt om natten. Der er nemligt langt ned til gulvet, hvis dit barn lander på hovedet eller nakken. Så derfor, hvis du har en lille udbryderkonge derhjemme, er det en god ide at skifte til juniorseng. På nogle tremmesenge kan man tage siden af, så den er åben, hvilket også kan være løsningen på problemet.

  • Er dit barn glad for sin tremmeseng?

    Sover dit barn igennem natten lang, eller vågner hun og vil tages op flere gange om natten? Nogle børn trives bedre med en seng de selv kan kravle op og ned fra. Det kan også være dejligt for dem, hvis de selv kan gå ud af sengen og ind til mor og far i løbet af natten.