Sengeopbevaring er en smart og pladsbesparende løsning som mange er glade for. Udover at en sengeramme med mulighed for opbevaring er praktisk, så ser det også flot ud i hjemmet. Især hvis du godt kunne tænke dig mere opbevaringsplads til for eksempel lagner eller sengetøj, så kan du kigge nærmere på denne løsning.  

Scroll ned for at læse mere om sengeopbevaring, og hvilke løsninger du kan vælge i mellem  

Inden du køber en sengeramme med opbevaring, er det dog en god ide at tjekke hvad du egentlig får for pengene. Sengerammen skal gerne være et godt og holdbart materiale, og så skal den naturligvis passe til både din madras og den stil du ønsker i dit hjem.  

Se også juniorsenge med opbevaring nederst i artiklen – en meget populær løsning til børneværelset.

Praktisk løsning eller smukt møbel?

Når du har besluttet at du er ude efter en seng med opbevaring, så er der helt overordnet to forskellige løsninger du kan vælge i mellem: En praktisk løsning, som er en almindelig seng med plads til opbevaring under, eller den mere æstetiske, men også dyrere løsning, med en sengeramme i træ.

Her har vi fremhævet to eksempler på hver af disse løsninger på en seng med opbevaring.

Smukt sengeramme i massiv fyrretræ – den æstetiske løsning

Her er en flot løsning på sengeopbevaring. Sengerammen koster 7.499 kr. i størrelse 180 x 200 cm., men fås også i en mindre størrelse – se her.

Denne sengeramme giver dit soveværelse og hjem en elegant og æstetisk løsning på sengeopbevaring. For et ekstra gennemført look kan man tilkøbe både matchende sengeborde og hylder. Sengerammen består af massivt fyr, og er dansk fremstillet i virkelig lækker kvalitet. Her får du en seng med opbevaring som er meget holdbar. Det du især skal være opmærksom på ved denne løsning er at der ikke medfølger madras. Du skal altså bruge din nuværende madras hvis det er muligt, eller købe en ny. Til denne sengeramme kan du bruge en springmadras, boxmadras eller skummadras. Bedre Nætter anbefaler deres  BN 300 Latex tai Airpur Senses-madrasser. Disse madrasser er produceret med et udvidet komfortlag, der gør at du ikke nødvendigvis behøver en topmadras. Så bliver sengens udtryk flottere, da selve madrassen vil flugte med kanten på sengerammen.

Seng med opbevaring – den billige og praktiske løsning

Hvis du blot har behov for ekstra plads til dit sengetøj eller lignende, og du bor småt, så bør du kigge nærmere på de løsninger på sengeopbevaring hos Wupti. Her får du til en fornuftig pris en seng, som du kan vippe, så der er masser af opbevaringsplads nedenunder sengen. Vælger du denne løsning, får du en samlet ”pakke” til prisen – du behøver altså ikke at købe madras til, da det hele er samlet i én løsning.

Lue myös:   Bedste boxmadras | Se udvalg af gode boxmadrasser

Sengen leveres samlet, og du behøver ikke at bøvle med en masse værktøj. Sengen fås i to størrelser: enten 120 x 200 cm. eller 140 x 200 cm. Denne seng er ideel til et kollegieværelse, en lille lejlighed, eller måske som gæsteseng. Det er nemt at vippe sengen op, og gemme sengetøjet væk i løbet af dagen. Der er god ventilation i rummet. Selve madrassen er en almindelig boxmadras. Ønsker du ekstra komfort til denne seng, kan det anbefales at købe en lækker topmadras at putte oven på. Få inspiration til valg af topmadras täällä.

Andre muligheder for sengeopbevaring

Udover de to løsninger vi har vist har vi her fremhævet en række andre løsninger, som er værd at overveje hvis du mangler opbevaringsplads.

Flot sengeramme med mulighed for sengeopbevaring

Flot sengeramme – fås i flere størrelser – pris fra 2.150 kr.

Hvis du er til det minimalistiske og nordiske design, så er denne sengeramme et godt bud. Den fremstår flot i hvid, og der er rigelig plads til opbevaring under i for eksempel en skuffe, som det ses på billedet. Til sengen anbefales de meget aflastende madrasser Airpour Senses tai BN Latex madras, også kan købes hos Bedre Nætter.

Seng med opbevaring 140 x 200 cm.

Denne seng fra Wupti er ideel, hvis du ønsker sengeopbevaring. Den kan nemt “klappes op”, hvilket giver mulighed for at ligge for eksempel dyner, puder og lagner rummet under sengen. Sengen måler 140 cm. i bredden, hvilket er nok til to personer, hvis de ikke fylder meget. Mange forældre er glade for en løsning som denne, især hvis de sover i stuen hvis børnene har hver deres værelse. Sengen er dog også meget praktisk på et kollegieværelse. Det er en billig seng til blot 3.999 kr. Suppler med en god Yläpatja for ekstra komfort.

Lue myös:   Paras sohvasänky, jossa on lepotuoli

Sengeramme i træ – kernebøg


Sengeramme i kernebøg til 11.399 kr.

Endnu en rigtig flot sengeramme fra Parempia öitä med rig mulighed for sengeopbevaring i skufferne under sengen. Den fremstår utrolig flot og har en meget lang holdbarhed. Den skal blot tørres af med en fugtig klud og eftertørres med en tør klud eller håndklæde, så holder den sig pæn.

Sengeramme med skuffe

Flot sengeopbevaring i bøg i str. 80 x 200 eller 90 x 200 cm.

Prisen på denne sengeramme er 2.395 kr. Hvis du har en enkeltseng, er dette en perfekt måde at få den til at se rigtig flot ud i rummet. Den er lavet af bøgetræ, som er både pænt og nemt at vedligeholde. Under sengen er der en skuffe, som er nem at køre ind og ud. Sengerammen her fås hos Sengefabriksudsalg, hvor der er gode priser på senge og andet tilbehør.

Sengeopbevaring: En god løsning for mange

Sengerammerne har faktisk været på vej ud af markedet, men er nu på vej tilbage med fuld fart. De giver et flot udtryk i soveværelset, og giver jo derudover den store fordel at man har rigelig plads til opbevaring på grund af skuffer i sengerammen. Vælger du en sengeramme i træ, med masser af plads og sengeopbevaring, så har du en flot løsning, som vil give dit soveværelse og din seng et smukt og æstetisk præg. Sengerammen indgår i hjemmet som et flot møbel, og er således meget mere end bare en seng.

Hvis du derimod kigger efter sengeopbevaring af de mere praktiske årsager som pladsmangel, så er der her også masser af gode muligheder. Der er mange forældre der for eksempel vælger at sove i stuen i en periode så deres børn kan få hver deres værelse. Her er det virkelig ideelt med en seng med opbevaring, så sengetøjet hurtigt og nemt kan pakkes væk. Det er også en populær løsning til små lejligheder eller kollegieværelser. Her er det også værd at nævne, at en sovesofa også kan blive en løsning på sengeopbevaring, da der ofte er plads til opbevaring i en sovesofa. Sovesofaer behøver ikke at være elendige at sove på, som de ellers har haft ry for – se meget mere om sovesofaer lige täällä.

Hvis du ikke kan finde en seng med opbevaring som er noget for dig, så kan løsningen være smarte sengeskuffer, der er lavet til at skubbe ind under sengen. Dette er en meget populær løsning for mange, da det er både nemt at billigt og man får masser af sengeopbevaring på den måde. Se sengeskuffer her.

Lue myös:   Hvad er en kontinentalseng?

Almindelige bedrollers i plastik har i mange år været en enorm god løsning, da den er virkelig billig og samtidig giver masser af mulighed for at opbevare ting under sengen. Bedrollers er en billig løsning – se mere og køb täällä.

Juniorseng med sengeopbevaring – meget populær løsning

Vi har valgt også at kigge lidt på juniorsenge med opbevaring, da dette er en populær løsning på mange børneværelser. Børn opholder sig på deres værelse både når de sover, men også når de leger og hygger sig. Især de lidt ældre børn opholder sig mere på værelset, når de begynder at have venner med hjem fra skolen. Sengen fungerer på børneværelser også som en sofa, hvorfor det er ekstra rart med sengeopbevaring, så dyner og puder nemt og hurtigt kan pakkes væk. Sengeopbevaring kan også rumme sengetøj og lagner, som ellers hurtigt optager meget plads i skabene. Derudover ser det hyggeligt ud med en juniorseng der har plads til opbevaring, da det skaber en ramme omkring sengen som de fleste børn vil elske.

Her har vi fremhævet nogle eksempler på juniorsenge med opbevaring.

Juniorseng med skuffe

Flot juniorseng med skuffe under, som giver plads til opbevaring af enten legetøj eller sengetøj. Du kan vælge melle mange flere designs hos Wupti, så du kan finde netop den juniorseng dit barn skal have.

Sød juniorseng med blomster og sommerfugle

Juniorseng med sengeopbevaring – perfekt til børneværelset

En juniorseng med to skuffer under som giver ekstra opbevaringsplads på børneværelset. Sengen er dekoreret flot med blomster og sommerfugle, som mange børn vil elske. Denne juniorsenge er lavet af kraftig MDF med lakeret overflader. Sengen er passer til madras mål 140 x 70 cm.