Drengelegetøj 1 år – Klassisk drengelegetøj til 1 årige 2017

Legetøj til de 1 årige kan sjældent opdeles efter køn, da børn i den tidlige alder udfordres og er nysgerrige efter meget af det samme legetøj. Det er som regel først senere, at børnenes interesse skifter retning. Men det er fortsat ikke en regel, da piger ligeså vel kan være interesseret i drengelegetøj som omvendt. For den sags skyld kan man selvfølgelig finde drengelegetøj der er mere drenget end andet. Det kan være at du har et barn med fuld fart på og som er interesseret i en mere aktiv leg, der i den senere alder henvender sig meget til drengene. Grundlæggende er babylegetøjet for det 1 årige barn blevet for uinteressant og der skal flere udfordringer til. Ideelt drengelegetøj til 1 årige er legetøj hvor barnet ikke skal kæmpe for at opretholde interessen, men legetøj som barnet kan overskue og selvfølgelig noget som udfordre.

Du kan få inspiration til drengelegetøj 1 år herunder, hvor vi kommer med gode ideer til det ideelle drengelegetøj. Det kan være at årets fødselsdagsgave eller julegave skal i hus. Læs med her.

 

 

Sisällysluettelo

Klassisk drengelegetøj 1 år

Der er som regel fuld fart på drenge i 1 års alderen og der skal ske noget hele tiden. Meget af det legetøj som interesserer drengene i den alder, er også noget som interesserer pigerne. Det er fordi det er svært at skelne mellem køn og ideelt legetøj i den alder. Vi er kommet med foreslag til hvad der kan interesserer drenge på 1 år, så vi kan give dig inspiration til hvilket drengelegetøj der skal under juletræet i år. Gåvogne er et sikkert hit til de mindste, fordi de bliver nysgerrige omkring deres motorik. Ligeledes er musikinstrumenter, puttekasser, stabletårne og sansebøger virkelig noget fedt legetøj der kan udfordre finmotorikken og udvikle barnets læring. Find inspiration til drengelegetøj 1 år herunder.

Lue myös:   Halvat leikkikeittiö & asioita leikkikeittiöön

 

Smart BRIO gåvogn

Fin gåvogn der er super god til at støtte barnet i at lære at gå. Gåvognen har lakeret metalhåndtag og justérbar bremse, således at den kan indstilles efter barnets fart. I vognen kan der være plads til lidt af yndlings legetøjet. Med gåvognen bliver grovmotorikken stimuleret og barnet lærer at bruge balancen, både ved at rejse sig ved vognen og ved at gå. Gåvognen fra BRIO er ideelt drengelegetøj til de 1 årige. Du kan finde gåvognen og andet legetøj fra BRIO hos forhandleren Barnets Verden her.

 

 

 

 

                                                          Træxylofon fra Hape i flotte farver

En fin xylofon i et farverigt design. Her kan barnet både øve farver og lære at der kan komme forskellig lyd når man bruger de medfølgende stikker. Mange børn bliver draget af musik og det giver god energi når der helt automatisk bliver skabt en rytme. Super drengelegetøj til den 1 årige, der kan lide at udforske musikkens verden. Trexylofonen fra Hape eller andre spændende musikinstrumenter kan findes hos forhandleren Børn i Balance her.

 

 

 

 

 

Underholdende aktivitetscenter fra Hape

Et farverigt aktivitetscenter, hvor barnet kan blive underholdt af den klassiske puttekasse, en kuglelabyrint og andre hyggelige lege. Her er der mulighed for at lege sammen med barnet, hvor I kan øve farver og barnet kan blive udfordret i finmotorikken. Hvis denne seje puttekasse skal være en del af drengelegetøjet så kan du finde den eller andre puttekasser hos forhandleren her.

 

 

 

 

Lue myös:   Togbaner til børn | Legetøjstog og togbaner

 

 

                                                          Sansebog ”Larm med Biler”

Sej bog til det bilglade barn, hvor der på hver enkelt side er et føleområde med lyd. Bogen har 6 sider og der er både billeder og lyde af lastbiler, monstertrucks, brandbiler, gravko og betonblandere. Sej bog som bør være en del af drengelegetøjet til de 1 årige. Det kan lære barnet øje-hånd koordination ved hjælp af de forskellige følepunkter, og så kan barnet lære lydene fra de forskellige biler. En super gaveide. Sansebogen ”Larm med biler” eller andre spændende bøger kan findes hos forhandleren Legebutikken her.

 

 

 

 

 

Badepuslespil fra Sophie La Girafe

Et super sjovt 4D puslespil til badet med forskellige dyr. De store brikker kan samles til en ø, hvor dyrene kan sættes fast på toppen af hver brik. Underholdende drengelegetøj til den 1 årige, der elsker at bade, men mangler lækkert badelegetøj. Samtidig kan man øve dyr og farver med barnet, så badetiden både bliver til leg og læring. Find Sophie La Girafe puslespillet til badet eller andet badelegetøj hos forhandleren LirumLarumLeg her.

 

 

 

 

                                                           Stabletårn i træ fra BigJigs

Fint stabletårn i flotte farver. Her kan barnet lære omkring de forskellige farver og størrelser på ringene. Barnet lærer hurtigt at ringene skal stables på stangen og det giver god udfordring til fingerfærdighed og koordinering. En sikker vinder som en del af drengelegetøj til den 1 årige, da det er en leg som er spændende og overskuelig for barnet. Find mange forskellige stabeltårne- og klodser hos forhandleren Sundleg her.

Lue myös:   Hama-helmet joulu | Tee joulukuvioita Hama-helmillä

 

 

 

 

 

 

Krokodillen fra Bobles

Legetøj fra Bobles er motorisk legetøj til alle aldre, alt efter hvilke modeller fra Bobles der vælges. Med krokodillen fra Bobles kan det 1 årige barn kravle, hoppe ned fra og bygge til med flere Bobles, så man kan lave forhindringsbaner. Det er super fedt drengelegetøj som virkelig kan stimulere barnet motorisk. Samtidig kan man med de forskellige bobles selv vælge hvor stor en udfordring det skal være for barnet at bevæge sig rundt. En perfekt gaveide, da det er legetøj som barnet kan bruge i mange år frem. Se krokodillen og alle de andre forskellige slags Bobles hos forhandleren her.

 

 

 

                                                          Garage i træ fra DJECO

Sød lille garage med tre biler i forskellige farver. Garagen har fine detaljer, hvor bilerne kan køre rundt ude og inde. Perfekt som en del af drengelegetøjet til de mindste. Garagen måler 17 x 11 cm. Den er super sød at have stående på børneværelset og skal nok blive et sikkert hit. Find den fine garage og bilerne fra DJECO hos forhandleren Legebutikken her.