Pigelegetøj 1 år – Det bedste pigelegetøj til 1 årige 2017

Når man skal finde pigelegetøj til en 1 årig, så bør man gå efter det legetøj hvor både motorikken og sanserne bliver udfordret. Det 1 årige barn er vokset fra babylegetøj såsom rangler og bamser med lyde. Legetøjet skal udfordre på en anden måde, da barnet bliver mere nysgerrig efterhånden som det når forskellige udviklingstrin. Pigelegetøj til 1 år kan være legetøj hvor eksempelvis balancen bliver udfordret, det kan være øvelse af finmotorikken eller legetøj som bare er med til at gøre barnet tryg.

Vi har her på siden samlet inspiration til pigelegetøj til de 1 årige, så der er rig mulighed for at finde gode gaveideer til den store 1 års fødselsdag eller til årets julegaver. Læs mere her.

 

 

 

Sisällysluettelo

Populært pigelegetøj 1 år

De fleste 1 årig børn synes at musik er super interessant, da mange er gode til at sætte bevægelser på i en tidlig alder. Ideelt pigelegetøj til de 1 årige kan eksempelvis være musikinstrumenter, hvor barnet selv kan være med til at skabe lyd. 1 årige børn begynder at forstå når lyden forsvinder og hvordan lyden kommer frem igen ved at gøre noget aktivt. Populært pigelegetøj til en 1 årig kan også være dukkevogne, gåvogne og stableklodser. Alt der kan styrke balance og motorikken er ideelt. Hertil kan finmotorikken komme i spil ved hjælp af puttekasser, sansebøger eller spændende legetøj til badet. Læs med herunder, så giver vi dig god inspiration til pigelegetøj til de 1 årige, så der kan blive styr på fødselsdagsgaven eller årets julegaver.

 

                                                          Carolle Babydukke

Super sød babydukke fra Carolle måler 30 cm og er ideel som barnets første dukke. Carolle er et fransk firma, der er kendt for yndige dukker med vaniljeduft. Det er dukkens vinyl der er tilsat duft, som selvfølgelig er testet og godkendt. Det betyder også at dukkerne ikke indeholder phthalater og opfylder de danske krav. Dukkens krop er blød og fyldet er syet godt ind i dukken, så det ikke bare kan falde ud. Dukken har flotte detaljer og denne model er klædt i en fin ballerina dragt med sko og hårbånd. De fine Carolle dukker kan findes hos forhandleren LirumLarumLeg lige her.

Lue myös:   Lasten pyörä 2 - 3 vuotta

 

 

Find den rette babydukke

Dukker er og bliver et hit blandt pigelegetøj 1 år. Dog er dukker for alle børn uanset køn. Allerede som 1 årig begynder mange børn at få interesse for dukker, da det ligner en baby. Der fås mange forskellige slags dukker. Når man skal finde den første dukke til sit barn, så kan det være en god ide at vælge en dukke med blød krop, da den er nem for barnet at bære og ligeledes er meget krammevenlig. Samtidig behøver dukken ikke at kunne noget, da barnet i den tidlige alder bruger fantasien. Find den rette dukke til dit barns alderstrin. Læs mere her.

 

Den klassiske dukkevogn fra Krea

Her er den røde klassiske dukkevogn i træ fra Krea. Super sødt design og meget holdbar. Dukkevognen er ideel som den første dukkevogn, da den ikke er så stor og er nem for barnet at køre med og få styrket balancen. Dukkevognen er PVC fri og koster 399 kr. hos Sundleg her.

 

 

 

 

 

 

 

                                                   Xylofon fra MaMeMo

Flot Xylofon i rigtige pige farver med to stikker. Denne Xylofon er lavet i træ og metal og er super underholdende pigelegetøj. Der er fin lyd som også medhørerne kan holde ud at sidde og høre på. Selve Xylofonen måler 29 x 13 cm. og giver et frisk pust til de musikglade børn. Find musikinstrumenter som inspiration til pigelegetøj til de 1 årige jälleenmyyjältä Children in Balance täällä.

Lue myös:   Leikkihuopa vauvalle: parhaat leikkihuovat

 

 

 

 

 

 

Badelegetøj fra Sophie La Girafe

Underholdende badelegetøj der forestiller en pyramide af forskellige havdyr. Havdyrerne er formet som ringe med en Sophie Giraf på toppen. Her kan barnet øve sig i at stable ringene ovenpå hinanden. Som en lille sjov detalje kan én af havdyrene sprøjte vand. Legetøjet kan sættes fast til badekarret eller brusevæggen ved hjælp af sugekopper. Super underholdende pigelegetøj til de 1 årige når badet skal være sjov leg. Find badelegetøj fra Sophie La Girafe hos forhandleren her.

 

 

 

 

 

                                                           Aktivitetscenter i flotte farver fra Hape

Sjovt aktivitetscenter som en selvfølge til pigelegetøj til de 1 årige. Her er der rig mulighed for en underholdende og meget lærerig leg hvor barnet udfordres i finmotorikken. Her er der både den klassiske puttekasse, en kuglelabyrint og flere sjove udfordringer for barnet. Aktivitetscenteret og andre puttekasser kan findes hos forhandleren lige her.

 

 

 

 

 

 

 

Min første bog – Junglens dyrebørn

Fin bog som både har store og små sider, hvor de små sider er med dyrebørn og de store sider er med voksne dyr. Ideel inspiration til pigelegetøjet så der både kan leges, opdages og læres. Her kan barnet øve sin øje-hånd koordination, da de store og små sider skal sættes rigtigt sammen. Man kan øve dyrenavne og lyde med barnet, så ordforrådet styrkes. Super hyggelig bog som god læring. Denne bog om junglens dyrebørn eller andre hyggelige bøger kan findes hos forhandleren lige her.

Lue myös:   bObles - Lasten kaatumiskalusteet, jotka vahvistavat motorisia taitoja ja tasapainoa.

 

 

 

 

 

                                                    Farverige stableklodser fra DJECO

Pigelegetøj til de 1 årige bør indeholde stableklodser, så barnet kan øve finmotorikken. Med disse stableklodser kan barnet samtidig øve farver og navne på forskellige dyr. Klodserne kan stables så barnet kan se de forskellige mønstre og så kan klodserne samles så de let kan pakkes væk. Børn på 1 år synes det er sjovt, at stable klodserne for så igen at vælte dem. Sjovt pigelegetøj til 1 år, hvor der kan blive øvet og leget til den helt store guldmedalje. Stableklodserne kan findes hos forhandleren Sundleg her.

 

 

 

 

 

Gåvogn i træ fra Bloomingville

Sød og meget feminin gåvogn i naturfarvet træ med fint print på siden. Gåvognen har et solidt håndtag, så det er nemt for barnet at få balancen og gå med vognen. Der er et stort rum til pigelegetøjet, så alt er med på turen. Super gåvogn til at lære barnet en stabil gang og som samtidig pynter fint på børneværelset. Find den søde Bloomingville gåvogn jälleenmyyjältä Kids-World täällä.

 

Du kan også få mere inspiration til forskellige gåvogne täällä.