24 kalendergaveideer 2018 | Komplet liste med kalendergave til pige!

December måned er højtid for kalendergaver. Der skal findes hele 24 forskellige kalendergaver, og det er jo meget rart hvis man ikke skal være ude i allersidste øjeblik og finde alle gaverne.

Sisällysluettelo

Gå direkte til liste med 24 gode kalendergaver til pige

Derfor har vi her samlet en komplet liste med 24 kalendergaver, der især egner sig til piger. På listen finder du kalendergaver, der ikke koster for meget, så den samlede pris ikke bliver alt for høj.

Her kan du købe kalendergaver

Et udvalg af sider, hvor der er udvalgte kalendergaver 🙂

Køb kalendergaver og julegaver hos Børnenes Kartel – klik her

 

Køb flotte kalendergaver hos Babytoys – klik her

 

Se mange billige kalendergaver og julegaver hos Legebutikken – klik her

 

Køb julekalender hos Legen.dk – klik her

Find de bedste kalendergaver 2018

Ved at købe kalendergaverne på nettet, sparer du både tid og penge. På nettet er det nemt at overskue hvilket legetøj der kunne være en god kalendergaver.

Derudover kan du sortere i udvalget, så du kun får vist legetøj der hverken fylder for meget, og samtidig er billigt. Billige kalendergaver er gode at give, da det vil holde den samlede pris nede for alle 24 kalendergaver. En anden fordel ved at købe online, er at du kan gøre det i ro og mag i god tid inden julen. Så har du god tid til at pakke dem ind og gøre dem klar til december måned. De bedste kalendergaver er ikke for dyre, er sjove at åbne om morgenen, skal ikke fylde alverden, og så er det en god ide hvis nogen af kalendergaverne er brugbare eller praktiske; fx. et par vanter eller en hue.

  • Ikke for dyr
  • Sjove og hyggelige at åbne om morgenen
  • Optager ikke meget plads i hjemmet
  • Kan være brugbar eller praktisk

Gode kalendergaveideer behøver faktisk ikke være hverken legetøj eller andre materielle goder. Det kan også være en familietur i skoven, eller ud og kælke hvis vejret ellers er til det. Det synes mange forældre kan være en god måde at lære børnene at sætte pris på andet en ting. Se masser af billige kalendergaver her

Køb alle kalendergaverne det samme sted, og spar penge

På vores liste over de bedste kalendergaver 2017 foreslår vi, at man så vidt muligt køber kalendergaverne det samme sted. På den måde sparer du nemlig en masse penge på fragt, og ikke mindst slipper du for at bruge en masse tid og besvær på at finde de bedste kalendergaver. Når du køber det hele på én gang, kan du få kalendergaveindkøbene overstået hurtigt og nemt. Se Guccas store udvalg ad  billige kalendergaver. 

 

Køb færdige pakkekalender her

Gør det nemmere for dig selv, og køb en færdig julekalender med fx. Brio tog, Playmobil eller Lego Friends.

 

 

 

 

 

3 gode tips til kalendergaverne ↓

Selvom man køber mindre gaver til 50 – 100 kr., så løber det hurtigt op inden man er færdig med dem alle sammen. Derfor har vi her 3 nyttige tips som du måske kan bruge når du skal købe kalendergaver 2017.

#1 Køb en æske LEGO Duplo, og del klodserne ud på flere dage

Der er mange forksellige klodser i en LEGO duplo pakke, så hvorfor ikke få dem til at række lidt længere ved at dele dem ud på flere dage.

Lue myös:   Hiekkalaatikko lehtikuusesta | Hiekkalaatikot lehtikuusesta

#2 Giv små snacks som kalendergave (rosiner, smoothies osv.)

En pakke rosiner og en frugtsmoothie er en dejlig kalendergave at få. Mums!

#3 Gratis aktiviteter, I kan lave sammen

Det kunne være en kælketur,  eller en udflugt til biblioteket eller i skoven. Det er en god måde at lære børnene ikke kun at sætte pris på materielle goder, men også hyggelige familiestunder.

 

24 kalendergaveideer til pige

Her har vi samlet 24 kalendergaveideer, som måske især er gode til drenge, men som selvfølgelig også kan give til piger. Du kan bruge listen som inspiration, eller købe dem komplette liste ved at gå til forhandlerne via de links der er ud fra produktet. Vi har valgt at alle kalendergaverne er fra Gucca, så du sparer fragtomkostninger

1. december kalendergave: Mumitrold puslespil

Sødt puslespil med 4 brikker med Mumi. Mumitroldene er elsket og kendt fra TV, og noget som de fleste børn kender. Puslespillet kommer i en praktiskæske med skydelåg, så der er styr på brikkerne, og de er nemme at pakke væk. En hyggelig kalendergave, der giver mulighed for læring. Køb puslespillet her til 89,95 kr. 

2. december: Schleich Giraf

De populære dyr fra Schleich er realistiske i både måleforhold og udseende. Dyrene er meget populære, fordi børnene kan lære hvordan dyrene ser ud rigtigt. Schleich dyrene er perfekte til at lege bondegård eller Safari. Endnu et dyr til samlingen er en god kalendergave. Køb den fine Schleich giraf her til 89,95 kr.

3. december: (1. søndag i advent)

På de 4 søndage op til jul er der mange børn der får en lidt større kalendergave, eller som man også kalder det, en adventsgave. En god adventsgave kunne for eksempel være dette Snehvide klæd-ud tøj. Børn elsker at klæde sig ud, og især hvis de kan være figurer som de kender fra TV og Disneyfilm. Du kan købe det søde klædud sæt her til 209,95 kr. 

 

4. december: pitabrød 

At lave mad er et hit hos de fleste børn. Både drenge og piger elsker at efterligne alt hvad de voksne gør, og derfor er legemad en perfekt kalendergave. Hvis børnene allerede har et legekøkken, er disse fine pitabrød et godt supplement til deres køkken. Køb pitabrødene her til 89,95 kr.

 

5. december: Stickerbog med LEGO Friends

Sjove klistermærker med LEGO Friends, som børnene helt sikkert vil få meget sjov ud af. Klistermærkerne er rigtig flotte og farverige. Bogen indeholder ikke mindre end 1.000 forskellige klistermærker, som kan bruges igen og igen. Klistermærkerne kan købes for 99,95 kr. lige her. 

6. december kalendergave: LEGO Madkasse

Madpakken bliver lidt sjovere at spise fra denne flotte grønne madkasse fra Lego. Lego madkassen fås også i andre farver, og du kan se dem alle på Gucca.dk. Madkassen er en sjov kalendergave, der kan tages i brug lige med det samme. Madkassen koster 79,95 kr, og kan købes lige her. 

7. december kalendergave: modellervoks

Modellervoks er en rigtig sjov kalendergave. Det er ikke behøver være så dyrt at anskaffe, og samtidig er noget der kan gå mange sjove timer med. Modellervoksen er god til børn i stort set alle aldre, da det er en kreativ leg, og man kan forme lige hvad man vil. Modellervoks er en hyggelig aktivitet, som ungerne kan lave når de kommer hjem fra skole eller børnehave. Modellervoksen koster 89,95 kr. Du får 10 bøtter med ialt 260 gram. Se mere om modellervoksen her

Lue myös:   Halpoja Hama-helmiä | Täältä löydät Hama-helmien kuvioita.

8. december: Sjove børnetattoveringer som kalendergave

Disse fine børnetattoveringer er nemme at sætte på. Efter et minut har man en super flot tattovering, der pynter flot på huden. I denne pakke får du et ark med sjove og farverige tattoveringer med temaet Soy Lona. En god kalendergave, der ikke optager noget plads og er en billig kalendergave. Prisen er 39,95 kr, og du kan købe tattoveringerne lige her

 

9. december: Et par vanter i kalendergave

I december måned bliver dagene koldere og koldere, og derfor er et par lune vanter på sin plads. Børn kan næsten altid bruge et par ekstra vanter, hvis de andre er våde eller glemt i børnehave eller skole. En praktisk kalendergave, der bringer glæde.

 

10. december: (2. søndag i advent)

En adventsgave er ofte lidt større end de andre kalendergaver. En god adventsgave kunne for eksempel være denne Barbiedukke, hvor der medfølger en hund og også hundens efterladenskaber, som man skal feje op. Det hører jo som bekendt med til livet som hundeejer. Køb Barbie og hendes hun her til 299,95 kr. 

 

11. december: en lille dukke

Dukker er som regel altid et hit hos børn, og ofte også især hos piger. Derfor er en lille dukke næsten med garanti en populær kalendergave til piger. En dukke kan bruges til masser af lege, hvor børnene øver sig i at lege mor, far og børn. Den viste dukke er en gravid dukke, der har en lille baby i maven som kan tages ud og puttes ind igen. Køb dukken lige her til 69,95 kr.

12. december:  Sød nøglering med bamse

Nøglerne bliver lidt lettere at genkende, og nuttede med denne søde hund, der har de flotteste store øjne. Kalendergaven kan også sidde på en taske, penalhuset eller noget helt andet. Sød er den ihvertfald. Nøgleringen koster 49,95 kr. Se den søde nøglering lige her

13. december: Sutteflaske og kop til baby

Endnu en god kalendergave. Børn elsker at lege med dukker, og dukkelegen bliver kun sjovere af at der er mere tilbehør til dukkerne. Med dette lille sæt kan dukke få noget at drikke både at flaske og kop, når dukke er tørstig. Sættet koster kun 49,95 kr., så det er en billig kalendergave. Du kan købe dukkesættet lige her. 

 

14. december: Mini Baby born, der kan drikke rigtigt

En sjov og sød kalendergave. Den lille dukke er en mini udgave af den kendte Baby Born med sødt lyserødt tilbehør. Dukken er god som til at øve sig i forældrefærdighederne på, og så er det også en billig kalendergave, der ikke optager for meget plads på værelset. Køb kalendergaven her til 49,95 kr.

15. december: En malebog

En malebog er en virkelig god kalendergaveide, da det er noget som børn altid kan bruge. En kalendergave som denne fylder den ikke noget, og når man er færdig med at tegne i den, kan den smides ud. Malebogen er fyldt med flotte billeder, som man kan farveligge. Denne tegnebog kan du købe for 39,95 kr. lige her.

16. december: tre snurretoppe med tusch

En anden god kalendergave er disse fine snurretoppe. De er underholdende at lege med, fylder ikke meget, og er en billig kalendergave. Snurretoppe fås i mange farver og former. Denne variant er med tusch og koster 39,95 kr. for 3 stk. En sjov og anderledes kalendergave. Køb snurretoppene med tusch her.

Lue myös:   Karnevaalipuvut lapsille | Kivat karnevaalipuvut karnevaaleille

17. december: (3. søndag i advent): LEGO Duplo

Lego Duplo traktor

Endnu en adventsgave på den 3. søndag i advent. En god adventsgave kunne være en pakke fra LEGO duplo. De fås i flere forskellige størrelser, alt efter hvad budgettet er. En pakke lego duplo er lidt større end de andre kalendergaver, og er derfor gode at give om søndagen, hvor gaven gerne må være lidt større. Køb Lego Duplo lige her

18. december: rosiner eller udskåret frugt

En god kalendergave at vågne op til behøver ikke være legetøj. Det kan også sagten være noget lækkert frugt, der er skåret ud på en flot måde, eller en lille pakke rosiner. Mums!

19. december: En sød lille bamse

En lille bamse er ofte en populær kalendergave. Bamser er altid hyggelige, og godt legetøj for børn i mere eller mindre alle aldre, og derfor vil det næsten med garanti blive taget godt i mod. Det kunne for eksempel være denne søde blæksprutte som kalendergave. Køb den her til 49,95 kr. 

20. december: malebog med My little Pony

Malebøger træner tålmodigheden og koncentrationsevnen, og er derfor et godt bud på en kalendergave. Denne malebog er med My little Pony så barnet kan farvelægge de flotte ponyer kendt fra TV. Mangler du tusser eller farver, kunne det være endnu en god kalendergaveide. Køb malebogen med My little Pony her til kun 49,95 kr. 

21. december: Faber jumbo farver

Disse flotte og holdbare jumbo farveblyanter fra Faber, er den perfekte adventsgave. De er ergonomiske at holde på, især for børn der ikke har så store hænder eller måske ikke har helt de samme motoriske færdigheder som voksne. Disse farver kunne også være en god adventsgave. En kalendergave, der kan gå mange timer med. Farverne koster 219,95 kr., og du kan finde dem lige her

 

22. december: Sorteper

Det klassiske spil sorteper er en fantastisk kalendergave. Spillet kan man være sammen om, som familie, og få hyggelige timer sammen. Store børn kan sagtens spille det selv, uden voksne, da reglerne er relativt simple. Du kan købe sorteperspillet lige her til 49,95 kr. 

23. december: Juleguf

Dagen inden jul er en god dag til lidt lækkert frugt eller juleguf. Børnene kan se frem til mange gaver dagen efter, så en god kalendergave d. 23. december kunne sagtens være noget lækkert guf.

 

24. december: 4. søndag i advent 2018

Den sidste søndag inden juleaften falder i 2017 på selve juleaften. Det kræver en god adventsgave. Det kunne for eksempel være denne søde Paw Patrol bamse, nemlig Sky. De søde hunde er super populære og en film som de fleste børn kender og elsker. Sky er både modig, sød og sjov, og vil med garanti blive taget godt imod den sidste dag inden jul! Køb Sky her for 189,95 kr.