4 adventsgaver til børn 2017 | Fire gode adventsgaver til børn 0 – 3 år

Her finder du et bud på fire gode adventsgaver til børn 2017. December måned er en travlt måned for alle, men især for børnefamilier. Ikke nok med at der skal købes julegaver til familien, der skal også indkøbes adventsgaver. Julen er bestemt en dejlig tid, men for mange kan travlheden også føles stressende, for der skal jo trods alt også være tid til at hygge sig og slappe af. Derfor har vi her samlet 4 adventsgaver i tre forskellige prisklasser, så du kan finde de gode adventsgaver til børn her på siden. Adventsgaverne bliver åbnet om søndagen, og er noget som børnene i den grad ser frem til. Derfor skal det gerne være nogen spændende gaver, men samtidig skal de være lidt mindre end julegaverne. Scroll ned for at se mere om gode adventsgaver til børn 2017.

Sisällysluettelo

Gode adventsgaver til børn 0 – 3 år: Fra budget til luksus

Vi har prøvet at gøre det mere nemmere og mere overskueligt at finde ud af hvad man kan få for pengene, når det kommer til adventsgaver til børn. Derfor har  vi her lavet 3 løsninger i forskellige prislejer. Du kan sagtens finde nogle fine og gode adventsgaver til børn, uden at skulle bruge en formue. Faktisk kan du nøjes med 129 kr. ialt for 4 gode gaver. Er du i humør til at give lidt større adventsgaver, så kan du kigge på de to andre løsninger vi har lavet. Du finder dem ved at klikke på links nedenfor. Alle gaverne er egnet til børn 0 – 3 år.

Billige adventsgaver til børn: 129 kr. ialt → Klik her!

Gode adventsgaver til børn på budget.

Mellemvejen – Adventsgaver til børn: 560 kr. i alt → Klik her!

Få klaret alle adventsgaverne for under 600 kr. 

Det rene luksus – Gode adventsgaver til børn: 900 kr i alt →  Klik her!

 

Luksusadventsgaver til børn 0 – 3 år. Forkæl børnene i søndagene op til jul

 

Hvornår er det 1., 2., 3. og 4. søndag i advent 2017?

Adventsgavene skal som bekendt gives om søndagen i de fire sidste søndage inden juleaften. De 4. adventer markerer således hvor tæt vi er på juleaften, og fungerer som en nedtælling til den hyggelige aften. Adventerne markerer de sidste 4 søndage inden jesu fødsel. Hvis d. 24. december falder på en søndag, er dette således d. 4. søndag i advent. I 2017 fordeler adventerne sig således:

  • 1. søndag i advent = 3. december 2017
  • 2. søndag i advent = 10.december 2017
  • 3. søndag i advent = 17. december 2017
  • 4. søndag i advent = 24. december 2017

Nogen vælger at give pakkerne om morgenen, og andre om aftenen. Uanset hvad, så vil børnen helt sikkert blive glade for gode adventsgaver i december 2017. På de fire søndage i advent op til jul er der tradition for at give børnene en gave.  Når børn får adventsgaver, får de 4 gode adventsgaver til børn som oftest er lidt større gaver, end hvis de havde fået kalendergaver. Kalendergaver giver man hver dag fra d. 1 december og så de 24 dage frem til jul. Se 24 gode kalendergaver til dreng ja 24 gode kalendergaver til pige. 

Derfor fejrer vi advent

De 4 søndage i advent er en kristen tradiotion, der har været her i mange år. I dag er søndagene kendt for hygge og anledning til adventsgaver og at tænde det første lys på adventskransen. Oprindeligt var søndagene lejlighed til at vente i stilhed på fejringen af Jesu fødsel 24. december. Men i dag er søndagene mest anledning til at tænde juletræerne rundt omkring i de danske byer, og generelt hygge sig og glæde sig over julen. At tænde lys på adventskransen stammer oprindeligt fra kirkens aktiviteter i forbindelse med at fejre adventer, men danskerene tog for alvor traditionen til sig under besættelsen, da lys og lystænding blev tillagt ekstra stor betydning.

Lue myös:   Lasten soittimet

 

Lähde: Kristendom.dk

 

 

Fire gode adventsgaver til børn 0 – 3 år : PRIS 129 kr. i alt!

↓ Gode adventsgaver på budget ↓

Her har vi samlet forslag til 4 adventsgaver til børn 0 -3 år til kun 129 kr. i alt. Det er alle fine ting i god kvalitet, som samtidig også er brugbare i hverdagen. Alle tingene kan købes hos Sundleg, hvor de kun forhandler sundt legetøj til børn. Gå til Sundleg her. 

Tallerken med Bamse

Dyb tallerken med bamse

Super god og holdbar tallerken til børn med et billede af den søde Bamse, der er kendt fra DR. Tallerkenen er lavet af Krea, der er kendt for at producere kvalitetsprodukter. Tallerkenen er i melamin, og kan derfor holde til lidt af hvert. Også fordi den er ret kraftig i kvaliteten. Den er naturligvis uden BPA og phalater. Pris 59 kr. Du kan købe den søde tallerken lige her.

Bamse kop fra Krea

Hvorfor ikke supplere tallerknen med en sød kop, der passer til? Denne fine kop, også fra Krea, koster 45 kr. Koppen kan tåle opvaskemaskine, som gør hverdagen nemmere i mange børnefamilier. Køb koppen hos Sundleg lige her. 

GRATIS børnebestik (få rabatkoden ved tilmelding af nyhedsbrev)

Det søde kan du få børnebestik hos Sundleg.dk for 0 kr! Modtag gavekode på mail straks efter du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Du får bestikket i forbindelse med andet køb på Sundleg.dk. (Intet krav til ordrestørrelse). Du tilmelder dig nyhedsbrevet i venstre menuen.

Flot legemad i træ 

Alle børn elsker at efterligne hvad de voksne gør, og dette gælder især også madlavningen. En god adventsgave til børn kunne derfor være noget legemad i træ. Det kan bruges til legekøkkenet, men kan også sagtens bruges hvis børnene blot har en legetøjsgryde. Æblerne der er vist her koster25 kr. Køb flot legemad i træ her. 

 

 


Fire gode adventsgaver til børn 0 – 3 år – PRIS 560 kr!

↓ 4 gode adventssgavet til børn 0 – 3 år for under 600 kr. i alt ↓

Gode adventsgaver til børn. Alle fire adventsgaver kan købes hos Børnenes Kartel til under 600 kr. Her får du nogen skønne og brugbare gaver, som kan give glæde i lang tid. Gå til Børnenes Kartel her.

 

Jelly Cat kaninJelly cat kanin – den blødeste bamse

Disse søde, bløde kaniner er blevet mange børns højt elskede venner. Det er den en af de blødeste bamse der findes, og den fås i flere forskellige farver og størrelser. En god størrelse til de små er denne udgave på 31. cm. til 179,95 kr. Bamsen er en rigtig god adventsgave til børn, for hvem kan ikke altid bruge en (ekstra) bamse? Køb den søde kanin lige her

 

Sjov speedbåd i træ – badelegetøj

Gør karbadet sjovere med denne søde speedbåd i træ. Den flyder ovenpå vandet, så den er rigtig sjov at lege med for børnene, når de er i bad. Speedbåden er lavet af bæredygtigt træ, hvilket betyder, at man bruger hele træet inklusiv grene og rødder, og derefter planter et nyt træ. Alle farvene er frugtfarve. Den søde speedbåd koster 149,95 kr., og kan købes hos Børnenes Kartel lige her.

Lue myös:   Paras leikkiteltta ja teltta lapsille

Forklæde til børn

Juletiden er højtid for at stå i køkkenet. Der skal laves mad, konfekt og småkager. Det er en god anledning til at give børnene lov til at være med. Med dette forklæde er der intet tøj der bliver ødelagt, fordi junior er med til at lave pepernødder. Fås i flere farver. Forklædet er fra Smallstuff og er fyldt med billeder af søde dyr. Køb forklædet her til 149,95 kr. 

Hvor er Hr. Løve? – Ny, sød børnebog til de mindste

Rigtig sød børnebog til de mindste. Siderne er i kraftigt pap, så de ikke kan krølle. Det er en titteø-bøh bog, så børnene rigtig kan lede efter Hr. Løve bag flapperne af filt. Til sidst i bogen er der et spejl, så barnet kan finde sig selv. Bogen koster 79,95 kr., og kan købes her. 

 

 

 


 

4 adventsgaver i luksusklassen – Pris 900 kr.

↓ Masser af luksus i disse adventsgaver til børn 0 – 3 år ↓

Alle fire adventsgaver her er lidt ekstra luksuriøse, og gode forslag hvis du virkelig er i humør til at forkæle junior i forbindelse med julen. Adventsgaverne kan købes hos Lirumlarumleg.

 

Tesæt i kuffert med vilde dyr

Sættet indeholder 4 kopper, 4 tallkerner, en bakke og  en kuffert til at opbevare det hele i. Et rigtig sødt sæt, der giver anledning til masser af hygge og leg indenfor i løbet af vinteren. Tesættet koster 289,95 kr., og kan købes her. 

 

Lego Duplo Brandbil

Rigtig flot Duplo brandbil, der især er god til børn under 5 år. Brandbilen har kran, vandslange, flamme og en brandmand. Hele sættet koster 229,95 kr., og i det får du 26 klodser og en brandmand. Brandbilen passer naturligvis sammen med alt det andet skønne legetøj fra Duplo. Køb den flotte brandbil lige her.

Mikrofon med 8 melodier

Sjov mikrofon, der har hele 8 melodier at vælge imellem. Melodierne kan spille hurtigt eller langsomt, og mikrofonen forstærker stemmen. Et rigtig sjovt stykke legetøj, som der kan gå mange timer med. En sjov adventsgaventsgave til børn under 3 år. Denne adventsgave koster 229,95 kr., og kan købes lige her.

 

Mappe til at opbevare tegninger

 

Så snart børn lærer at tegne, er det som regel altid et stort hit. Og det bliver kun endnu sjovere, når de kan kigge på tegningerne igen og igen. Det kan de i denne fine mappe fra Sebra, hvor der er masser af plads til at opbevare de første tegninger. Mappen er i A4 facon, og den fås i både drenge – og pigeudgave. 149,95 kr. Den fine mappe kan købes hos Lirumlarumleg her. 

 

 

Adventsgaver til børn: Hvor meget skal de koste?

Der er naturligvis ikke nogen fast grænse for hvor meget adventsgavet til børn skal koste. De fleste forældre køber adventsgaver i et prisleje der hedder 50 – 200 kr. pr. adventsgave. Alle adventsgaverne behøver ikke nødvendigvis at være legetøj. En ny hue eller en flot bluse kan også være en dejlig gave at få op til jul. Uanset hvor mange penge man vælger at bruge på børnenes adventsgaver, så er det vigtigste at man hygger sig omkring det.

Lue myös:   Design Letters - Ruokailuvälineet, lelut ja sisustus tanskalaista muotoilua

Sådan vælger du den bedste adventsgave til børn

Når du skal vælge adventsgave til børn, er det naturligvis vigtigt at du først og fremmest har besluttet dig for hvor meget de må koster. De er stor forskel på hvor mange penge forældre vælger at bruge på adventsgaverne, men det mest almindelige beløb er nok 5-600 kr. på alle fire adventsgaver til børn. Det passer meget godt til den “mellempakke” vi har vist her på siden. Den kan du se her.

  • Hvor meget skal adventsgaverne koste?
  • Passer det til barnets alder og udviklingstrin?
  • Passer legetøjet til barnets personlighed?

Tjek også at legetøjet er passende for barnets alder. Hvis det er til en dreng eller pige under 3 år, er det vigtigt at legetøjet ikke indeholder små dele der kan udgøre kvælningsfare. Denne information kan du altid finde i informationen om legetøjet på diverse online sider. Overvej også om legetøjet passer til barnets personlighed.

Kalendergaver til børn

Vil du hellere give kalendergaver end adventsgaver, så kan du finde en masse gode ideer til dine kalendergaver her på Startpakke.

Inspiration til kalendergaverne

Se disse to artikler for at finde masser af inspiration til børnenes kalendergaver. Vi har samlet hele 24 forskellige kalendergaver, der alle er sjove, brugbare eller bare hyggelige!

Kalendergaver til dreng

Kalendergaver til pige

Forskellen på kalendergaver og adventsgaver til børn er først og fremmest, at man kun giver 4 adventsgaver, nemlig en på hver søndag op til jul I 2017 falder juleaften på den sidste søndag i advent. Når man giver kalendergaver giver man en gave hver dag fra d. 1. december og frem til d. 24. december, der som bekendt er juleaften. Nogen børn får deres kalendergaver i en julesok, som de kan kigge i hver dag. Andre hænger gaverne op, så man kan se alle gaverne på én gang. Det er forskellige hvad man fortrækker.

Gode kalendergaver og adventsgaver er brugbare og sjove. Samtidig er de tradiotionelt noget mindre end de rigtige julegaver, som man giver juleaften. En god kalendergaver kunne for eksempel tilbehør til legekøkkenet, hvis man har sådan et. Det kunne også være en sjov ide at give legemad i kalender gave, og så et legekøkken på juleaften.

Æbler til legekøkkenet. Kan købes hos Sundleg – klik her

Hos Sundleg finder du masser af flot legemad i træ der kan holde til mange års leg og sjov. Legetøj i træ er mere holdbart, og ofte også mere miljøvenligt da det er et naturligt materiale. Du kan finde masser af legemad i træ lige her

Børn elsker at lege rollelege, det vil sige lege hvor de kan gøre det som mor og far også gør. Et legekøkken er derfor en skøn julegave, som uden tvivl vil bringe masser af glæde og give anledning til masser af timers sjov. Se de bedste legekøkkener til børn lige her.