Julegave til baby

En praktisk julegave

Babyer under et år forstår ikke helt hvad julen drejer sig om, og de er ikke helt med på hvad en gave er. Måske synes de endda at det er sjovere at gnaske i papiret, end at åbne gaven. Derfor kan det anbefales at købe en julegave, der er praktisk og anvendelig. Noget nyt babyudstyr vil bestemt glæder forældrene, og gøre hverdagen nemmere. Afhængig af babys alder, kunne en god gave være

Lue myös:   Togbaner til børn | Legetøjstog og togbaner

Julegave 1 år

Sej brandstation i træ

Til barnet på 1 år vil en stor brandstation garanteret skabe begejstring. Denne udgave fra Viga har en brandbil, der kan holde i garage, en helikopter med landingsplads samt to brandmænd. Her er der mulighed for at slukke byens ildebrande. Brandstationen er lavet i træ, og er fra kvalitetsmærket Viga.

Julegave 2 år

Lego Duplo bondegård

Lego Duplo

Lego DUPLO er de sjoveste byggeklodser, der er egnet til børn fra 2 – 5 år. Man kan købe kasser med byggeklodserne i alverdens temaer. Lige fra en bondegård til den vilde jungle. Børnene kan hygge sig i timevis med at bygge og kreere flotte ting. En julegave til børn, der helt sikkert bliver et hit.

Julegave 3 år

De populære Hama Perler

Lav flotte perleplader med de populære Hama Perler. Perlerne fås i tre forskellige størrelser. De største egner sig godt til et barn på 3 år, der kan få meget glæde og sjov ud af at lave perleplader. Bagefter kan perlerne stryges, så de kan hænges op og pynte bagefter. Se hvordan du stryger Hama Perlerne täällä.

Julegaveide 4 år

Stort legekøkken

At lave mad og servere det for kammeraterne eller for mor og far er ofte et stort hit i denne alder. Dette fine køkken har lidt ud over det sædvanlige. Der er nemlig  både mikroovn, telefon samt stort køleskab og fryser. Et virkelig flot julegave til en 4 årig.

Julegaveide 6 år

Et spil Ludo

Det klassiske spil Ludo er virkelig godt til denne alder. Barnet kan godt koncentrere sig om spillet, og forstå de enkle regler. Det klassiske Ludo spil er sjovt for hele familien, og en god julegave til den 6 årige.

Julegave 7 år

Kurio Børnetablet | Tablet med forældrekontrol

Kurio tablet er specielt udviklet til børn, og leveres med 21 præ-installerede apps, der alle er super børnevenlige. Kurio børnetablet indeholder en stærk forældrekontrol med app-styring, Internet filtrering og tidskontrol. Smart silikoneramme, der gør den mere robust.

Denne børnetablet har også adgang til hele Google Play Store. Der findes masser af apps, hvor skolebarnet kan øve sig i at regne og lege med tal og bogstaver. Puslespil er også en god leg, som styrker barnets hjerne. Børnene kan også se deres yndlingstegnefilm på en tablet til børn, uden at mor og far behøver at se det samme i fjernsynet. Tabletten er også oplagt at bruge, hvis I sidder sammen og ser film eller spiller et spil.

Julegave 8 år

Super sej Darda bilbane – måler 6,8 meter

Darda bilbane er lavet til de store børn. Den er sjov og udfordrende at bygge for det bilglade barn. Bilbanen kan bygges på hele 4 forskellige måder.

Der medfølger:

  • 2 biler: DTM Mercedes-Benz C-Coupé ‘Petrov’ og DTM Audi RS5 ‘Rockenfeller’ med originale Darda motorer medfølger.
  • 4 forskellige kombinationer kan bygges. Ses på bagsiden af pakken.

Julegaveide 9 år

Julegaveide 10 år

Bøger til børn | Hvordan opstod verden?

I denne bog findes mange af svarene på børnenes mange spørgsmål.

“Bogen om verden” fortæller os om The Big Bang, der begyndte det hele. Om solen og stjernerne, om atomer og tyngdekraft og de energier, der holder sammen på verden. I “Bogen om verden” forklarer Johan Olsen om det første liv, der opstod på Jorden og som langsomt og efter mange millioner års udvikling nu er blevet til græsstrå, rødbeder og… dig og mig!