Puslepude – Find den bedste puslepude til baby

En puslepude eller en såkaldt puslehynde bør være fast inventar når ens baby skal skiftes. Den kan netop være fordelagtig at have fordi det er en fast pude med en lille fordybning så barnet ligger behageligt og trygt imens der pusles, modsat en almindelig pude. Når den lille ny er kommet til verden, vil meget af den første tid foregå ved puslepladsen. Sørg derfor for at gøre pusleområdet så behageligt og hyggeligt som muligt.

Find vores bud på bedste puslepude og puslehynde længere nede i artiklen

Sisällysluettelo

Puslepuder for enhver smag

Der findes mange forskellige puslepuder eller puslehynder som de kaldes. Nogle er lavet af vandafvisende materiale, som betyder at de kan sprittes af. Hvor andre er af almindelig stof som kan tages af og vaskes hvis det er nødvendigt. Der er fordele og ulemper ved begge materialer. De puslepuder som er nemme at rengøre og ligeledes kan sprittes af, kan virke kolde og mindre bløde for babyen at ligge på. Hvorimod de puslepuder som er af stof, er mere bløde og lækre. Når det så handler om rengøring, så er det til gengæld meget nemmere at spritte en puslepude af i tide og utide, end at stå for vask, tørretid og betrække puden med stoffet igen. Det er smag og behag og handler om hvad I føler fungerer bedst for jer. Puslepuderne har dog alle til formål at gøre pusletiden så behagelig som mulig for den lille og for dig.

Det er også muligt at få puslepuder eller puslehynder i mange forskellige farver, designs og prisklasser, således at der er noget for enhver smag. Det betyder også at puslepuden hurtigt kan blive en del af indretningen på puslebordet og sågar børneværelset. Der findes utallige af puslepuder til drenge og piger. Ligeledes i helt neutrale farver hvis man er mest til den rolige stil eller endnu ikke kender kønnet på babyen.

 

Populære puslepuder

Müsli

Puslepuden fra Müsli er pæn og i et meget enkel navy stribet look. Den er lavet i smørblødt bomuld med en coated overflade som gør den nem at rengøre. Puslepuden har en god tykkelse så baby får en behagelig pusletid. Betrækket er nemt aftageligt og kan let vaskes. Selve puslepuden leveres i en lækker mulepose, som efterfølgende kan benyttes til legetøj. Puslepuden fås også i farven Rose og koster 299 kr. Køb Müsli puslepuden täällä

Lue myös:   Mikä vauvan pussilakana on paras?

 

Petit By Sofie Schnoor

Puslepuden fra Petit Sofie Schnoor er lavet i et tidsløst design. Her i farven Rose. Der er kræset for detaljerne med fokus på komfort og funktionalitet. Puslepuden er lavet i økologisk bomuld med en coated overflade.Desuden med en god tykkelse, der sikre baby en behagelig komfort. Betrækket er let aftageligt og kan nemt rengøres. Puslepuden fås også i farvene Blue og Ocean og koster 349 kr. Køb Petit By Sofie Schnoor puslepuden täällä

 

 

Filibabba

Puslepuden Ocean Grey fra Filibabba er en lækker økologisk puslepude hvor både kvalitet og design er i højsædet. Betrækket er af økologisk GOTS certificeret bomuld og kan let tages af og vaskes. Puslepuden fra Filibabba kan i særdeleshed være oplagt hvis man er til de neutrale og bløde farver eller hvis man ikke kender kønnet på sin baby endnu. Puslepuden fås også i farvene Dusty Rose eller Nordic Blue og koster 399 kr. Køb Filibabba puslepuden täällä

 

 

 

 

 

 

 Liewood

Puslepuden fra Liewood er lavet i et quilted og meget æstetisk design med kræs for detaljerne. Her i farven Sweet Rose. Den er lavet i økologisk bomuld med en coated overflade der gør den nem at rengøre. Puslepuden er lavet i særdeles lækker kvalitet med en god tykkelse som giver baby en dejlig komfort. Betrækket er aftageligt med lynlås og derfor nem at rengøre. Puslepuden fås også i farven Dumbo Grey og koster 449 kr.

En tilføjelse til Liewood puslepuden er et betræk som kan tilkøbes ekstra. Det gør selve rengøringen en del nemmere fordi du kan have et andet puslebetræk til vask imens. Samtidig er det også en mulighed for at friske puslepuden op og give den et nyt udtryk for en periode. Betrækket er formsyet, men utrolig let at tage på. Du kan få to betræk for 349 kr. Køb både Liewood puslepuden og betræk täällä

 

 

 Leander

Puslepuden Leander Matty Dusty Grey er lavet af blødt formstøbt skummateriale (PUR). Det betyder at PUR hverken indeholder sundhedsskadelige eller hormonforstyrrende stoffer. Puslepuden har en vandtæt overflade og er meget nem at rengøre og spritte af. Der er en skridsikker bund, som gør at puslepuden bliver holdt fast på bordet eller andre jævne og glatte overflader. Denne variant er i neutral grå som er oplagt til begge køn og er hele 70 cm. lang (5 cm. længere end de ordinære puslepuder). Puslepuden kan også fås i farvene Pale Blue eller Soft Pink og koster 749 kr. Køb Leander puslepuden täällä

Lue myös:   Paras lastenrattaiden valjaat lapsellesi

 

 

 

Suosittelemme

Pusletiden med den lille nyfødte eller den større baby er en vigtig del af trivslen, da man kan få mange gode stunder ved puslebordet. Derfor handler det om at gøre pusleområdet til et trygt sted for baby og gerne så hyggeligt og komfortabel som muligt.

Anbefaling nr. 1 (Filibabba)

For at gøre valget omkring den bedste puslepude til baby en smule nemmere, kommer vi her med to anbefalinger.

Hvis man er til det nyeste design og samtidig ønsker en mere blød og  særlig komfortabel puslepude til sin baby, så vil anbefalingen gå til puslepuden fra Filibabba. Den fås med et aftageligt betræk, så det nemt kan vaskes i vaskemaskinen. Puslepuden er 65 cm. hvilket svarer til de traditionelle mål. Puslepuden eller den såkaldte puslehynde kan, som tidligere beskrevet, købes i farverne Ocean Grey, Dusty Rose eller Nordic Blue og koster 399 kr. Du kan købe de viste puslepuder fra Filibabba täällä.

 

Anbefaling nr. 2 (Leander)

Hvis man er til den mere enkle og rolige stil, lægger vægt på at pusle ved et fast underlag og samtidig kunne rengøre puslepuden hurtigt og bekvemt uden at skulle have vaskemaskinen i gang, så vil vores anbefaling gå til puslepuden fra Leander. Den er ligeledes 5 cm. længere end de traditionelle puslepuder, hvilket gør pusletiden en tand sjovere når babyen bliver større. Puslepuden kan, som tidligere beskrevet, blandt andet købes i farverne Dusty Grey, Pale Blue eller Soft Pink og koster 749 kr.

Du kan købe de viste puslehynder fra Leander täällä.

På farten med baby

Når man er på farten med baby, kan der opstå en situation hvor der ikke er en pusleplads i nærheden. Her er det specielt velegnet at udstyre sig med et pusleunderlag, således at det er muligt at pusle overalt samtidig med at baby ligger på et komfortabelt underlag under pusletiden.

Et pusleunderlag kan både fåes i en stofversion og som engangsunderlag. Stofversionen er som ordet lyder mere behageligt med fyld og kan beskrives som et tæppe. Engangspusleunderlaget er kort beskrevet et stykke tykt papir som smides ud efter bleskiftet.

Lue myös:   Cirkeline lelut - Parhaat lelut Cirkeline kanssa

 

 

 

Pusleunderlag fra Liewood

Liewood har lavet et pusleunderlag, her i farven Sweet Rose, der er perfekt til diverse udflugter. Det er muligt at folde pusleunderlaget sammen, så det fylder minimalt i pusletasken. Underlaget er holdt i et stilfuldt quilted design og er lettere vateret. Pusleunderlaget fås også i farven Dumbo Grey og koster 279 kr.

Du kan købe det lækre Liewood pusleunderlag täällä.

 

 

Pusleunderlag fra Barnabé aime le café

Franske Barnabé aime le café har lavet et utroligt smukt pusleunderlag i smukt liberty stof. Dette pusleunderlag er ligeledes ideel til udflugter eller steder hvor det er nødvendigt at ligge baby på et rent og behageligt underlag. Dette underlag kan foldes sammen til en fin lille taske, så det fylder minimalt i pusletasken. Pusleunderlaget fås også i andre designs og koster 399 kr.

Du kan købe det unikke pusleunderlag fra Barnabé aime le café täällä.

 

 

 

 

Puslemåtte fra Konges Sløjd

Konges Sløjd har fremstillet en såkaldt puslemåtte der fungerer som skiftemåtte. Den er velegnet til at fastgøre til puslepuden med velcro stropper, således at man undgår diverse stofbleer eller håndklæder ved bleskift når man for eksempel er på farten. Det er et praktisk og blødt underlag som er lige til at folde sammen og tage med i pusletasken. Puslemåtten passer sågar til alle typer af puslehynder hvis der er sådan en at finde der hvor man befinder sig, men alligevel ønsker at ligge ens baby på ens eget rene underlag. Hvis man ikke er til de andre former for designs af puslepuder, så vil denne puslemåtte kunne ligges på en helt neutral puslepude i hjemmet. På den måde er det muligt at tilføje et valgt design og samtidig gøre rengøringen nemmere end med en almindelig stof puslepude. Puslemåtten fås i farverne Botanic Granite Blue, Old Iron samt Marshmallow og koster 199,95 kr.

Du kan købe den smarte puslemåtte fra Konges Sløjd täällä.