Bliv klar til foråret med den bedste forårsjakke til piger. Når vinteren er slut, er flyverdragt og vinterjakke for varme, og derfor er det praktisk med en forårsjakke, eller overgangsjakke som det også kaldes. Her på siden har vi udvalgt en række jakker, som vil gøre sig ud som fine forårsjakker til piger.

Sisällysluettelo

Vælg den bedste forårsjakke til piger

Dette skal du kigge efter, når du køber forårsjakke.

Det er ingen hemmelighed, at vejret i Danmark er meget omskifteligt. Derfor er en god forårsjakke en god investering. En forårsjakke kaldes også en overgangsjakke, da den jo netop bruges i overgangen fra vinter til sommer. I denne periode kan der være både kolde og varme dage, samt en masse blæst og regn. Derfor er det en god ide at sikre sig, at den forårsjakke du vælger er både vindtæt og vandtæt. Det er langt de fleste overgangsjakker heldigvis. Hernæst skal du også overveje om jakken skal være en traditionel jakke som man åbner med en lynlås foran, eller en anorak som man tager på ved at tage den over hovedet. Fordelen ved en anorak er at det mindsker risikoen for træk. Samtidig er det svært for barnet selv at tage jakken af eller tabe den under leg. Mest af alt bør du nok overveje om du synes det ser smart ud med en anorak, eller om du er mere til den traditionelle form for jakke.

Tjekliste, når du vælger forårsjakke til pige

  • Vindtæt og vandtæt
  • Traditionel jakke eller anorak?
  • Praktisk, hvis der er plads til en trøje under jakken
  • Har jakken de ønskede farver?
  • Er pasformen god til dit barn?

På grund af forårets skiftede vejr, er mange glade for at vælge en tynd jakke, der dog har plads til en jakke under. På den måde kan barnet holde varmen på de kølige dage med en fleece, eller uldtrøje under forårsjakken. Du kan se et stort udvalg af trøjer hos Kids-World. Hvis du ikke kan få jakken i de ønskede farver, bør du kigge forbi flere forhandlere inden du beslutter dig. Mange butikker har den samme forårsjakke til piger, men i flere forskellige farver. Samtidig kan du være heldig at jakken er billigere et andet sted. Du kan kigge efter forårsjakker til piger hos Kids-World, Molly&My eller Babygear (altid gratis fragt).

De mest populære pige forårsjakker

Her har vi valgt at fremhæve de mest populære pige forårsjakker. Mange forældre ender med at købe en forårsjakke fra en af følgende mærker, da jakkerne både har god holdbarhed, kvalitet og et flot design.

Wheat forårsjakke til pige

Hvert år er en Wheat forårsjakke et stort hit. Jakker og andet overtøj fra mærket er populært hos småbørnsforældre, da det har en rigtig god holdbarhed, og ser flot ud. Stort set alt tøj og overtøj fra Wheat er holdt i de moderigtige pastelfarver. De sarte farver klæder både drenge og piger. Ofte kan Wheat jakker fås i rosa, grå, blå og grøn. Jakkerne passer godt til det danske vejr, da de er fyldt med praktiske detaljer.

Denne flotte sommerjakke til piger fra Wheat er i en rosa nuance. I taljen har jakken en justerbar elastik, så den sidder godt på barnet.

Jakken er et godt valg som overgangsjakke, forårsjakke eller sommerjakke, da den er både vindtæt og vandtæt. Samtidig er den meget åndbar, så barnet ikke bliver for varm i jakken. Denne model er set hos Kids-World – se mere her.

Hummel pige forårsjakke

Forårsjakker fra Hummel er endnu en populær jakke til børn. Hummel laver både sportstøj og hverdagstøj til både voksne og børn. Fælles for tøjet er at det er super praktisk og samtidig moderne og stilet i looket. Denne forårsjakke er vendbar, og passer både til hverdag og fest. Det er en perfekt sommerjakke, der luner en smule og tager vinden. Denne model har ikke hætte, men derimod en behagelig ribkant i halsen. Den lukkes med knapper. Se mere om jakken her.

Mini a ture forårsjakke (anorak)

De populære jakker fra Mini a Ture minder en del om Wheat i deres design. Farverne er også holdt i de sarte nuancer af pastel. Her har vi fremhævet en Miniature anorak forårsjakke, som tages på ved at føre den over hovedet. Et smart design som rigtig mange børn og forældre er glade for.

Reima pige forårsjakke

Reima er kendt for deres overtøj til børn. Både deres jakker, flyverdragter, huer og vanter samt forårsjakker og sommerjakke er utrolig populære hos forældre. De holder godt, og er fyldt med praktiske detaljer. Deres tøj er godt egnet til både vuggestuebørn, børnehave og skolebørn. Blandt tøj fra Reima kan du vælge mellem mange forskellige og moderigtige farver.

Lækker forårsjakke fra Molo

Tøjet fra Molo er kendt for sine flotte prints og mønstre. Denne lækre forårsjakke er ingen undtagelse. Den er prydet med flotte blomster på en hvis baggrund, der giver et feminint og sommerligt udtryk. Udover jakkens specielle udseende, er jakken også i god kvalitet med mange praktiske detaljer. Henover lynlåsen er der vindfang, som er med til at holde træk fra brystet. Ærmerne har ribkanter, som holder jakken godt på plads. Denne jakke er perfekt som overgangsjakke både efterår og forår. Samtidig kan den sagtens bruges på kølige aftener.

Overgangsjakke / tynd vinterjakke fra Colorkids

Denne jakke er en smule foret, hvilket gør den perfekt til forårets første dage, hvor vinterjakken er blevet for varm. Jakken fås i tre flotte farver; lilla, blå og lyserød/rød. Her er den lilla udgave vist. Color kids laver praktisk og godt børnetøj til en fornuftig pris. Ærmerne har elastikkanter. Hætten er aftagelig med trykknapper og overgangsjakken er både vind -og vandtæt. Vær opmærksom på at denne jakke ikke er en sommerjakke, på grund af den lette vattering.

Forårsjakke / sommerjakke fra Småfolk (vendbar)

Flot jakke fra Småfolk, der kan bruges både som sommerjakke og forårsjakke. Det unikke ved denne jakke, er at den er vendbar. På den ene side er den ensfarvet rosa, mens den anden side har flotte illustrationer af frugter og mad, som barnet helt sikkert vil synes er sjovt. Jakken er åndbar, vandafvisende, vindtæt som betyder, at dit barn til hver en tid vil forblive varm og tør. Hætten er aftagelig, hvilket er praktisk med det skiftende vejr vi har her i Danmark. Ved ærmer og talje har jakken brede ribkanter, som gør at det ikke blæser op under jakken. En skøn jakke, der er god at bruge på legepladsen og til finere lejligheder.

Mini A Ture jakke med åbning foran

Lækker forårsjakke fra det populære Mini A Ture. Denne model har en praktisk lynlås foran. Lynlåsen går skråt henover jakken, hvilket giver en god pasform og et smart look. Forårsjakken kan også fint fungere som sommerjakke. Den er både vindtæt og vandtæt og har et vandsøjletryk på 8.000 mm. Samtidig er jakken åbndbar, så barnet ikke bliver overophedet af at løbe rundt og lege mens de har jakken på. Foran på jakken er der en praktisk lomme med en flot stjernerefleks. Her ses den i den flotte farve lys rosa, men fås også i blå og grå.

Didrikson anorak

Didrikson har siden 1913 lavet godt overtøj i virkelig god kvalitet. Denne anorak er både vind – og vandtæt, og har en god pasform. Det er en anorak, hvilket betyder at den skal tages over hovedet. I livet kan den strammes ind med en elastik, så den passer til barnets krop. Jakken har det smarte ”extend” system, hvilket betyder at den kan udvides efterhånden som barnet vokser. På den måde kan det overtøjet fra Didrikson højst sandsynligt bruges to sæsoner. Her ses jakken i pink men fås også i blå og sort.

Hummel sommerjakke – vendbar

Det smarte ved en vendbar jakke er, at den kan bruges til flere anledninger og man ikke bliver træt af hvordan den ser ud. På den ene side er den ensfarvet og på den anden side er den mønstret. Jakken har ikke hætte, men er mere som en let termojakke. En perfekt sommerjakke, der luner en smule og tager vinden. Samtidig ser den smart ud. Den lukkes med knapper.

Softshell jakke fra Reima

Softshell er et særligt materiale, som er vindtæt men alligevel åndbart. Samtidig er det også vandtæt. Materialet er dejlig blødt og fleksibelt. Det er lidt en smagssag om man bryder sig om materialet. Nogen sværger til det, andre benytter det ikke. Det er bare med at prøve sig frem, og se om det er noget for dig og dine børn. Denne model har blødt fleece indvendigt, og en tapet lynlås, som gør den helt vandtæt. Reima har i mange år produceret godt børnetøj til alle årstider.

Softshelldragt – perfekt valg til de mindste

De børn der endnu ikke kan gå, vil have stor glæde af en softshell dragt som alternativ til en forårsjakke. I denne alder nyder børnene at komme med ud at lege, men bliver hurtigt kolde af at være meget på jorden. Denne model er fra Mikk-Line og fås op til str. 98. Dragten har også en hætte, som beskytter ved regn eller kraftig vind. Dragten er også smart at bruge til og fra bilen, da den ikke er alt for voldsom at have på i en autostol.

Rose Dust Mini A Ture forårsjakke

Flot og feminin pige forårsjakke fra det populære mærke Mini A Ture. Her med et sødt mønsterprint og farven rose dust. Jakken lukkes med en skrå lynlås, der giver et smart look. Hætten er spids, hvilket ser sødt ud både når den er på, og når den hænger ned langs ryggen. Jakken har en kængurulomme fortil, og der hænger også en flot og praktisk stjernerefleks.

Peonies Jackets

Endnu en MOLO pige forårsjakke. Denne i en ny 2018 udgave. Den er lidt kort i modellen, og har ikke hætte, og egner sig derfor perfekt til de lune dage i maj, juni og juli. Pige forårsjakken er holdt i pastel farver, og mønsteret udgøres af store, smukke blomster. Et sikkert hit til en lille pige.