En pedaltraktor er et virkelig sjovt stykke legetøj til børn. Her finder du lidt om hvad en pedaltraktor er, samt et par bud på den bedste pedaltraktor til børn. En pedaltraktor er en traktor som er stor nok til at barnet kan sidde på den og træde rundt på pedaler, ligesom på en lille cykel. Pedaltraktoren er en god for børnene at udvikle sig motorisk, da den træner både koordination og balance. Samtidig er det jo rigtig sjovt, da langt de fleste børn elsker traktorer og andre store maskiner.

Se vores bud på bedste pedaltraktor til børn nedenfor!

Sisällysluettelo

Hvad er en pedaltraktor til børn?

En pedaltraktor til børn er kort fortalt en traktor med pedaler, så man kan køre på den ligesom man kan på en trehjulet cykel. Traktoren har en del bedre balance end en tohjulet cykel, så den kan sagtens benyttes af børn fra 2 – 3 år, alt efter udvikling og interesse i pedaltraktoren. En traktor med pedaler er virkelig sjov at køre rundt på.

Det perfekte udendørs legetøj

Da en pedaltraktor er større end så meget andet legetøj, er den perfekt at bruge udendørs. Den er sjov at køre rundt på i haven, og det giver børnene god motion i modsætning til for eksempel en elbil, hvor barnet sidder ret passivt.

Pedaltraktor med frontskovl

En flot grøn pedaltraktor til børn, denne model med en frontskovl som gør pedaltraktoren ekstra sjov. Traktoren har et komfortabelt sæde, hvorfra barnet kan sidde og træde i pedalerne. Køretøjet har store kraftige hjul, hvoraf de to forreste er drejehjul. Man kan således styre traktoren med rattet. En sjov pedaltraktor til børn, som er nem at komme rundt på, selv på ujævne terræner. Denne traktor har et meget autentisk udseende, og vil uden tvivl bringe begejstring hos det traktor-elskende barn.

Lyserød traktor med pedaler

Rigtig fin lyserød pedaltraktor, som helt sikkert vil bringe begejstring. Pedaltraktoren er anderledes end mange andre udgaver, netop på grund af den fine farve som passer godt til piger. Den vaskeægte prinsessetraktor købes med en anhænger, så barnet kan transportere legetøj eller andet rundt i den. Den er fra mærket Falk, som er kendt for at producere legetøj i høj kvalitet. Den er set til 719 kr. hos Only4kids.

Stor Ranch Traktor med frontskovl, trailer og gravekran

Denne pedaltraktor har vist alt hvad man kunne ønske sig. Den har både en frontskovl, trailer og en stor gravekran. Så er der rig mulighed for at grave og ordne have. Falder valget på denne traktor får man rigtig meget for pengene. Den har kraftige hjul, og kan uden problemer komme omkring på græsplænen. Denne traktor med pedaler er egnet til børn fra 2 – 5 år. Traktoren udvikler børn motorik, koordination og meget andet, og vil helt sikkert give anledning til timevis af leg.

Pedaltraktorer fra Falk Toys er den bedste pedaltraktor til børn

Når du skal ud og købe en pedaltraktor til dit barn, kan det kun anbefales at kigge efter hvilket mærke pedaltraktoren har. En traktor med pedaler kan sammenlignes med en cykel, som skal produceret i god kvalitet for at holde til leg og sjov udenfor. Desværre ser man flere meget billige pedaltraktorer, der ikke er lavet i god kvalitet og derfor nok ikke kommer til at holde så længe. Her har vi valgt at anbefale pedaltraktorer fra mærket Falk Toys.

Falk Toys er et hollandsk firma, der blev grundlagt i 1947. Siden da har de specialiseret sig i at producere og designe udendørs legetøj til børn i alderen 1 til 7 år, og heriblandt de populære pedaltraktorer. Alle produkterne fra Falk Toys er produceret i Frankrig, og lever op til meget høje kvalitetsstandarter. Alt legetøjet gennemgår grundige tests og opfylder naturligvis EU’s krav til sikkerhed. Pedaltraktorene fra Falk Toys forhandles hos Sundleg og Only4kids.

Pedaltraktor fra Falk Toys

Denne pedaltraktor er fra en af de mange flotte produkter fra Falk Toys. Den har både frontskovl, og trailer. Barnet sidder godt og sikkert på sædet, og kan træde ubesværet i pedalerne. Pedaltraktoren her er egnet til børn fra 3 – 7 år, men kan dog i nogen tilfælde benyttes før, hvis barnet for eksempel er højere end gennemsnittet. Den kan købes hos Sundleg – klik her.

Udendørs legetøj fra Falk Toys – Pedaltraktorer, ATV’er og gravemaskiner

Her har vi valgt at fremhæve en række af det bedste udendørs legetøj fra Falk Toys. Hvis du har overvejet en pedaltraktor, er andet legetøj i denne kategori muligvis også et hit for dit barn eller barnebarn.

Gul gravemaskine og hjelm – perfekt til leg i sandkassen

Denne flotte gravemaskine vil helt sikker blive et hit for ethvert barn, der elsker store maskiner som traktorer og gravkøer. Barnet kan sidde ovenpå gravemaskinen, og styre fronten via håndtag. På den måde kan der flyttes meget sand rundt. En sjov leg, som der kan gå meget tid med.  Bag på gravkoen er der en lille vogn, så der også er plads til at fragte ting rundt. Gravkoen har en god balance, og vælter ikke. Med den tilhørende hjelm er der alt hvad man skal bruge for at lege og grave.

Grøn hjelm til arbejdsmand / kvinde

Hvis legen skal være realistisk, så er det da oplagt at bruge denne seje hjelm, som beskytter hovedet under arbejdet. Børn elsker at efterligne det de ser, og med denne hjelm kan de se ud præcis som dem der arbejder udenfor. Hjelmen kan indstilles, så den passer til barnets hoved, og kan justeres efterhånden som barnet vokser.

Tank til pedaltraktor

Denne tank kan monteres bag på pedaltraktorer fra Falk Toys. På den måde kan barnet køre rundt med en tank hvori man kan opbevare forskellige ting. Tanken kan åbnes bagtil med en nem låsemekaniske, som også børnehænder kan mestre. Inde i tanken er der god plads til andet legetøj, eller hvad barnet ønsker at transportere rundt. Tanken er nem at sætte fast på pedaltraktoren, og så er det bare at trille derudaf. Den har i alt fire hjul, så den står solidt, og kan også holde til de skarpe sving. Et rigtig sjovt stykke tilbehør til en traktor med pedaler. Set til 657 kr. hos Only4kids.

Trailer til pedaltraktor med gris, ko & får

Skal der leges bondegård, er denne trailer med dyr det perfekte legetøj som tilbehør til pedaltraktoren. Med til traileren følger der tre bondegårdsdyr, som pustes op. Dyrene passer perfekt på traileren, som kan hægtes bagpå en pedaltraktor fra Falk Toys. Se eksempler på disse længere oppe i teksten.

Blå ATV med pedaler

Sej ATV med pedaler, der også passer til de lidt mindre børn. ATV’en er fra Falk Toys, der siden 1947 har specialiseret sig i at lave udendørs legetøj i virkelig god kvalitet. Den har fire hjul, som giver den en rigtig god balance. En god måde at lære at bruge pedaler på.

Andre pedalkøretøjer – Pedalbil & pedal gokart

Udover pedaltraktoren findes der flere andre køretøjer med pedaler. Det er et virkelig godt stykke legetøj, hvis I har en have eller et område hvor børnene kan køre rundt på det. Køretøjer med pedaler som for eksempel pedaltraktorer, pedalgokart eller pedalbiler er godt udendørs legetøj til børn der endnu ikke mestrer en tohjulet cykel. På et pedalkøretøj har man en meget bedre balance, da det har fire hjul. Samtidig er det jo rigtig sjovt at det er en traktor, bil eller andet som man kører rundt på. At køre med pedaler er en rigtig god motorisk træning i koordination og balance, samt selvfølgelig god forberedelse til når man skal køre cykel. Det er jo sundt for børn at røre sig, hvilket de får rig mulighed for at med et pedalkøretøj. Her har vi valgt at nævne en række gode pedalkøretøjer, som børnene kan køre rundt på i haven.

Se gode pedalkøretøjer, som børnene kan køre rundt på i haven. ↓

Elitetoys Hot Rod pedal bil i metal

Virkelig sej bil fremstillet i metal. Det giver bilen et super fint retro look, som passer godt til brug udenfor, men også inde, hvis man har pladsen til dette. Hjulene har gummibelægning, så de ikke ridser gulve ved indendørs brug. Bilen er gennemført, og består af 100% metal. På fronten er der sat flotte lygter til pynt, og på siden af køleren er der tegnet ild, så det ligner at bilen virkelig kommer frem med fuld fart på. En skøn pedalbil, som barnet kan suse rundt i.

Lue myös:   Ideoita 2-vuotissyntymäpäiville | 10 lahjaideaa

Brandbil i metal – sej bedalbil

Endnu en sej bil i retrolook. Denne brandbil er fremstillet i 100% metal. På siderne har den en lille stige, så man ikke er i tvivl om hvad den skal bruges til. Brandbilen kører når barnet træder i pedalerne. Foran er der en flot, blank klokke, som børnene kan ringe med når de skal slukke branden i en fart. Bilen er fremstillet i et gennemført design i høj kvalitet. En sjov og fin gave, som børnene kan bruge i mange år. Den passer til børn fra 2 år.

Pedalgokart til børn

En gokart har været et hit til børn i mange år. De ses ofte i fritidsordninger og børnehaver, da det er et rigtig godt stykke udendørs legetøj. En gokart har solide hjul, og en rigtig god balance. Man styrer den ved at træde i pedalerne, og drejer på rattet. Vælg mellem mange forskellige gokarts hos Only4kids.

Generelt om udendørs legetøj – Det skal du vide

Her har vi kort opsummeret hvad du skal kigge efter, når du skal anskaffe nyt legetøj til udendørs brug.

  • Legetøjet skal kunne holde til vind og vejr
  • Det indeholder ikke små dele, som er farlige for de mindste
  • Udendørs legetøj 2 år skal ligge op til sjove lege i naturen

Hvis du ikke har en have, kan barnet stadig få stor glæde af udendørs legetøj. Her skal du blot tænke i at det skal have en størrelse som er nem at medbringe til en legeplads, til stranden eller noget helt tredje.

Når du køber udendørs legetøj er det ikke ligegyldigt hvilket du vælger. Først og fremmest skal legetøjet være egnet til udendørs brug. Det vil sige at det gerne skal være ret kraftigt i materialerne. På den måde undgår man skidt og snavs i legetøjet, som kan gøre at det ikke virker. Derudover skal det gerne kunne tåle en god omgang vand og fugt, da legetøjet uundgåeligt  vil blive udsat for dette udenfor. Ofte opbevares udendørs legetøj i kasser eller skure om vinteren, hvor forholdene ikke nødvendigvis er tørre. Så vælg noget legetøj med en god holdbarhed. Sidst men ikke mindst skal det naturligvis være sjovt at lege med udenfor, og ligge op til sjove udendørs lege, for eksempel som de pedalkøretøjer vi har nævnt her siden.