Milloin vauva voi istua syöttötuolissa?

De fleste forældre spørger sig selv, hvornår må baby sidde i højstol? Det er rart at vide om det er sundt for barnet at sidde i højstolen, mens han spiser grød, selvom han måske ikke sidder helt stabilt selv.

Sisällysluettelo

>> Den bedste højstol til børn | Gennemgang af de bedste højstole til børn

Milloin vauva voi istua syöttötuolissa?

Baby må sidde i højstol når han eller hun kan sidde stabilt selv. Det anbefales ikke at støtte barnet for meget med puder og så videre, hvis ryggen ikke er stærk nok til at holde barnet op.

  • Baby kan sidde i højstol, så snart hun kan sidde stabilt.

Højstol uden bøjle – hvornår?

Når baby sidder stabit, og kan bruge højstolen, sidder baby til at starte med bøjle eller babyindsats. Det giver ekstra støtte til baby, så han eller hun ikke falder ned, eller sidder dårligt. Det er forskelligt, hvornår børn er klar til at sidde uden bøjle, men som regel er det omkring 18-mdr. For nogen er det før, og igen for andre senere.

Tripp Trapp højstol

Klassinen Tripp Trapp -tuoli.

 

Køb Tripp Trapp højstol her til 1.499 kr. 

Højstol fra Tripp Trapp. Den populære stol står i rigtig mange hjem, og mange af os har også selv haft den som højstol, da vi var barn. Det er en super stabil, og god højstol, og et sikkert valg til dit barn. Stolens design er neutralt, og passer ind i de fleste hjem. Man kan endda vælge i mellem flere forskellige farver. Stolen står meget fast, og kan ikke vælte bagover. Både sæde -og fodstøtte kan justeres i højden, som betyder at baby altid sidder behageligt og ergonomisk korrekt.

Lue myös:   Tule raskaaksi nopeasti | Tie unelmiesi vauvaan johtaa

Mål: 78 x 49 x 46 cm, Vægt: 7 kg