Keinuteline, jossa on leikkitorni

Med et gyngestativ med legetårn i haven, kommer børnene vist aldrig til at kede sig. Når du skal investere i et, er det vigtigt at tænke på sikkerheden og ikke mindst på at det er nemt at samle. Her finder du forskellige gyngestativer med legetårn, som også er til at betale.

Her på siden har vi samlet en række forskellige gyngestativer med legetårn, som du kan indkøbe til de kære børn.

Billigt legestativ med to gynger

Dette gyngestativ fås til kun 2.149 kr. Det er et godt og stabilt gyngestativ i træ. Vær opmærksom på, at det ikke leveres samlet. Du skal derimod selv samle det. Men der medfølger en udførlig vejledning, og du behøver hverken at være tømrer eller ingeniør for at sammensætte dette herlige legestativ.

Nyd synet af dine børn der leger hele sommeren. På dette gyngestativ er der masser af plads til at naboens børn også kan komme forbi. Køb i dag og bliv klar til forårets og sommerens varme dage.

Gyngestativ med legetårn i god kvalitet

Hos byggemarkeder finder du ofte de billigste legestativer, også selvom de er i rigtig god kvalitet. Når du køber online, er prisen yderligere skruet i bund.

Dette gyngestativ med legetårn er så stort at det virkelig er luksus for børnene at have hjemme i haven. Både forår, sommer og efterår vil børnene garanteret ikke være til at hive indenfor! Sandkassen under legetårnet er det perfekte sted at lege for de mindste, da det også er skyggen.

Luksus legestativ i cedertømmer 

Dette gyngestativ med rutchebane og legetårn er ikke blandt de billigste, men til gengæld er det i virkelig god kvalitet. Træet er premium cedertømmer som er blødt og uden splinter, og derfor egner sig perfekt til legende børn.

Lue myös:   Joululahja vauvalle | Hyviä joululahjoja vauvalle

Når du køber det er det både forskået og forboret, så du får samlet det lynhurtigt og nemt.

Legetårn giver timevis af sjov

Mange forældre og børn ønsker sig et gyngestativ med legetårn til haven. Det giver børnene lejlighed til for timevis af leg, og et gyngestativ gynger til børn, giver mulighed for at flere børn kan lege på samme tid. Helt op til 6 børn af gangen, så der er masser af plads til venner.

Et gyngestativ i haven vil helt sikkert blive brugt flittigt af husets yngste. Et gyngestativ med legetårn giver mulighed for mange slags lege, og for børn i næsten alle aldre. Måske får du også selv lyst til at svinge en tur på gyngerne og mærke suset i maven?

Man kan sagtens få et godt og sikkert legestativ, uden det behøver at koste en formue. Vær opmærksom på at det ofte er materialet der bestemmer prisen på gyngestativet.

Inden du køber gyngestativ med legetårn

Det er altid en god ide at overveje købet, inden du investerer i sådan en stor legeplads.

  • Hvor meget plads har du i haven? En 2 meters sikkerhedszone omkring stativet er anbefalet.
  • Hvilket materiale skal legetstativet være lavet i? (Træ er kønnere end metal, men også dyrere)
  • Hvilket budget har du?
  • Kan du selv samle det, eller skal du forhøre dig om hjælp hos svigerfar eller vennerne?

Hvis du synes det er for stor en investering, eller du ikke har meget plads kan du overveje:

Lue myös:   Oball - Godt stimulerende legetøj til baby