Isänpäivälahja vauvalta - paljon ideoita täällä

Søger du en fars dag gave fra baby, som godt må være lidt mere spændende end det klassiske kaffekrus med teksten “far?”Det er fars dag d. 5 juni 2019, så læs med her og find den perfekte fars dag gave, så du kan overraske manden i familien med den perfekte gave.

Historien om fars dag går mange år tilbage. Faktisk startede tilbage til år 1909, da dagen blev opfundet efter mors dag blev kendt. Selvom fars dag fejres og markeres mange steder i Danmark, og i verden, så har dagen aldrig rigtig fået ligeså meget fat i den kommercielle verden, som mors dag.

Men heldigvis er der rigtig mange familier, der fejrer dagen og synes at far fortjener en lille opmærksomhed eller en gave, fordi han er en fantastisk far. Ideen om fars dag kom til til Danmark i 1935, hvor industrien tog godt imod endnu en kommerciel dag. I løbet af årene er fars dag blevet mere populær. Derfor har vi her samlet en række gode forslag til spændende fars dag gaver fra baby eller fra hele familien. Læs med, og lad dig inspirere.

Sisällysluettelo

Fars ølkasse med sødt til

Er din far, mand eller kæreste også øl-elsker og har en samtidig en sød tand? Så er denne gave fra Interflora da perfekt. Her får du nemlig en flot kasse med i alt fire forskellige øl, og så er der også lidt sødt til ganen. Det er en af de bedste bud på en gave til fars dag.  

En oplevelse – perfekt fars dag gave fra baby

Selvom gaven reelt er fra dig som mor, så kunne det alligevel være sjovt, hvis far fik en spændende oplevelse i gave. Hvis du ikke kan finde på sjove ideer til oplevelser, så bare rolig. På nettet kan du finde masser af forskellige oplevelser, som garanteret vil falde i hans smag, uanset om han er til adrenalin eller lækker gourmet mad.

Lue myös:   Mikä lemmikki lapsille?

Ideer til sjove oplevelser. Klik dig videre for at købe gavekort til oplevelsen, og få fars dags gaven i hus med det samme!

En fotobog fyldt med minder

Du har garanteret en masse fine billeder af dig, far og baby i din telefon. Hvorfor ikke få max glæde af dem, og lave en helt særlig fotobog i fars dag gave fra baby? Med en fotobog skal du ikke bekymrer dig om at billederne pludselig forsvinder på harddisken eller skyen.

Lav en flot fotobog hos Cewe, hvor du selv bestemmer design, opsætning og billeder. Gå til Cewe nu og gå i gang med din personlige bog.

Mobilcover med billede

På nettet kan du nemt og hurtigt designe et helt personligt mobilcover. Det kan for eksempel være et billede af børnene som et dejligt minde I har sammen.

Bestil dit personlige mobilcover som fars dags gave fra baby med det samme, så det kan blive leveret i tide.

Everlast Smart Notesbog

Endelig en notesbog, som du kan bruge igen og igen. Bogen kan kombineres med Dropbox, Evernote og iCloud. Med denne smarte notesbog er det slut med at glemme aftaler! En perfekt fars dag gave, til den organiserede mand. Køb bogen her.

Powerbank

Slut med at løbe tør for strøm på mobilen! En trådløs powerbank er nem at have med på farten, og så slipper du for at bekymre dig om, at mobilen løber tør for strøm. En fin og brugbar fars dag gave, der kan være fra både baby eller mor. Find powerbanken her.

Noteskop

Slut med at få en genial ide, og derefter miste den som at holde vand i hænderne – med denne kop kan farmand skrive sine unikke ideer ned med det samme. Noteskoppen er en sjov gave til fars dag, som helt sikkert vil glæde en far med god humor. Køb koppen her.

En kærlig og personlig hilsen

Hvis ikke du kan finde den rette gave, vil en kærlig hilsen helt sikkert også blive vel modtaget. Brug dagens som anledning til at få sagt alt det, du sætter pris på i en travl hverdag.

Lue myös:   8 merkkiä siitä, että miehesi on parasta, mitä sinulle on koskaan tapahtunut

Du kan for eksempel skrive det på et hjemmelavet kort, og vedlægge fine tegninger fra børnene.

Lave bogstavs-billeder med appen Phonto

Med den særlige foto-app Phonto kan du indsætte tekst på billeder på tekst. Så du kan for eksempel lave bogstaverne F- A – R og i hvert bogstav indsætte et billede af jeres barn eller børn. Det bliver en rigtig fin fars dag gave, som kan hænge og pynte på væggen. Appen hendes i App Stor eller Google Play.