Der er gode grunde til at kvindens mave vokser, efterhånden som baby bliver større. Vokser din mand eller kærestes mave synkront med din, så tyder det på at han er blevet sympatigravid. Din kære partner er simpelthen så involveret i graviditeten og det ufødte barn, at han oplever større appetit og døjer måske endda også med morgenkvalme og humørsvingninger.

Her kommer vi ind på hvordan du tager ekstra hensyn til din mand i denne periode af hans liv.

Giv efter for hans cravings

Som sympatigravid kan trangen til flødeboller, lakridser eller en anden bestemt madvare være så stor, at det næsten er ubehageligt. Hvis du for alvor vil lindre din mands gener, bør du give efter for hans cravings og servere de snacks han går og drømmer om.

Husk en skål til ham når du snacker…

Det kan godt være at baby vil have jordbær, og du derfor ser det nødvendigt at indtage en hel bakke på egen hånd. Men denne situation er bestemt ikke sjovt for din mand, der i ren og skær sympati, nu også craver de søde, røde bær. Husk derfor at servere en ekstra skål til mand, når du selv snacker.

Fodmassage er vejen frem

Vægtøgningen er hårdt ved kroppen, og især fødderne der kan hæve og blive ømme. Giv din sympatigravide mand en dejlig omgang fodmassage hver aften inden sengetid – dette vil helt sikkert lindre hans symptomer gøre ham bedre tilpas.