Legestativer

Foråret er (forhåbentlig) snart på vej. Det betyder en masse dejlige ude timer og det kræver selvfølgelig noget børnene kan lege med. Så hvad med at få bygget et legestativ?

Børn elsker at være udenfor og nyde den friske luft – og mange er ligeglade med om solen skinner eller om det regner. Det er bare hyggeligt at kunne være udenfor i det fri og tumle rundt. Men der skal helst være noget at lave for børnene. Noget som børnene kan bruge timevis på, er at lege på et legestativ. Her kan der både være gynger, rutsjebane, klatretårn mm. Det er bare at finde det helt rette legestativ til jeres familie.

Du kan være den helt kreative type og bygge det hele fra bunden. På denne måde kan du selv tegne og bestemme hvordan huset skal se ud. Men så skal du helst ikke være født med 10 tommelfingre.

Legestativs tog fra Jungle Gym

4,699 kr. fra Only4Kids

Dette fine legestativ ligner et tog. Det har rutsjebane, tunnel, passagersæde, styretøj, kridttavle mm.

Jungle Gym er lavet sådan, at du kan kombinere alle deres legetårne og moduler. På den måde kan du skabe et helt unikt legesystem til dine børn. 

Hy-Land legeplads

14,949 kr. fra Coop

Dette legetårn har rutsjebane, klatrevæg og klatrenet. Nedenunder er der plads til hule og mange timers hygge. Hy-Land legestativerne kan udbygges og sammensættes.

Stativet har høj holdbarhed og er godkendt til offentlig brug, som fx børnehaver, campingpladser og selvfølgelig i private haver.

Castle legestativ fra Jungle Gym

6,204 kr. hos 10-4

Dette legestativ har mange muligheder ved at det både har gyngestativ, stige, rutsjebane og sandkasse.

Jungle Gym giver mange muligheder for at udvikle legen og få lade børnene være aktive.

Hvor er legepladserne på villavejen?

Bor I på en villavej, er det ikke sikkert at der lige er en legeplads i nærheden. Så her kan det virkelig være en god ide at forkæle sine børn med et legestativ til haven. Det kan med garanti give en masse timers sjov, både for jeres børn alene, men også når de har venner på besøg. Desuden holder et legestativ mange år frem, så det er penge der er godt givet ud.

Børn elsker at være ude og kan få timevis til at gå. Så når haven udfordrer til leg, vil fantasien ingen ende tage. Så med et legestativ kan der leges fangeleg, jorden er giftig, pirater eller prinsesse i nød. Derudover er det bare hyggeligt for børn, at kunne gå ud og rutsje en tur, om det så er i silende regn eller høj solskin.

Læs også:   Den bedste pedaltraktor til børn | Sej traktor med pedaler!

Mange legestativer kan du endda bygge ud, så de også kommer til at rumme sandkasse, gyngestativ, klatrevæg og meget mere. Så barnet på ny kan blive udfordret og det kan følge med barnets udvikling og interesser.