Mange fortrækker en sandkasse i plast, fremfor træ, da den både er billigere og nemmere at flytte rundt på. Derudover har en sandkasse i plast den store fordel, at den også kan benyttes som et vandbassin, når der ikke er sand i – eller måske en kombination af de to.

Se eksempler på gode sandkasser i plast længere nede i teksten.

Indholdsfortegnelse

Sandkasselegetøj

Til en sandkasse, skal der naturligvis være sandkasselegetøj, som gør det meget sjovere at lege i sandkassen. Det kunne for eksempel være en gravko til sandkassen eller noget andet sjovt sandkasselegetøj. Hvis du overvejer en sandkasse i lærketræ i stedet, kan du se eksempler på det her.

Her er en sjov og lidt anderledes sandkasse, som vil være et hit for børn, der elsker både sand og vand. Rammen består nemlig af rum, hvor der er plads til vand. Leg med vand og sand er altid en rigtig sjov leg for børn på en varm sommerdag. Der er ingen skarpe hjørner på denne sandkasse, så du kan lade børnene lege vildt i sandkassen. Det er en sandkasse i plast, der er lavet i høj kvalitet, som er resistent over for solens UV stråler, der ellers kan blege plastik hurtigt. Farverne holder sig derfor klare og flotte. Den leveres med beskyttelse til både under og over sandkassen.

Sandkasse eller vandbassin med Minnie Mouse

Rigtig fin sandkasse i plast, som også kan fyldes med vand i de varme sommermåneder. Sandkassen i plast har billede af Minnie Mouse i bunden, hvilket er sjovt for børn der elsker den søde mus. En god sandkasse i udmærket kvalitet, men stadig til en fornuftig pris på 468 kr. hos Only4kids.

Plastik sandkasse med Frost billede i bunden

De populære søstre Anna og Elsa pryder denne fine sandkasse i plastik. Den kan ligesom de ovenstående fyldes med enten sand eller vand. Du kan købe billigt sand til sandkassen lige her.

Sandkassen i plast – uendelige muligheder

Sandkassen er et af de ældste redskaber til leg der findes, og er noget vi husker helt tilbage fra da vi selv var små. Med en sandkasse i plast er mulighederne mange, tag stranden med hjem i din have og lad fantasien få frit løb. En plastiksandkasse kan stå i både haven, på terrassen, eller hvor du ellers synes den skal placeres i hjemmet. Med en sandkasse lavet i plastik, er det nemt at flytte med den, både før og efter der er kommet sand i. Dertil kan en plastiksandkasse fås i mange forskellige former og farver, mange populære figurer som et æble, en skildpadde, en musling, krabbe, blomster, med mange flere. Disse fås i mange flotte farver, så om det er til en dreng eller en pige, eller det bare skal matche med resten af havens indretning, så er der mange muligheder at hente.

Læs også:   Børnebord | Se de fineste børneborde her

Hvorfor vælge en sandkasse i plastik?

Skab de bedste rammer for dit barn med en sandkasse lavet i plastik. En plast sandkasse er let for dit barn at tilgå, helt fra de er blot 1 år gamle, dertil er der mindre risiko for splinter eller skader, ved at lade dit barn lege i en sandkasse af plastik.

Muligheder for leg

Mange sandkasser kommer med et låg, så den ikke bliver oversvømmet når regnen melder sig. Køber du derimod en sandkasse uden låg, er mange af plastik sandkasserne lavet således, at hvis du køber to, så kan den ene fungere som låg til den anden del. Og overdelen kan bruges til meget andet end blot som praktisk overdække. Fyld den med vand på en varm sommerdag, og dit barn vil få en ideel svømmepøl, som selv de mindste vil have glæde af. Eller fyld den med vand, og lad sandslot bygningen begynde, mulighederne er uendelige og blot fantasien sætter grænsen for, hvad dit barn kan få ud af en plastik sandkasse.