Sandkassebord – Picnic bord med indbygget sandkasse er et hit

Det er sjovt at lege med sand, det er ingen tvivl om! Et sandkassebord kan være det perfekte sted for dine små guldklumper at leget med sand. De sidder ikke nede på jorden, men på en bænk, og endnu bedre, så er sandkassen ikke bare en kasse henne i hjørnet, når den er dækket til, men bliver til et fint picnic bord, som let kan passe ind i havens design, hverenten du har en lille eller stor have.

Du kan købe dette fantastiske sandkassebord her!

Bænk sandkasse fra Plum

Vi kunne simpelthen ikke stå for dette sandkassebord. En sandkasse er hundredevis af sjove timers leg, men mange undlader at anskaffe sig en sandkasse, da de ikke kender til muligheder som sandkassebordet. Det er en praktisk sandkasse som super let bliver til et picnicbord, når det ikke er i brug. Det vil sige at det kan bruges til udendørs spisning, og når børnene er færdig med maden, så kan du let fjerne træpladen, og så dukker en herlig sandkasse frem. Sandkassen er lavet med premium FSC®-certificeret træ med afrundede hjørner for bedre sikkerhed.

Har du et eller flere børn som er omkring 18 måneder eller ældre, så anbefaler vi at man anskaffe sig et sandkassebord. Det er nemt at samle, og mængden af sand der skal bruges til sådan et er 15-30 kg.

En perfekt sandkasse til den lille terrasse eller i haven hvor du bare gerne vil noget mere designvenligt end en trækasse i hjørnet, når der ikke bliver leget i sandkassen.

Du kan læse mere om en sund sandkasse her.

Læs også:   Legestativer

Køb sand til din sandkasse online

Det er en god ide med godt rent sandkassesand i det nye sandkassebord. Det er også muligt at købe sandet online. En mulighed er HER.

En pose sandkassesand, set til 27 kr (+fragt), vil passe fint til dine børns nye sandkassebord 🙂