Regnslag til barnevogn er praktisk ekstraudstyr til barnevognen, som man hurtigt bliver glad for. Barnevogne kan som regel godt tåle en smule regn, men hvis det regner meget bliver barnevognen fugtig og det er selvfølgelig ikke så godt.

Når du vælger regnslag til din barnevogn skal du finde et der passer i størrelsen til din barnevogn, og som er nemt at tage af og på. Dette er heldigvis ret nemt at overskue, så det du primært skal tage stilling til er nok regnslagets farver og ikke mindst pris.

Indholdsfortegnelse

Billigt regnslag til barnevogn

Hvis du er på udkig efter et billigt regnslag til barnevognen, kan det anbefales at kigge hos Coop, hvor priserne generelt er rigtig gode. Her kan du også være heldig at finde et regnslag på tilbud. Leder du efter et større udvalg kan du kigge hos Babygear, der altid har mange produkter at vælge i mellem, fra mange af de kendte mærker også.

Regnslag med gennemsigtigt vindue foran

Dette regnslag er særlig praktisk, fordi det har en gennemsigtig forside med en lille lomme i, der kan åbnes. Det er en smart måde at kunne holde opsyn med baby nede i vognen, selvom der er regnslag på. Regnslaget har en god pasform, og der medfølger en lille pose til opbevaring af regnslaget, når det ikke er i brug. Regnslaget forhandles billigt hos Coop.

Regnslag fra Sebra – med fluenet

Et flot regnslag fra mærket Sebra. I hullet er der mulighed for at lukke af med et fluenet, så der ikke kan komme små dyr ind til baby. Dette er også smart, hvis barnevognen skal stå opbevaret udenfor. Regnslaget kan opbevares i en lille pose og er dermed nemt altid at have med på tur. Regnslaget koster 399,95 kr. hos Babygear.

Farverigt regnslag fra Smallstuff

Hvis du gerne vil skabe lidt farve på en regnvejrsdag, så er dette regnslag fra Smallstuff et godt valg. Det er lilla med gule blomster på, og ser festligt ud på barnevognen. Hvis du er til farver, kan det i øvrigt anbefales at kigge på andre regnslag fra Smallstuff, da der er mange flotte at vælge i mellem. Se flere her.

Et regnslag til sin klapvogn kan være praktisk at anskaffe, da man aldrig kan være sikker på hvordan vejret arter sig, når man er på tur. I det danske vejr er det nærmest uundværligt.

Er man ude at købe barnevogn bør man overveje at købe et regnslag, da det foruden at være regntæt også beskytter imod vind og fungerer som myggenet. Der findes regnslag som er skræddersyet til barnevognen og som sættes ned over den og trykkes fast med knapper.

Hold regnen ude med et regnslag til barnevognen

Med et regnslag til barnevognen får du god kvalitet og skal ikke bekymre dig om en våd barnevogn. Regnslag er lavet af nylon eller polymer, som sikrer at din barnevogn holdes tør og sørger for klimakontrol nede i barnevognen, da ingen ønsker at vognen skal blive varm for dit barn af overtrækket. Regnslaget kan hurtigt trækkes uden om barnevognen, når man mærker, at regnen er på vej. Regnslaget kan desuden lige så hurtigt pakkes sammen igen, når det ikke benyttes. De fleste regnslag har en transportpost, hvori man kan opbevare det.

Læs også:   Bedste rygsæk til børn

Regnslaget fås i flere farver samt gennemsigtigt og er PVC-frit og i åndbart materiale. Der er som regel 2 års garanti på regnslag til barnevogne, hvis det skulle gå hen og blive defekt. Der findes regnslag med et myggenetvindue, så der ikke kommer myg ned til babyen eller med reflekskant, så man kan se barnevognen når det er mørkt. Regnslaget kan tørres af og anbefales håndvasket ved at ligge det i blød i koldt vand. Det enkelte produkt vil oplyse herom på vaskeanvisningen.

Afhængig af om regnslaget har været behandlet ordentligt, så kan det sagtens holde i mange år.

En af de store fordelene ved et regnslag er, at barnevognen holder sig pæn længere. Man bør dog være opmærksom på, at barnevognen kan blive varm, hvis det bliver solskin og den står udenfor med regnslag over.

Du kan købe regnslag til din barnevogn hos Baby Dan ApS som er en dansk virksomhed, der har kvalitet i højsæde sammen med sikkerheden.