Har du fået købe årets julekalender? Hvis ikke, kan du se et udvalg af julekalendere her. De indeholder 24 gaver – en til hver dag frem til jul. En super nem løsning, hvor børnene kan få det legetøj de holder mest af.

Find den bedste julekalender til børn 2018. ♥

Schleich joulukalenteri

Nyt dyr eller tilbehør hver dag i december

Schleichin joulukalenteri, jossa on villieläimiä

En skøn julekalender til barnet der elsker dyr. Schleich julekalender indeholder 24 gaver – en til hver dag i december. Gaverne er både dyr eller tilbehør, der alle passer ind i temaet om vilde dyr. En god måde at gøre december mere hyggelig og samtidig lærerig.

Schleich julekalender med bondegård og tilbehør

Så er der masser af nyt tilbehør til bondegården med denne fine Schleich julekalender. Den indeholder i alt 24 nye dele med legetøj og tilbehør. En sjov lille overraskelse hver dag i december frem til jul. Gør ventetiden lidt sjovere med Schleich julekalender

Schleich julekalender i bondegårdstema

På bondegården skal der være plads til en lille hund, og det får man blandt andet i denne fine Schleich julekalender. Åbn en ny låge hver dag frem til jul, og få dyr og tilbehør der alle passer i temaet bondegård. Ventetiden bliver lidt nemmere at komme igennem med en Schleich julekalender.

Schleich bondegården er en populær julegave til børn

Playmobil julekalender med tilbehør til bondegården samt julemanden

Fine figurer fra Playmobil. Julekalenderen indeholder masser af dele til bondegården. Selvom man ikke har en bondegård, kan man sagtens få masser af timers leg ud af legetøjet i julekalenderen.

Playmobil julekalender | Ishockeybane i juletema

Rigtig fin julekalender til børn med i alt 24 små gaver frem til juleaften. Her får man playmobil figurer der spiller ishockey. Heriblandt både julemanden og et sjovt græskarhoved.

Playmobil julekalender | Ridecenter

Perfekt julekalender til den hesteglade pige eller dreng. Her er der virkelig mulighed for at lege med alle hestene. En skøn gave hver dag i julemåneden.

Playmobil julekalender | Julemandens værksted

Her er der travlt med rensdyr og forberedelse til juleaften. I denne julekalender til børn medfølger der både julemand, rensdyr og andet sjovt tilbehør. I alt 24 kalendergaver.

Playmobil julekalender | Piraterne kommer!

Så er det tid til at tage på togt og finde skattekisten. Sjov julekalender med Playmobil figurer i pirattema.

Lego Julekalender

Julekalender med figurer fra Lego

Lego City

Lego City julekalender. En virkelig spændende Lego julekalender til børn i alderen 5 – 12 år. Med Lego City kan man bygge sin egen by med alverdens tilbehør og meget andet.

Lego julekalender med Star Wars

Den bedste julekalender til barnet, der bare ikke kan få nok af Star Wars. Her er der 24 unikke gaver, der giver mulighed for masser af leg i december måned. En god julekalender til børn i alderen 6 – 14 år.

Lego Friends julekalender

Lego Friends er blevet særdeles populært, og det indeholder da også mange flotte dele. Denne julekalender vil helt sikkert skabe glæde i december måned for det Lego glade barn.

Julekalender til børn – en hyggelig overraskelse hver dag

En fin julekalender til børn med i alt 24 gaver, bringer børn glæde hver dag i december. Det er med til at gøre ventetiden indtil juleaften lidt mere hyggelig og spændende.

Lue myös:   Pallorata lapsille | Kaunis puinen pallo kappaleita

Børn kan somme tider have svært ved at vente helt til juleaften, og en julekalender til børn kan gøre ventetiden meget nemmere. Børnene kan åbne en låge i julekalenderen hver morgen eller om eftermiddagen, når du kommer hjem fra børnehave eller skole.

Man har ikke altid givet børn kalendergaver og adventsgaver. Traditionen har virkelig slået igennem i Danmark op gennem 1980’erne og 1990’erne, hvor det blev mere og mere almindeligt at give børnene adventsgaver eller måske en chokoladejulekalender.

Mange forældre ønsker ikke at give deres børn julekalendere med slik eller chokolade, da de ønsker at begrænse sukkermængden. Derfor er julekalendere til børn, som dem vist på denne side, et rigtig godt alternativ. De indeholder nemlig ikke slik og chokolade, men derimod sjovt legetøj, som børnene kan få glæde af i løbet af december.