Med et lægesæt til bøn vil dit barn aldrig kede sig igen – ej heller vil hverken dukker eller bamser forblive syge! I et lægesæt til børn findes der nemlig alt hvad hjertet begærer for at kurere og behandle for sygdomme. Et plaster på, og så er man god igen!

Et lægesæt til børn er en fantastisk gaveide, der især egner sig for børn i alderen 2 – 4 år. I netop denne alder er børnene nemlig meget optaget af at efterligne og lege sjove rollelege, og derfor vi let lægesæt da lige være sagen.

Her på siden har vi samlet de bedste og sjoveste lægesæt til børn, som du kan købe billigt online. 

Indholdsfortegnelse

Flot lægetaske til børn fra Haba

Hvor gør det ondt henne, bamse? Nu skal jeg nok give dig et plaster på og lytte til dit hjerte!

Utrolig flot lægetaske med alt hvad den lille doktor skal bruge. Dit barn kan få mange timer til at gå med at behandle dukker og bamser for sygdomme og skader. Måske skal mor og far også behandles?

Lægetasken er en perfekt gave ide til en 2-4 årig der så småt begynder at forstå hvad en læge er.

Tasken er udformet som en rigtig lægetaske og indeholder alt hvad der er behov for i den lille praksis.

Lille lægekuffert

Hold styr på sygejorunalen med dette søde lægesæt. Hele sættet kommer i en lille kuffert, så der er styr på tingene.

I sættet er der blandt andet en sprøjte, bandage kanyle og hvad den lille læge ellers skal bruge for at helbrede sine patienter. Et lægesæt til børn forebygger lægeskræk og hjælper barnet med at forstå hvad det vil sige at gå til lægen. Køb lægesættet  via linket nedenfor og oplev hvordan dit barn eller barnebarn forvandler sig til en læge!

Djeco lægesæt i kuffert

Djeco laver det lækreste legetøj til de små, der altid er i god kvalitet og holder til masser af leg. Dette lægest er ingen undtagelse. I kufferten findes der alt hvad den lille læge skal bruge.

Det hele kommer i en lille kuffert, så barnet kan bære rundt på lægesættet og tage det hen til de tilskadekomne.

Lægesæt i plastik med alt hvad man har brug for

Blodtryksmåler, saks, plaster, sprøjte og så videre. Med dette sæt kan din lille læge eller sygeplejerske komme langt i sin behandling af dukker og bamser.

Lægesættet er i plastik og har derfor flotte farver og sjove detaljer. Det hele opbevares i en lille kuffert. Den perfekte gaveide til legeglade børn! Lægesættet kan også bruges i kombination med et fastelavnskostume som læge eller sygeplejerske.


Billigt lægesæt til børn

Leder du efter et lægesæt til børn, der ikke behøver at koste en formue? Så har du fundet det her. Klik dig videre her og køb lægesættet i dag til kun 179,95 kr. Lægesættet indeholder alt hvad den lille læge skal bruge!

Lægesæt med glimmer

Har du et barn, der bare elsker flotte ting, der glimter og skinner? Så er dette lægesæt da det helt rette for ham eller hende!

Alt indholdet i lægesættet kommer i en sød lilla kuffert med glimmer. Med lægesættet er der hammer til at teste reflekser, blodtrykmåler, plaster, stetoskop, sprøjte og hvad man ellers skal bruge som læge eller sygeplejerske.

Stetoskop til børn

Et alternativ til et helt lægesæt er dette stetoskop til børn. Det er genialt til at forebygge lægeskræk. Barnet lan lege læge og lytte til hjertet på sig selv eller sine bamser. Køb via knappen nedenfor så legen kan begynde

Køb et lægesæt til børn og lad legen begynde

Et lægesæt til børn har i mange år været en klassisk og populær gaveide til børn i alderen 2 – 4/5 år. I denne alder er børn meget begejstrede for at efterligne voksne og lege rollelege med deres dukker og bamser. Netop denne leg får de rig mulighed for at udfolde med deres helt eget lægesæt.

Sygeplejerske eller læge?

Med et lægesæt behøver man faktisk ikke at lege læge. Børnene kan også lege sygeplejerske, hvilket de sikkert vil synes er sjovt, og især hvis de har mødt en sygeplejerske. Et lægesæt giver anledning til masser af lege.

Barnet kan helbrede sine bamser og dukker, men du vil nok opleve at det lige så tit er mor, far eller en søskende der skal lyttes til eller have plaster på. Der er uanede muligheder for leg med et lægesæt, og det er nok netop derfor at det er så populær en gaveide til børn.

Forebyg eller formindsk frygt for læger

Nogen børn er så uheldige, at de ofte skal til lægen eller på sygehuset. Det kan være rigtig hård kost for både børn og forældre. Ofte er det godt for børnene at lege sig igennem situationen, da det er deres måde at håndtere det på.

Et lægesæt til børn kan hjælpe barnet med at forstå hvad en læge gør, og det giver barnet muligheden for at være lægen i stedet for patienten, hvilket altid er en god leg.

Lægesættet kan på den måde være med til at formindske eller forebygge en frygt eller skræk for læger, hvilket især er noget der kan komme syge børn til gode.

Når du købe et lægesæt til børn online kan du ofte få det pakket ind, og derefter leveret det direkte til døren eller en nærliggende pakkeshop.

Nemt og bekvemt, køb et lægesæt i dag, som er den perfekte gaveide til børn

Læs også:   Disney Frost - Det bedste legetøj med Anna og Elsa