Halloween fejres Allehelgensaften den 31. Oktober. I Danmark bliver der gjort mere og mere ud af begrebet hvor flere forlystelsesparker og butikker fejrer Halloween over en længere periode i oktober måned. Her kan børn blive inspireret af den flotte og samtidig uhyggelige pynt, alt det seje legetøj og de flotte udklædninger. Det er specielt her i efterårsferien at danskerne tager Halloween til sig, hvor der er lavet forskellige arrangementer. Det er dog forskelligt fra by til by hvor meget der bliver gjort ud af Halloween. Eksempelvis har Tivoli et specielt Halloween arrangement, som er blevet særdeles populært. Ét af de mest kendte skikke indenfor Halloween er, at udhule græskar til flotte og samtidig skræmmende ansigter og derefter sætte lys i. Det er bestemt en god og sjov aktivitet for både børn og forældre, som samtidig kan laves hjemme i køkkenet.

Se alt det flotte Halloween udklædning længere nede på siden

Læs med her og få inspiration til børnenes Halloween udklædning. Der findes både masker, kostumer, ansigtsmaling og legetøj til den bedste Halloween fejring.

Halloween udklædning

I forbindelse med Halloween er det oplagt at klæde sig ud så man rigtigt kan fanges i stemningen. De fleste børn synes, at udklædning er helt fantastisk og meget spændende. Hvis dit barn skal klædes ud til Halloween, så har vi her samlet en masse ideer til alverdens form for udklædning. Læs mere herunder og få god inspiration til årets Halloween udklædning.

Læs også:   Musikinstrumenter til børn

Se det flotte pynt, udklædning og legetøj til Halloween herunder

Ansigtsmaling fra Grim’tout

Dette sæt med ansigtsmaling indeholder 1 farvepalet med 6 forskellige farver, 2 skabeloner med motiver, ansigtsglitter, svamp, pensel, 1 folder med trin-for-trin billeder og 3 ark med inspirerende motiver. Super oplagt til dette års Halloween.

Papo Spøgelse

Fin udklædning som spøgelse, der er selvlysende i mørke. Super oplagt til dette års Halloween, hvor børnene kan blive rigtig skræmmende spøgelser.

Teaterblod til Halloween

Med dette teaterblod kan børnene få lavet uhyggelige og meget livagtige sår og bloddråber. Teaterblodet er uden parabener, skadelige stoffer og uden duft. Perfekt til Halloween udklædningen.

Heksehat fra Mamamemo

Fin heksehat der er perfekt til Halloween. Hatten er lavet i 100% polyester og er one-size. Den måler 33 cm i diameter og max hovedmål er 18 cm.

Halloween sminke

Dette sæt er perfekt til Halloween, da børnene kan få lavet blodige sår og specielle effekter der vil se super livagtige ud. Her er der alt til den uhyggelige udklædning.

Flagermusvinger

Seje flagermusvinger som bæres med elastikker ved armene. Super fine detajler med vinger der er håndmalet på Organza. Perfekt til Halloween så børnene kan ligne en farlig flagermus.

Dyremaske i filt fra Souza

Flot maske i sort med elastik, som kan bruges til udklædning til Halloween. Med denne maske kan børnene ligne en flagermus som er perfekt til den uhyggelige Halloween fest.

Djævle udklædning

Sejt kostume til de 3-4 årige som her kan blive klædt ud som djævel til Halloween. Der er både hætte og hale så dit barn kan ligne en rigtig lille djævel. Kostumet er 100 cm i længden.

Hekse kostume med hat

Fint hekse kostume hvor der medfølger en hat og som vil passe perfekt til årets Halloween. Der findes flere slags, men dette kostume passer til 4-6 årige.

Bog – Uhyggelige fester

I denne bog kan I få inspiration til udklædning og fester med en masse gys. Der er både gode råd til kostumer, pynt, mad og dekorationer til årets Halloween.

Hekse hånddukke fra Fiesta Crafts

Denne hånddukke har fine detaljer og er perfekt til en rigtig Halloween stemning. Både oplagt til dukketeater, men også til almindelig leg eller fortælling af historier.

Zombie kostume

Sejt og meget uhyggeligt zombie kostume der er perfekt til årets Halloween. Her er der rig mulighed for at børnene får sig nogle sjove, men uhyggelige timer sammen i flot udklædning. Husk ansigtsmalingen så udklædningen kan blive fuldendt. Kostumet findes i flere størrelser.

Legetøjsøkse

En livagtig økse der måske vil passe til årets Halloween fest. Øksen måler 53 x 25 cm. Det kan være en sjov ide til den helt store udklædning eller hvis børnene bare mangler en enkelt rekvisit til Halloween.

Frankenstein kostume

Uhyggeligt Frankenstein kostume til den perfekte Halloween fest. Kostumet består af jakkesæt og hovedbeklædning. Det måler 140 cm. i længden, men findes i flere størrelser. Super uhyggeligt, men sejt kostume til børnene.

Handsker med flagermus design

Seje sorte handsker med hvidt print af flagermus. Handskerne måler 35 cm. og er perfekt til den rette udklædning til Halloween.

Farverigt hårspray

Sejt hårspray som nemt kan vaskes ud igen. Her er der forskellige farver at vælge imellem og er super ideelt til dette års Halloween, hvis udklædningen mangler lidt farverig udstråling.

Devil´s fork

Fint rekvisit til børnenes udklædning som djævel til Halloween. Den måler 90 cm. og er ideelt til årets Halloween. Tilføj eventuelt lidt ansigtsmaling og så er børnene parate til en uhyggelig dag.