Føler du dig ikke udhvilet, når vækkeuret ringer om morgenen? Er du tit træt og stiv i kroppen efter en nats søvn?

Så er det måske din seng, der trænger til udskiftning.

Vi mener, at alle skal have råd til en ny seng. Derfor sender vi dig kun videre til danske forhandlere med sindssyge priser. Udsæt ikke købet længere – få mere overskud nu!

Du kan få afdragsfritlån hos Bedre Nætter (Ny seng for knap 1.400 kr. pr måned!)

Indholdsfortegnelse

Helt vilde tilbud lige nu

Maria slap for rygsmerter

“I min gamle seng vågnede jeg tit med smerter i lænd, ryg og skuldre. Men efter jeg har købt en ny seng fra Bedre Nætter, føles min krop helt anderledes, når jeg vågner. Jeg kan nu gå frisk afsted på arbejde hver dag!”

Billig elevationsseng

Har du ofte svært ved at finde en behagelig sovestilling? Eller holder du af at læse på mobilen, en bog eller se TV inden du skal sove?

Så bør du straks klikke videre og kigge på de vilde tilbud Sengetid har på elevationssenge lige nu (de bedste senge ryger først).

Har du brug for hjælp til valg af seng?

Så tøv ikke med at kontakte os i kommentarfeltet, eller skrive direkte til eksperterne her.

 • Gå efter polstrede fjedre

  Polstrede fjedre i madrassen er at fortrække. Så kan de ikke vride sig rundt og blive skæve, eller vikle sig ind i hinanden, og give ujævnheder i madrassen.

 • Tjek om der er minimum 5 komfortzoner

  … og jo flere jo bedre. Jo flere komfortzoner der er i madrassen, jo bedre kan den tilpasse sig netop til krop og vægt. Det giver langt mere komfort både når du sover eller dyrker lagengymnastik.

 • Styr uden om de billigste senge

  Vidste du at vi bruger ca. 1/3 del af vores liv i sengen?! Sengen er et dumt sted at spare et par tusind kroner. Gå derimod efter kvalitetssenge på tilbud.

 • Den bedste seng til netop dig (og evt. din partner)

  Vi er alle forskellige, så hvis du skal sove sammen med din kæreste eller ægtefælle, så er det en god ide at få hver jeres side tilpasset til jeres individuelle vægt og præferencer. Det er muligt hos de bedste forhandlere.