Bedste dukkeklapvogn til børn | De sødeste dukkeklapvogne

Leder du efter den bedste dukkeklapvogn til børn, så er du kommet til det rette sted. Her har vi samlet en række af de fineste og bedste dukkeklapvogne til børn, som der findes hos de mange forskellige forhandlere. En dukkeklapvogn er anderledes end en dukkevogn, da den i sagens natur minder mere om en klapvogn, end en barnevogn. Dukkeklapvognen er som regel lidt højere, og samtidig lidt smallere. Den fylder derfor en smule mindre end dukkevognen, og er også lidt nemmere at komme rundt med.

Indholdsfortegnelse

dukkeklapvogn fra MollyDukkeklapvogn fra Molly med drejelige hjul, solskærm og sele

Sød og stabil dukkeklapvogn i lyserøde og beige nuancer. Dukkeklapvognen er stor nok til at der kan sidde nogen af de lidt større dukker. De forreste hjul er drejelige, så dukkeklapvognen er let at manøvre rundt med, selv hvis der ikke er så meget plads i hjemmet. Håndtagene er dejlig bløde, da de er betrukket med skumgummi. Dukkevognen har desuden en sele, så dukke ikke falder ud. Kalechen kan slås op og ned, alt efter om solen skinner. 🙂 En rigtig sød og robust dukkevogn, som der helt sikkert vil blive leget meget med. Er godt bud på den bedste dukkeklapvogn. Set hos Coop til 299,95 kr. Køb den fine dukkevogn her.

 

3-i-1 dukkeklapvogn

Her får du en super smart dukkeklapvogn, som samtidig kan bruges som klapvogn og en lift. Denne sjove dukkeklapvogn giver mulighed for mange timers leg og sjov. I vognen er der plads til selv store dukker på op til 42 cm. Barnet kan selv vælge om det skal være klapvogns-delen eller barnevognskassen, der sidder på vognen, når i skal du og gå tur. Man kan også bære dukke rundt i barnevognskassen, da den samtidig og så er en lift.

Læs også:   Gåbiler - Seje gåbiler til de bilglade børn

Håndtaget er beklædt med blødt skumgummi, der gør det nemt at holde fast på og dukkeklapvognen har drejelige forhjul. Stellet i metal er meget holdbart. Alder 3 – 6 år. Du kan købe 3-i-1 kombivognen til dukker her.

 

Disney Frozen dukkeklapvogn

Er dit barn, som mange andre, helt vilde med Anna og Elsa fra Frozen? Så er denne dukkeklapvogn med garanti en god gave til den lille pige eller dreng. Dukkeklapvognen er nem at klappe sammen, og der er plads til en dukke på op til 42 cm. Derudover er dukkeklapvognen nem at klappe sammen, så den også kan bæres af mor eller far, hvis nu man bliver træt af at skubbe den. Stoffet er aftageligt og vaskbart, så frygt ikke, hvis denne dukkeklapvogn bliver beskidt. Det er en billig dukkeklapvogn til kun 149,95 kr. 

 

 

Dukkeklapvogn med Frozen – Luksusudgaven

Denne dukkevogn med Disney Frozen tema, er lidt mere luksuriøs end ovenstående udgave.Dukkeklapvognen har kraftige hjul, så dem kører godt. Derudover der er en bøjle foran, så dukken kan sidde godt og trygt i denne dukkeklapvogn. Der er også en varekurv til opbevaring af ting og sager. Stoffet er aftageligt og vaskbart. En rigtig sød dukkevogn, der helt sikkert vil være populær – især hvis man elsker Frozen. Dukkeklapvognen kan købes her til 269,95 kr.

 

Lille dukkevogn med Liberty stof

Denne lille dukkeklapvogn får et eksklusivt udseende på grund af det lækre Liberty stof i økologisk bomuld. Du kan vælge i mellem 3 forskellige mønstre lige her. Denne dukkeklapvogn fylder utrolig lidt når den er klappet sammen, og er derfor særlig oplagt hvis pladsen er trang eller det skal være en dukkeklapvogn, som man nemt kan tage med på tur. Dukkeklapvognen er fra firmaet Barrutoys, der er kendt for at lave sikre produkter i god kvalitet. Køb dukkeklapvognen her. 

Læs også:   LEGO City politistation - Billigt Lego City

 

Baby Born dukkeklapvogn

Her er en dukkeklapvogn, der passer perfekt til den populære Baby Born dukke, men som dog også sagtens kan bruges til andre dukker. Baby Born dukkeklapvogn er formet som en af populære babyjoggere, som barnet kender fra sin egen hverdag. Det forreste hjul er et drejehjul, som gør dukkeklapvognen meget let at styre. Under vognen er der et handlenet, hvor der er plads til ting og sager. Babyborn dukkeklapvogn er i god kvalitet, og er god at køre med både inde og ude. Det er den bedste dukkeklapvogn til babyborn dukke. Dukkeklapvognen koster 499 kr., og kan købes her. 

 

 

Mini Mommy dukkeklapvogn og dukkevogn i et

Med dette sæt fra Mini Mommy får man både en dukkeklapvogn, og dukkevogn i ét sæt. Man kan nemlig sætte både klapvognsdel og barnevognskasse på stellet. Dukkeklapvognen er en af de udgaver, der ser meget realistiske ud, og har mange af de detaljer som en rigtig klapvogn også har. Det er super nemt at tage overdelen af, så man hurtigt kan lave vognen om til hhv. dukkeklapvogn eller dukkevogn. Skal dukkeklapvognen med på tur, eller med i bilen kan den klappes sammen, så den ikke fylder meget. Det er ikke en billig dukkeklapvogn, men til gengæld får man også en dukkevogn i super kvalitet til mange timers leg. Køb vognen her til 799,95 kr. 

 

Mini Mommy sammenklappelig dukkevogn

Endnu en dukkevogn fra mini Mommy, der ser meget realistisk ud. Det er en dukkeklapvogn, da den kan slåes sammen, så den fylder mindst muligt. Under dukkeklapvognen er der en varekurv til indkøb. Vognen er i fine, feminine farver, håndtaget kan justeres, og derudover kan overstykkes tages af når dukke skal puttes. Kalechen kan slås op og ned. Alt i alt en super god dukkeklapvogn, med mange detajler. Du kan købe dukkeklapvognen fra Mini Mommy her

Læs også:   Personlig gave til barnedåb | Unikke og personlige gaver til barnedåb

 

Lille paraplyklapvogn med Liberty stof

Denne lille dukkeklapvogn får et eksklusivt udseende på grund af det lækre Liberty stof i økologisk bomuld. Paraplyklapvognen fås i 3 farver, som du kan se her. Vognen fylder utrolig lidt når den er klappet sammen, og er derfor særlig oplagt hvis pladsen er trang eller det skal være en dukkeklapvogn, som man nemt kan tage med på tur. Paraplyklapvognen er fra firmaet Barrutoys, der er kendt for at lave sikre produkter i god kvalitet. Bedste dukkeklapvogn, hvis du leder efter en der ikke fylder meget. Køb dukkeklapvognen her. 

Tvillingedukkeklapvogn

Skal der være plads til mere end én baby, er denne tvillingedukkeklapvogn et godt bud. Der er plads til to dukker, som enten kan være tvillinger, søskende eller gode venner. Som de andre dukkeklapvogne fra Mini Mommy, kan denne vogn slåes sammen og er lavet i de fineste farver. Der er sele til begge dukker, kaleche og en praktisk varekurv nedenunder. Læs mere om dukkeklapvognen, og køb her.

 

 

 

Leder du efter en dukkevogn?

Se liste med dukkevogne her, hvor vi har samlet de bedste dukkevogne til børn.

 

Mangler der en dukke?

Til dukkeklapvognen skal der naturligvis bruges en dukke. Se de bedste dukker til børn her.