Bedste babyudstyr

Det er tid til at købe babyudstyr, men hvilket babyudstyr bør jeg købe, og hvilket er en god ide. Læs en masse grundige artikler om babyudstyr her på Startpakke.com

Hvornår bruger man klapvogn?

Overvejer du om det er ved at være tid til at tage klapvognen i brug, eller måske investere i en? Faktisk er der rigtig mange tidspunkter hvor en klapvogn er utrolig nyttig.

Hvornår bruger man klapvogn?

Fra barnet kan sidde op uden støtte kan du tage klapvognen i brug. Klapvognen fylder mindre end barnevognen, så den er genial at have med i butikker, i bilen eller på en rejse.

  • Klapvognen tages i brug tidligst når barnet er 7-8 måneder
  • En klapvogn er genial til hurtige ture, hvor barnet ikke nødvendigvis skal sove.

Perfekt at have med rundt på tur

De fleste børn elsker at sidde op i deres vogn og betragte verden, når I går rundt i byen. Klapvognen er genial til dette fordi den har et stort ryglæn som kan ligges ned hvis baby har behov for en lur.

Hvornår man bruger klapvogn kommer an på hvor du bor, og om barnevognen bruges til lure hjemme i haven. Rigtig mange familier trives med at have en stor barnevogn derhjemme, der bruges til lure om dagen og så en mindre klapvogn der er super nem at have med rundt når i skal på tur.

En klapvogn er anderledes end en barenvogn fordi den netop kan klappes sammen og derved ikke fylder meget.

Spørgsmål og svar om klapvogne

Skal du til at tage klapvognen i brug har du garanteret nogle spørgsmål du søger svar på. Se om du finder svaret herunder

Hvornår bruger man klapvogn?

Oftest når baby er stor nok til at sidde op selv, og ikke længere har behov for at sove flere gange om dagen men derimod gerne vil kigge og observere verden mere. Læs hvornår må baby sidde i klapvognen.

Kan klapvognen være i bilen?

Det kommer an på både bil og klapvogn, da der findes store vogne og små biler. Som udgangspunkt kan du dog få plads i din bil til en klapvogn uanset størrelsen på din bil. Det handler bare om at finde den rigtige klapvogn.

Hvilken klapvogn er bedst?

Det kommer helt an på dit behov, og hvor meget du vil give for klapvognen. Det er ikke altid at de dyreste klapvogne er de bedste da de ofte er tungere og dyre. Til gengæld har de masser af komfort og egner sig til lange ture.

Tænk over om klapvognen skal kunne vende bagud, så barnet kigger mod dig, eller om den skal være super nem at have med i bilen. Du kan også overveje en søskendeklapvogn.

Må min baby sove i klapvognen?

Ja, der er absolut intet i vejen for at guldklumpen ikke skal have lov til at lukke de små øjne, hvis trætheden melder sig. Det er dog en god ide at sørge for at ryggen kan ligges ned, da det er mere ergonomisk for den lille ryg, og desuden er det også nemmere at skabe lidt ro og skygge omkring det sovende barn.

Hvornår skifter man til klapvogn?

Dette spørgsmål er især relevant, hvis du har en af de smart kombivogne, hvor du kan skifte barnevognsdelen ud med en klapvognsdel. De fleste skifter til klapvogn når barnet er omkring et år. Det kommer også lidt an på, om dit barn er vokset ud af barnevognskassen. Det kan også være dit barn holder helt op med at sove i barnevognen, og så kan du ligeså godt skifte til den smarte klapvogn så snart baby kan sidde op selv.

Hvornår må baby sove i klapvogn?

Når den lille bliver træt på gåturen er det nu rart når han eller hun kan tage sig en lur i klapvognen. Men hvornår må baby sove i klapvogn? Læs med her og få svar på dette spørgsmål.

Baby må sove i klapvognen fra de er omkring 6 måneder. Det er bedst hvis ryggen i klapvognen kan ligges helt ned.

  • Baby kan sove i klapvognen fra omkring 6 måneder hvis ryggen kan ligges helt ned
  • Kan ryggen kun stå op skal barnet helst være 2-3 år og det skal såvidt muligt begrænses til en kort lur eller sporadiske lure.

Læs også om hvornår baby må sidde i klapvogn.

Hvornår er en klapvogn god at sove i?

En klapvogn er anderledes end en barnevogn på flere forskellige måder. I det følgende gennemgår vi mere præcist hvordan de to adskiller sig fra hinanden og hvorfor barnet helst ikke skal ligges til at sove i en klapvogn fra de er nyfødte.

En barnevogn

Barnevognen består af en stor kasse med en isoleret bund og en blød madras i. Her er der rigelig plads til dyne, pude og nusseklude og hvad baby ellers fortrækker. Barnevognen er mange børns fortrukne sovested. På grund af den dejlig bløde madras og den gode plads, så må baby sove i barnevognen lige fra de bliver født og helt op til 3-års alderen, hvis de da ellers kan være der.

En klapvogn

Denne type vogn er kendetegnet ved at den kan klappes sammen – og deraf ordet klapvogn. Den er derfor super nem at have med på farten. Den kan være alle biler, hvor det ellers er svært at få plads til den store klapvogn. Den er også smart at have med på rejsen, da du faktisk kan pakke den sammen som bagage. De mindste klapvogne er paraplyklapvogne.

Hvilken type klapvogn?

Der findes virkelig mange typer klapvogne. Det er en god ide at tænke over om baby skal sove i den til daglig, eller det blot bliver til lure engang i mellem. Hvis den primært er til at sidde op i, så behøver du ikke tænke så meget over om ryggen kan ligges fladt ned.

Det kan også være dit barn er stort nok til at komme ned og gå lidt selv, og så kan du nøjes med en endnu mindre vogn.

Hvis dit barn derimod ofte har brug for en lur, og måske er under 1 år gammelt vil du blive glad for en model, hvor ryggen kan ligges fladt ned. Det kan du altid finde svar på i beskrivelsen af vognen på den side eller i den butik, hvor du køber den.

Så hvis din baby er over 6 måneder, og ryggen kan ligges fladt ned i klapvognen så kan du med god samvittighed lade din lille guldklump indhente npget skønhedssøvn i vognen.

Kørepose til klapvogn, barnevogn og autostol

Er du ved at undersøge hvilken kørepose, der er den bedste kørepose, så kig med her, hvor vi gennemgår de bedste køreposer på markedet, og hvordan du bruger dem. Læs også hvad du skal være opmærksom på, inden du beslutter dig for hvilken kørepose du vil have.

Har du allerede godt styr på hvad du er ude efter, så kan du godt hoppe direkte ned og læse om de køreposer vi har udvalgt som gode bud på de bedste køreposer til baby.

Scroll ned og se om du finder den kørepose der er den rette for dig og dit barn.

Læs mere

Paraplyklapvogn | De bedste paraplyklapvogne

Når du skal finde en paraplyklapvogne er det måske for at have en ekstra vogn, en til rejsen, en til bedsteforældrene eller måske bare en klapvogn der er super nem at have med. De kan nemlig slåes sammen, så de nærmest intet fylder. Det bedste ved en klapvogn er at den kan slås sammen, og […]

Søskendeklapvogn – to børn med på tur

Hvis du har børn med under 3 års aldersforskel er en søskendeklapvogn et must! Det er uundværligt når de begge har brug for at sove lur på forskellige tidspunkter, og I slipper for at håndtere uenigheder om hvis tur det er til at sidde i vognen, når de små ben bliver trætte. Her på siden […]

Gode klapvogne – De bedste (og billigste) klapvogne

Når du mangler en klapvogn til den lille, synes du måske ikke at det behøver at være den dyreste i verden. Heldigvis findes der rigtig mange klapvogne til børn som ikke behøver at koste en formue. Bliv her på siden og se om du ikke finder lige netop den vogn som er den rette for […]

Tvillingeklapvogn | De bedste tvillingevogne og tilbehør

Når man får børn, ønsker man at vælge det bedste udstyr at transportere dem rundt i. Det handler om sikker og god komfort for barnet og en behagelig vogn som er nem at køre med. Når man skal ud og vælge den rette tvillingevogn, kommer egenskaberne til sin ret. Det handler stadig om den optimale komfort for børnene, men ligeledes for den som kører vognen. Læs mere

Billig højstol til baby

En god og billig højstol baby er nødvendig når den lille skal til at sidde med til bords. Der findes mange modeller på markedet, og heldigvis er de dyreste ikke altid de bedste. Her tager vi et kig på billige højstole til baby.

De fleste kan blive enige om, at babyer og børn generelt ikke er særlige billige i drift. Derfor er det ingen skam at kigge efter billige alternativer til babyudstyr, og det kunne for eksempel være en billig højstol.

Fleksibilitet i hverdagen

Der findes gode og dyre modeller på markedet, men en billig stol til baby kan være mindst ligeså god. Mange af de modeller vi har fundet frem her er både billige og endda lette at slå sammen og tage med på farten.

Læs mere

Uro til puslebord eller kravlegård

En uro til puslebordet eller kravlegården ser både nuttet og dekorativt ud, og så giver den baby noget spændende at kigge på. I dag findes der et utal af flotte uroer til puslebordet, så du kan med garanti finde en der passer perfekt til dig og din baby. Her på siden har vi samlet flotte uroer til gode priser.

Alle forældre kender nok til problemet med en baby, der er lige lovlig vild, når han eller hun skal pusles. Det kan være svært at skifte bleen og pusle baby ordentligt, hvilket skaber frustration. Heldigvis er babyer ret nemme at distrahere, og der er nok ikke noget mere spændende end nogen flotte figurer der svæver rundt over babys hoved.

Med en uro til puslebordet kan baby ligge stille i den tid det tager at skifte bleen eller tøjet. En uro tager nemlig babys opmærksomhed.

Skab hygge ved puslepladsen

En uro er også utrolig god til at skave hygge ved puslepladsen. Især i de første måneder bliver der brugt meget tid på at skifte baby, og derfor giver det mening at indrette en rigtig hyggelig pusleplads hvor I kan snakke sammen.

Nogen mener at en uro til puslepladsen forhindrer den vigtige øjenkontakt mellem forældre og barn, men her må I selv vurdere hvad der fungerer bedst for jer og jeres barn. I kan også vente med at sætte uroen op til baby er nogen måneder gammel, og der netop ofte opstår problemer ved bleskift fordi baby spræller, vender sig om på maven og generelt ikke synes det er så spændende at ligge stille.

En uro til kravlegården er også en god ide, da baby her kan ligge selv og hygge sig, men du måske lige spiser en mad eller sluger en kop kold kaffe. Det er utroligt hvad man kan nå på 5 minutter, når man har en baby.

Her har vi samlet forskellige søde uroer til puslepladsen, og hvor du kan købe dem. Der er også muligheden for at lave en uro selv. Det kan du læse om nederst på siden.

Søde flamingoer med krone

Smukke, dansende flamingoer med royal krone på hovedet vil gatranteret stjæle babys opmærksomhed. Når uroen er i bevægelse, ligner det at fuglene danser yndefyldt rundt. Perfekt hvis du er til det romantiske look i pastelfarver.

Uro med skyer i neutrale farver

Skyer har igennem længere tid været populære som dekoration på børneværelset. Og i en uro til puslepladsen er det jo super oplagt. Her ses de søde skyer i kombination med luftballoner som får det hele til at ligne en smuk himmel. Denne model er holdt i neutrale farver, så den passer ind på næsten ethvert babyværelse.

Farverig uro

Er du ikke farveforskrækket, så er denne udgave med Noas ark perfekt til din smag. De stærke farver kan baby se helt fra starten af livet, hvor synet ellers ikke er så udviklet endnu. Denne uro er derfor god til de nyfødte der er begyndt at kigge sig omkring i verden.

Uro med musik

Både musik og sjove figurer, der bevæger sig rundt – denne uro vil helt sikkert glæde din baby. Modsat andre modeller, kan denne faktisk tåle at blive leget med. Den er tilmed nem at flytte rundt, og kan også hænges op i barnevognen.

Uro med hæklede aber

Er du til det hæklede look, så er denne søde uro lige sagen. Den har søde aber, der hænger i ben og arme og ser sjove ud. Hvis du ikke selv kan hækle, kan du heldigvis købe en flot hæklet uro til puslepladsen.

Uro fra Done by Deer

Dette er ikke en af de billige uroer med en pris på 600 kr. Til gengæld er den super nem at montere på kanten af tremmesengen eller kravlegården med den medfølgende holder. Uroen har de velkendte og særprægede dyr fra det populære mærke Done by Deer.

Flot luftballon fra Fillipa

Luftballonerne fra Fillipa har været meget fremme på Instagram, da de er super dekorative og smukke. Sjove for både baby og forældre at kigge på. Denne er bare en enkelt luftballon, men du kan også købe en uro med flere luftballoner.

Dekorativt værelse med en uro til puslepladsen

Et babyværelse er et frirum for de små og et hyggeligt sted at opholde sig, også selvom de mindste måske ikke bruger værelset så meget til at lege på, men mere til at blive puslet og sove. I starten sover baby måske ikke engang på sit eget værelse, men derimod i mors og fars dobbeltseng eller i en bedside crib babyseng. Men alligevel er der noget utrolig hyggeligt over at indrette sin babys værelse og pusleplads, og det er også noget som mange kommende mødre hygger sig med i graviditeten.

Indretning på værelset rigtig meget for selve hyggen på babyværelset. Der er flere forskellige måder at skabe hygge på. Farven på væggene og hvilke møbler du vælger er en vigtig del af selve ind indetningen. Men detlajerne som billeder til børneværelset eller en uro til puslepladsen betyder også alverden. Den nuttede stemning i rummet kommer oftest af baby tilbehør og alle de søde deltaljer som for eksempel en uro til puslepladsen.

Men selvom puslepladsen er på badeværelset kan det sagtens blive hyggeligt alligevel, og du finder garanteret plads til en sød babyuro.

Find den rigtige uro

Der findes mange forskellige slags uroer til babyer . Nogle modeller er farverige og spiller musik, mens andre har et moderne og minimalistisk udtryk. Så er der nogle modeller, der er beregnet til at få barnet til at slappe af inden puttetid og andre der skal underholde den lille over puslepladsen. Valget afhænger helt af hvad du ønsker. Men for det meste vil det undeholde baby bare det at uroen er i bevægelse.

Lav selv uro

Kan du hækle, lave perleplader, eller måske har andre kreative ideer, så kan du også selv lave en uro. Så skal du blot købe en uroholder i en hobbybutik og herefter lade kreativiteten råde.

Liste med storesøstergave eller storebrorgave

Marker en kæmpe ting i livet med en storesøstergave eller en storebrorgave. At få en søskende er både en gave, men det kan også være hårdt for den store, der nu skal dele mor og fars opmærksomhed. Med en gave til storebror eller storesøster gør du overgangen nemmere, og den store vil stråle af stolthed. Find perfekte gaveideer samlet her!

Når I kommer hjem fra hospitalet med den lille, er alt forandret i hjemmet. Mor og far vil være mere trætte, og det er nok svært for søskende i alle aldre at vænne sig til at have en lillebror eller lillesøster, der tilmed ikke rigtig kan være med til at lege endnu.

Forebyg søskendejalouxi ved at give den store søskende en storesøstergave eller storebrorgave. Så føler de sig også set, og det bliver lidt mere spændende for dem, at der er kommet en lille til.

Hvilken gave skal I vælge?

Det kan være en god ide at vælge en gave, som giver anledning til masser af timers leg, og gerne noget som I som forældre godt kan være med til, selvom I har en lille baby.

Det kunne være et spil, et puslespil, perler eller noget helt andet. Tænk over hvad dit barn ville synes var sjovt at lege med. Her må du også tænke på hvilken alder han eller hun har.

Hvis du ikke ved hvilken gave du vil vælge, så bare rolig – her på siden har vi nemlig samlet en række gode forslag til gaver til kan give til den store søskende!

En sød dukke

En perfekt gave til den nybagte storesøster eller -bror. Dukken kan både hjælpe barnet med at finde ud af hvordan man behandler en baby, og det bliver måske lidt sjovere at se lillebror eller lillesøster, når man selv har en baby at passe.

Hvis der skal være mulighed for masser af leg med dukken, kan du give en rigtig baby-ble til storesøster.

Yndlingstegnefilmen

Det kan nok ikke undgås at mor og far får lidt mere at se til med en nyfødt i huset. Derfor kan det være en dejlig pause for den store at kunne sidde og se noget tegnefilm. Det kan du også sagtens være med til, selvom du sidder med baby i armene og ammer eller giver flaske.

Så i gave til den nybagte storebror – eller søster kan I købe en god børnetegnefilm, som de kan nyde at se igen og igen.

Barbiedukker

Der kan gå virkelig mange timer med at lege med barbier. Samtidig er det nogen fine dukker, som den lille endnu ikke finder interessant. Derfor er det en god gave til den store, så han eller hun kan få noget legetøj i gave, der er til store børn.

Stor brandstation

Hvis gaven virkelig skal være noget særligt, så er denne flotte brandstation et godt bud. Her er der virkelig mulighed for at lege meget. Bilerne kan køre op og ned af rampen og slukke byens ildebrande.

Den er meget robust, så den kan sagtens holde til vild leg, hvis storebror – eller søster endnu ikke er så gammel.

Stort puslespil

Endnu en gave, som der kan gå rigtig mange timer med. Dette store puslespil danner en sjov bilbane på gulvet hvor bilerne kan suse rundt.

Et puslespil er en god gaveide, da det opfordrer til en lidt stille leg man sagtens kan lave, selvom den lille sover sødt.

Hvorfor give en gave til storesøster eller storebror?

Uanset hvor gammel dit første barn er, når der kommer en lille til, så vil det unægtelig være en helt ny situation i hjemmet.

Det vælter ind med barselsgæster, der er ved at falde i svime over den nyfødte, lækre baby, mens den store plejede at være midtpunktet.

Samtidig skal storesøsteren eller storebroren vænne sig til pludselig at være ”den store”. Der stilles nye krav, og der skal tages hensyn til baby. Med en gave til den store bliver overgangen måske lidt nemmere.

Er en lillesøster eller lillebror ikke gave nok?

Søskende er en gave – det kan de fleste blive enige om. Det er sikkert også en af grundende til, at I overhovedet har valgt at barnet skal have en søskende.

Men fra en 2-årig eller en 3-årigs perspektiv er en baby måske ikke det mest spændende? De kan jo ikke være med til at lege, og de optager en masse tid til amning, bleskift og vugning. Derfor er det virkelig skønt og har stor betydning for den store søskende, at han eller hun får en lille gave.

Hvad skal gaven koste?

Det vigtige er egentlig ikke hvad gaven koster, men nok mere det at den er der. De fleste ender nok med at give en gave, der koster 2-300 kroner. I dette prisleje kan du finde virkelig meget forkselligt legetøj, som vil være person som gave til storebror eller gave til storesøster.

Hvis det er et lidt ældre barn, på for eksempel 9-10 år kan det dog være sværere at vælge legetøj. I denne alder leger de ikke så meget mere, men er alligevel stadig børn.

Her må du tænke over at finde noget som de synes er sejt og spændende. Det kan være en legetøjsdrone, noget kompliceret LEGO eller måske noget flot, nyt tøj, de kan vise frem i skolen.

Forebyg søskende jalousi

Udover en gave er der masser af andre måder du kan forebygge jaloisi mellem dine to børn. Det kan dog være hårdt at være i, når du lige er blevet mor eller far til to, og samtidig skal kunne rumme, at dit  første barn måske føler sig oveset.

Selvom det er en helt naturlig ting, så er det naturligvis svært. Her har vi samlet nogen gode råd, som du kan tænke over allerede inden fødslen, så du kan sørge for at undgå at der opstår misundelse mellem dine to guldklumper:

  • Lad den store hjælpe med bleskift og tøjskift af den lille
  • Husk at en lille baby ikke altid er så spændende for et barn på 2-3 år
  • Lav ting alene med den store, når muligheden byder sig
  • Læs bøger om at blive storesøster eller storebror
  • Giv fridage til din førstefødte, så han eller hun føler sig inkluderet i den nye familiestruktur i alle skal vænne her til

Bedste bedside crib babyseng

Med en bedside crib babyseng bliver det nemt at samsove med din lille baby. Baby ligger trygt og sikkert i sin egen seng, men alligevel tæt på mor hvilket gør det meget nemmere at amme og lytte til baby om natten. Her tager vi et kig på markedets mange forhandlere af bedside crib babysenge, og hvilke der passer til netop dit hjem, behov og budget.

En bedside crib babyseng er en lille babyseng, der kan bruges i de første måneder af babys liv. Som regel op til baby vejer 9 – 10 kg., men ellers må du vurdere hvornår baby er blevet for stor eller for langt fremme motorisk til at sove i babysengen.

Læs mere

Indeklima på børneværelset

Kemikalier, støv og partikler er alt sammen med til at skabe et dårligt indeklima på dit barns værelse. Det kan medføre dårlig søvn, hovedpine, allergi, træthed og andre gener for dit barn. Men heldigvis kan du selv gøre rigtig meget for at forbedre indeklimaet. Læs med her, og find ud af hvordan indeklimaet kan forbedres.

Læs mere

Vikle-mor? Sådan bærer du dit barn

En vikle er mere eller mindre et stort stykke stof, som du binder om dig selv og baby, så baby sidder på din ryg, hofte eller din mave. Når du vikler dit barn rigtigt, sidder det ergonomisk korrekt, og du kan bruge viklen fra dag 1, og indtil dit barn ikke vil bæres mere.

Vil du gerne i gang med at vikle, men er i tvivl om det er for kompliceret?

Eller overvejer du, om en vikle i det hele taget er pengene værd?

Så læs med her, hvor vi kommer ind på hvad der er godt at vide, inden du investerer i din egen vikle.

Læs mere

Går din baby i kemi-tøj?

Markedet for babytøj boomer, og du kan frit vælge mellem alle mulige lækre mærker til baby. Men som forældre er der en sandhed, som der ikke er mange, der fortæller. Den måde tøjet produceres på kan nemlig efterlade kemirester i din babys tøj. Ikke en rar tanke, vel? Her har vi taget et kig på, hvordan du kan styre uden om det værste klamme kemi, når din babys garderobe skal fornys.

Læs mere

Moderne stofbleer til baby – Er det en god idé?

Stofbleer er smarte fordi de sparer dig og miljøet for en hel masse affald. Samtidig sparer du også penge, fordi stofbleerne kan vaskes og genbruges gang på gang. Du skal altså ikke ned og købe nye engangsbleer hver uge.

Synes du at stofbleer lyder besværligt og måske endda lidt ulækkert, så læs med her. Der er nemlig langt fra de gammeldags stofbleer, til de nye moderne. Mange forældre der har prøvet stofbleer ender faktisk med at synes det er langt nemmere end de traditionelle engangsbleer.

Her kigger vi på både fordele og ulemper ved de moderne stofbleer, sammenlignet med de almindelige engangsbleer.

Læs mere

Ideer til indretning af børneværelse

At indrette børneværelser kan være sjovt, men hvis du ikke ved hvor du skal starte eller om hvordan du skaber en rød tråd, så kan det blive en uoverkommelig opgave. Vi vil hjælpe dig til at indrette børneværelset – din guide til både det store og det lille børneværelse. 

Før du går i gang med indretningen af børneværelset, skal du finde ud af, hvilken slags børneværelse du gerne vil have. Har du ældre børn, kan de måske være med inde over beslutningen. Dette er svært hvis du er i gang med at lave et babyværelse til en kommende lille baby eller et lille barn, der endnu ikke har nogen mening om indretning. 

Du kan vælge at gå i retningen af den stilrene indretning, hvor det farvestrålende legetøj er pakket godt væk og det i stedet er sarte farver eller grå/hvid skalaen der er mest i brug. Du kan også vælge et mere farvestrålende værelse, hvor der er plads til at vise legetøj frem.

Læs mere

Sjove madkasser til børn

Sjove madpakker til børn er en nem måde at gøre frokosten lidt mere indbydende. Nogle børn spiser faktisk mere, hvis maden serveres på en sjov og indbydende måde. I børnehaven eller skolen er det oplagt at gøre dette i en sjov madkasse til børn! Her har vi samlet en række bud på sjove madkasser til […]

Gaveideer til babyshower | Gode gaver til baby

Leder du efter gaver til babyshower? Her har vi samlet en masse ideer til inspiration. Find de bedste babyshowergave til en hyggelig dag! Her på siden finder du en samlet oversigt over de bedste gaver til babyshower så du kan få en rigtig hyggelig dag sammen med din gravide veninde, datter, eller hvem der nu […]

Voksen sengetøj til børn

Mange børn sover med en voksendyne, når de bliver 4 – 6 år eller derover. Nogen børn går simpelthen direkte fra babydybe til voksendyne, og derfor har man brug for voksensengetøj til børn.

En voksendyne måler som regel 140 * 200 cm. Der er ikke det helt store udvalg af voksensengetøj til børn, men her har vi samlet en række bud på flot og hyggeligt voksensengetøj til børn. Du kan se et stort udvalg af

Se forskelligt voksensengetøj til børn nedenfor

Læs mere

Fravænning af sut – Afvænne sut, hvornår?

Det er dejligt, når ens lille baby finder ro og trøst ved sin sut. Men der kommer et tidspunkt, hvor man overvejer, om det er ved at være tid til at vænne barnet af med sutten. Her på siden kan du læse om, hvornår det er tid til at smide sutten, og hvordan du kan […]

Hvornår må baby få sut?

Et af de første store spørgsmål, som nye forældre skal tage stilling til er: Hvornår må baby få sut?  Det er et spørgsmål der ikke er noget præcist svar på. Alle babyer har nemlig forskellige behov og forudsætninger, der har betydning for, om de overhovedet har lyst til, eller brug for en sut. Få svaret […]

Hvilken sutteflaske er bedst?

Næsten alle småbørnsforældre har brug for en sutteflaske eller flere. Selvom man ammer, kan man sagtens have meget gavn af en sutteflaske. Den kan bruges til vand eller til mælk som supplering af amningen. Men det kan være svært ved at finde ud af, hvilken sutteflaske er bedst. Hvis man giver flaske på fuld tid, […]

Baby Slyngevugge – Den bedste slyngevugge til baby

En babyslyngevugge er helt anderledes end andre vugger og babysenge, da det faktisk er et stykke stof. Baby hænger derfor i en slags hængekøje. Stoffet omslutter baby, og gør, at mange babyer falder til ro og sover rigtig godt i deres slyngevugge. En babyslyngevugge kaldes og en fjedervugge, da den hænger i en fjeder. Dette […]