Gåbiler – Seje gåbiler til de bilglade børn

Gåbiler er blevet et stort hit blandt de mindste, når motorikken skal udfordres og de første skridt allerede er taget. En gåbil er med til at udfordre barnets motorik igennem balancen og brug af hele kroppen. Samtidig bliver barnets fantasi og sanser stimuleret hvilket giver god mulighed for en masse timers sjov leg. Der findes forskellige slags gåbiler, men de nyeste og meget populære gåbiler har fået sig et gennemført retrolook. Indenfor samme stil findes der for eksempel gåbiler der har udseende som en taxa, brandbil, politibil, flyver eller blot en helt almindelig racerbil. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser. En gåbil er en oplagt fødselsdagsgave eller dåbsgave til de mindste og vil kunne bruges i mange år frem.

Se de seje gåbiler til børn længere nede på siden

Læs med herunder hvor vi skriver om hvorfor det kan være en god ide at investere i en gåbil til dit barn. Herefter kommer vi med god inspiration til valg af gåbiler. Vi skriver lidt om de forskellige slags gåbiler på markedet så du kan få gode ideer til årets julegave, fødselsdagsgave eller som dåbsgave.

Indholdsfortegnelse

Styrk dit barns sanser og motorik med en gåbil

I løbet af dit barns udvikling er det vigtigt at udfordre og stimulere barnets fantasi, balance, sanser og motorik generelt. Det giver dit barn mod og selvtillid, når der er noget nyt som han eller hun bliver god til. Samtidig er det med til at styrke den mentale udvikling fordi sanserne også spiller ind. Der findes mange forskellige slags gåbiler. Dog er teknikken ens og giver grobund for mange timers sjov leg suppleret med motorisk træning. Se det brede udvalg af smarte gåbiler herunder og få god inspiration til årets julegaver.

 

Inspiration til seje gåbiler

Vi har fundet et bredt udvalg af gåbiler til de mindste som både er farverige, fantasifulde og super flotte. Her er der både mulighed for at finde gåbiler der ligner en flyver, ambulance, racerbil og taxa. Kun fantasien sætter grænser for alle de super flotte gåbiler der er at finde idag. Se det store udvalg herunder og find nærmeste forhandler under hvert link.

Læs også:   Bedste løbecykel til børn

 

                                                             Sej gåflyver fra Magni

Denne gåbil fra Magni har udseende som en flyver. Flyveren er i farverne hvid/sølv med vinger. Selve gåbilen er lavet i metal og har både rat, sæde og monteret gummihjul der både kan køre udendørs, men samtidig skåner gulvene indenfor. Gåbilen anbefales til børn fra 1-3 år. Denne gåbil er en perfekt gaveide til fødselsdagen, julegaven eller dåbsgaven. Find den seje gåflyver fra Magni i farverne sort og hvid til 999 kr. hos forhandleren Sundleg her.

 

 

 

 

Fed gåbil fra Vilac

Denne gåbil fra Vilac er her i en smart rød farve. Selve gåbilen er i metal og sædet i hårdt brunt plast. Der er gummihjul som beskytter gulvene, men gåbilen kan samtidig tages med udenfor. Fed gåbil som er en oplagt gaveide til barnet der ønsker motorisk udfordring og elsker biler. Den smarte gåbil fra Vilac findes både i farverne rød og råhvid til 999,95 kr. hos forhandleren LirumLarumLeg her.

 

 

 

 

 

                                                       Gåbil fra Italtrike La Cosa Vehicle

Denne gåbil har udseende som en ambulance, men findes ligeledes som krokodille, mus, brandbil og politibil. Den er formet ergonomiak således at barnet sidder komfortabelt og kan både bruges indendørs og udendørs. Gåbilen har et smart opbevaringsrum i sædet, gummihjul som beskytter gulvet og så er gåbilen lav så det er nemt for barnet at komme op og ned. Gåbilen fra Italtrike er fri for kemikalier og godkendt iht. Alle EN standarder. Samtidig er den med til at udfordre og styrke barnet motorisk. Find den smarte gåbil fra Italtrike til 798 kr. hos forhandleren BabyGear her.

 

 

 

Gåbil med trailer fra Magni

Smart gåbil med trailer. Denne gåbil er i sort med hvid skrift og er lavet i metal. Selve sæde og rat er lavet i hårdt plast og med gummihjul der beskytter gulv og andet underlag. Denne smarte gåbil er enhver drengs drøm. Gåbilen kan også tages med udenfor og der kan puttes legetøj i traileren inden der køres en tur. Super gaveide til barnet der ønsker sig en smart bil med trailer. Gåbilen kan findes til 1.149 kr. hos forhandleren Sundleg her.

Læs også:   Bedste tablet til børn | Se den bedste børnetablet

 

 

 

 

 

 

                                                  Racer gåbil fra Vilac

Denne gåbil har udseende som en ægte racerbil i et gennemført klassisk design. Der er solide gummihjul, kølergrill, fælge, metalrat og et sæde som har læderlook. Super flot gåbil til en rigtig lille racerkører der er klar til at indtage vejene eller bare gulvene derhjemme. Anbefales fra 1-4 år. Find den seje racer gåbil fra Vilac til 999,95 kr. hos forhandleren LirumLarumLeg lige her.

 

 

 

 

 

 

Gåbil i lyserødt retro look

Denne gåbil der er designet som en formel 1 bil. Den har et farverigt retrolook med metal rat, gummi hjul og sæde af hårdt plast. Sej gåbil i pink til den bilglade pige som elsker fart og feltet. Perfekt som gaveide til fødselsdag, julegave eller dåbsgave. Gåbilen er både flot at have stående, men er lige sej hvis den skal ud og køre på enten vejene eller hjemme i stuen. Find gåbilen i modellen Marilyn til 868 kr. hos forhandleren Only4Kids her.

 

 

 

 

                                           Porsche 911 gåbil fra Rastar

Sej gåbil der har udseende som en porsche 911 i farven hvid. Denne gåbil er en klassisk model og er let for barnet at køre på. Den har indbygget horn i rattet og er lavet af plast med gummidæk. Fin lille gåbil til de bilglade drenge og piger. Bilen er testet og opfylder EU sikkerhedskrav. Gåbilen fra Rastar findes både som Porsche 911, Mercedes SLK 55 AMG og Ferrari 458. Nogle af modeller findes også i flere farver. Denne model a la Porshe 911 koster 454 kr. og kan findes hos forhandleren Only4Kids her.

Læs også:   Schleich dyr til børn

 

 

 

 

Taxa gåbil fra Magni

Denne gåbil har udseende af en gul taxa i retrolook. Gåbilen har både rat og sæde i hårdt plast og gummihjul så gulvene er beskyttet derhjemme. Gåbilen kan dog også bruges udendørs. Denne seje taxa kan få fantasien frem hos de bilglade børn og rigtig stimulere sanserne og motorikken. Super gaveide og anbefales fra 1-3 år. Gåbilerne fra Magni indeholder dog også en brandbil og politibil foruden denne smarte taxa i en fed farve. Find denne model til 949 kr. eller andre gåbiler fra Magni hos forhandleren Sundleg her.

 

 

 

 

Ekslusiv Bentley gåbil fra Baghera

Denne gåbil er i en ekslusiv aerodynamisk udgave som er inspireret af den legendariske Le Mans Winner racerbil fra 1927. Gåbilen er i farven mørkegrøn metal med sølvfarvede detajler. Både sæde og rat er af læder og så er bilen udstyret med gummihjul. En fantastisk flot gåbil i autentisk design og som både far og søn vil synes er fornøjelig at have stående derhjemme. Bentley gåbilen fra Baghera kan fås til 2.399,95 kr. hos forhandleren LirumLarumLeg her.

 

 

 

 

 

Gåbiler – En oplagt julegaveide

Gåbiler er blevet et hit blandt mange børn og derfor er det en særdeles oplagt julegaveide. Der skal snart shoppes julegaver, så her er god inspiration at hente. Udvalget af gåbiler til de mindste er bredt og samtidig er der gåbiler i forskellige prisklasser. Det betyder at der er god mulighed for, at hente inspiration til julegaverne så alle kan være med. Er dit barn den bilglade type, så læs om de forskellige gåbiler ovenfor og se nærmeste forhandler under hvert link.