Ulykkesforsikring til børn – Få et godt tilbud på en børneulykkesforsikring

Når man får børn, får omsorg og kærlighed en helt anden betydning. Man ønsker ikke at der skal ske ens børn noget som helst. Derfor bør man som forældre sørge for, at ens børn er dækket af de nødvendige forsikringer. Når man snakker om ulykkesforsikringer er der mange forældre som ikke er klar over, at deres børn ikke nødvendigvis er dækket af forældrenes ulykkesforsikring. Det er meget forskelligt fra selskab til selskab om dit barn er dækket af din ulykkesforsikring og hvor længe. Det betyder at det kan være nødvendigt at tegne en separat ulykkesforsikring til dit barn. I dag er dit barn heller ikke forsikret igennem skole eller institution. Det er specielt vigtigt at give dit forsikringsselskab besked om at du har fået barn, da man aldrig kan være forberedt på det værst tænkelige.

 

Få en prissammenligning på ulykkesforsikring til dit barn her

 

 

Sisällysluettelo

Vær opmærksom på hvad ulykkesforsikringen til dit barn dækker

Flere forsikringsselskaber har forskellige typer af ulykkesforsikringer som for eksempel en traditionel og udvidede ulykkesforsikring. Du bør derfor være særlig opmærksom på hvad ulykkesforsikringen til dit barn dækker, således at dit barn dækkes fuldt ud hvis det uventede skulle ske. Det er ligeså vigtigt, at få besked om hvor længe en ulykkesforsikring til dit barn gælder når den først er tegnet. En børneulykkesforsikring vil blandt andet dække hvis dit barn får varige mén efter en ulykke og vil ligeledes kunne dække behandlingsudgifter såsom fysioterapi eller kiropraktor. En børneulykkesforsikring er dækkende til barnet er fyldt 18 år. Herefter tegnes en almindelig voksen ulykkesforsikring.

 

Her er en liste over de forsikringsselskaber som du kan tegne en ulykkesforsikring igennem til dit barn. Flere forsikringsselskaber giver fantastiske tilbud hvis man for eksempel samler flere af ens forsikringer samme sted. Det kan specielt være en fordel at undersøge nærmere for at spare både tid og penge.

 

 

GF Forsikring

Hos GF forsikring har børn altid den udvidet dækning som dækker døgnet rundt. Børneulykkesforsikringen omfatter tandskade, hjælp til ulykke som for eksempel kiropraktor, fysioterapeut eller psykolog samt erstatning ved varige mén på min. 5 % af mén skader. Det er ligeledes muligt at udvide forsikringen med en børnesygdomsdækning, der omfatter kritisk sygdom, varige mén efter alvorligt sygdom samt dødfaldssum. Det er sågar muligt at supplere forsikringen med kategorien farlig sport. Læs mere om børneulykkesforsikringen fra GF täällä.

Lue myös:   Cyber Monday 2018 - Säästä rahaa Cyber Monday -tarjouksista

 

Nykredit Forsikring

Nykredit har en forsikring kaldet ”Kritisk sygdom barn” med en forsikringssum på 120.000. Det betyder at hvis dit barn bliver ramt af en kritisk sygdom, der er omfattet af forsikringen, så har du mulighed for at få økonomisk hjælp. Du kan læse mere om ulykkesforsikring til børn på Nykredits hjemmeside täällä.

 

 

Ok Forsikring

Hos OK Forsikring er dit barn under 3 år gratis dækket under din ulykkesforsikring. Ligeledes har børn under 18 år en udvidet dækning ved deres ulykkesforsikring hele døgnet. Du kan læse mere om ulykkesforsikring til børn på OK Forsikrings hjemmeside täällä.

 

Pensam Forsikring

Hos Pensam er dit barn under 2 år gratis dækket af din ulykkesforsikring. Herefter tilbyder Pensam en børneulykkesforsikring som du kan tegne ved siden af din egen ulykkesforsikring. De tilbyder at forsikre alle børn i husstanden hele døgnet for et barns pris. Ligeledes er børn gratis dækket ved ”farlig sport”, men der er mulighed for at tilkøbe dækning af tandskade. Læs mere om børneulykkesforsikring hos Pensam täällä.

 

Topdanmark

Topdanmark har en børneulykkesforsikring hvor de tilbyder dækning af dit barn indtil 18 år. Her tilbyder de gratis forsikring til det tredje barn. Dækningen omfatter fysisk sport, vridskader, mistet syn eller hørelse ved sygdom, tandskader, skader efter meningitis og udgifter til behandlingsformer efter ulykke. Hertil kan man tilkøbe ekstra dækning ved farlig sport. Du kan læse mere om Topdanmarks børneulykkesforsikring täällä.

 

Tryg

Tryg tilbyder 3 forskellige former for forsikringsstørrelser. Tryg barn Minimum der dækker varigt mén, sport, behandlingsudgifter, tandskade, begravelseshjælp og transportudgifter. Tryg barn Basis er en udvidelse og dækker således både ved ulykke og alvorlig sygdom. Tryg barn Super er således den samlede pakke, hvor både ulykke, sygdom og sundhedsforsikring er inkluderet. Læs mere om børneulykkesforsikringen hos Tryg täällä.

 

 

VARDIA

Hos Vardia kan du tegne en børneulykkesforsikring der dækker hele døgnet, også under erhvervsarbejde. Dog ophører forsikringen når barnet fylder 18 år. Læs mere om ulykkesforsikringen hos Vardia täällä.

Lue myös:   Lad dine børn lege med økonomien

 

Alka

Alka tilbyder en børneulykkesforsikring der dækker hele døgnet. Forsikringen er omfattet ved varige mén, ved økonomiske udgifter for eksempel i forbindelse med genoptræning eller tandskade. Du kan læse mere om Alkas børneulykkesforsikring täällä.

 

 

Alm Brand

Hos Alm Brand kan man tilkøbe en børneulykkesforsikring ved siden af sin egen forsikring. Barnet er dækket døgnet rundt, men kan ligeledes udvides så den omfatter fritidsjob. Alle børn i husstanden er dækket til samme pris, men det indebærer at du selv er dækket af en ulykkesforsikring.

Alm Brand har sågar en forsikring kaldet ”Baby på vej”, der kan fås som Basis tai udvidet. Den omfatter hospitalsindlæggelse, fødselsskader, fødselsdepression og visse former for lidelser hos det nyfødte barn. Forsikringen er gældende fra 23. Uge i graviditeten og gælder til barnet er 6 måneder. Læs mere om forsikringen hos Alm Brand täällä.

 

Aros Forsikring

Aros tilbyder en børnedækning som tilkøb til barnets ulykkesforsikring der dækker visse kritiske sygdomme, méngradserstatning ved sygdom samt dødsfaldulykker. Børneforsikringen er oprettet i samarbejde med AP Pension og tegnes i forbindelse med en Aros ulykkesforsikring. Læs mere om børneulykkesforsikringen fra Aros täällä.

 

CODAN

Hos Codan er det muligt at få en Basis ja Udvidet børneulykkesforsikring. Codan Barn Basis dækker genoptræning, krisehjælp, invaliditetsdækning samt dødsfald. Ved Codan Barn Udvidet er der ligeledes dækning indenfor kritisk sygdom, dagskompensation samt udbetaling af engangsbeløb ved ulykke og sygdom med en méngrad over 40%. Der kan tilkøbes dækning af tandskade, tillægserstatning, strakserstatning samt dækning indenfor farlig sport. Du kan læse mere om Codans ulykkesforsikring til børn täällä.

 

 

FOMO Forsikring

Fomo Forsikring tilbyder Barn Minimum forsikring gratis i dit barns første år. Herefter er der en fast månedspris. Forsikringen dækker i tilfælde af en ulykke. Ligeledes har Fomo Forsikring Barn Basis som dækker ved både ulykke og alvorlig sygdom samt Barn Super der ligeledes omfatter en god sundhedsforsikring. Ligeledes er det muligt med tilvalgsforsikringer såsom Strakserstatning ved knoglebrud, udvidet hjælp ved ulykkestilfælde, tyggeskade samt forhøjet engangsbeløb ved sygdom.

Lue myös:   Børns økonomi

 

 

GF Forsikring

Hos GF forsikring har børn altid den udvidet dækning som dækker døgnet rundt. Børneulykkesforsikringen omfatter tandskade, hjælp til ulykke som for eksempel kiropraktor, fysioterapeut eller psykolog samt erstatning ved varige mén på min. 5 % af mén skader. Det er ligeledes muligt at udvide forsikringen med en børnesygdomsdækning, der omfatter kritisk sygdom, varige mén efter alvorligt sygdom samt dødfaldssum. Det er sågar muligt at supplere forsikringen med kategorien farlig sport. Læs mere om børneulykkesforsikringen fra GF täällä.

 

 

Gjensidsige Forsikring

Gjensidige tilbyder gratis medforsikret på forældrenes ulykkesforsikring til barnet er 2 år. Forsikringen dækker døgnet rundt. De har en børneulykkesforsikring kaldet Mén+, der omfatter alt fra tandskader, behandlingsudgifter, varigt mén fra 5%, skiskader, alle former for sport, kørsel på eksempelvis knallert, dødsfald, mén efter sygdom, transportudgifter, besvimelse og hedeslag. Hertil findes ligeledes Ulykke Ekstra der yderligere har hospitalskompensation, rengøringshjælp, skade på tøj , skade på briller, ulykke straks, ulykke sygdom samt kritisk sygdom. Du kan læse mere om børneulykkesforsikringen hos Gjensidige täällä.

 

 

Få gratis tilbud på ulykkesforsikring til dit barn her

 

Når man skal tegne en ulykkesforsikring til sit barn, vil den mest optimale måde være, at få flere forskellige tilbud på ulykkesforsikringen. Det betyder at du kan få prissammenlignet de forskellige tilbud og som dermed kan give dig et bedre overblik over pris og dækning. Samtidig bliver et forsikringstilbud målrettet dig og din familie alt efter jeres behov, hvorfor det giver god mening at søge efter forskellige tilbud som man kan sammenligne med. For at gøre det nemt og enkelt for dig at tegne en ulykkesforsikring til dit barn, kan du få gratis tilbud om ulykkesforsikringen på nedenstående link. Her udfyldes de vigtigste oplysninger, hvorefter du bliver kontaktet når der er en prissammenligning klar til dig fra de forskellige forsikringsselskaber.