26. november 2016

Børneulykkesforsikring

Sikrer det dyrebareste, du har med en børneulykkesforsikring, der dækker varigt mén som følge af sygdom og kritisk sygdom.

Børneulykkesforsikring - sikrer det dyrebareste, du har...

Det er en almindelig misforståelse som forælder at tro, at dit barn er forsikret gennem Indboforsikringen eller Ulykkesforsikringen, hvis det bliver alvorligt sygt eller får mén fra sygdom. Det er ikke tilfældet.

 

Børn er frygtløse, livlige og nysgerrige

Ligeså dejligt og livsbekræftende som det er, ligeså risikabelt er det at være barn. En ulykke kan følge barnet resten af livet, det samme kan en sygdom.  

Almindelige Ulykkesforsikringer dækker ikke, hvis dit barn får en alvorlig sygdom, som eksempelvis kræver ekstra pleje eller resulterer i mén resten af livet.

Hos Aros Forsikring har du mulighed for at udvide Børneulykkesforsikringen, så du og dit barn er bedst stillet i den værst tænkelige situation. 

Vi har lavet denne unikke dækning til en pris, så alle har en mulighed for at tilvælge dækningen

- kontakt os på telefon 7010 4222


Læs yderlige information om børneulykkesforsikringen HER

 

Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrevet Hold dig opdateret om dine forsikringer og nye tiltag hos Aros Forsikring ved at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev.
Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra Aros Forsikring med brugbare nyheder om forsikringer, relevante tilbud samt gode råd, der kan forebygge skader. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.
Nyhedsbrev