Få en OK Ulykkesforsikring

​Ulykker kan ramme os alle. Og du har brug for en ulykkesforsikring for at få erstatning, hvis du får varige men efter en ulykke eller får brug for genoptræning.​​​​​​​​​​

3 typer ulykkesforsikring

OK har tre typer af ulykkesforsikringer. Enkeltulykke, som er til dig alene, Familieulykke, som er til dig og familien og Børneulykke, som dækker et eller flere børn.

Du skal vælge den dækning, der passer bedst til dig. Og så skal du tage stilling til 3 ting:

Heltidsdækning eller fritidsdækning

Heltid dækker hele døgnet. Fritid dækker kun i din fritid og op til 10 timers erhvervsarbejde om ugen. Børn er altid dækket hele døgnet, også når de har et fritidsjob.

Forsikringssum

Hvor stor skal erstatningen være, hvis du får varige men eller hvis du dør?

Varigt men

Vælg mellem mengrad 5, 8 og 10 %. Jo lavere menprocent du vælger, jo flere skader vil du få dækket. De fleste vælger 5 %.

Læs mere om OK Ulykkesforsikring (pdf)

Fordele med OK Ulykkesforsikring

  • Kan dække dig 24 timer i døgnet – i Danmark og i udlandet

  • Ikke aldersbestemt – dækker så længe du ønsker

  • Børn under 3 år er gratis medforsikret

  • Månedlig betaling uden ekstra gebyrer

  • Du behøver ikke oplyse om helbred

Beregn prisen på OK Ulykkesforsikring

OK passer godt på dine børn

Dine børn under 3 år er gratis medforsikret på din egen ulykkesforsikring. Og børn under 18 år har altid udvidet dækning. De er dækket hele døgnet – i skolen/dagtilbud og i fritiden – også under fritidsarbejde.

Kiropraktor, fysioterapeut eller psykologhjælp

Har du brug for behandlinger hos en fysioterapeut eller kiropraktor eller måske psykologhjælp, så dækker vi dine udgifter og op til 12 psykologsamtaler indtil et år efter skaden. Du skal bare have en henvisning fra din læge.

Suppler din OK Ulykkesforsikring

Dyrker du farlig sport, som f.eks. rapelling, motorløb eller dykning eller går dit barn til en kampsport, så anbefaler vi, at du supplerer din ulykkesforsikring med dækningen farlig sport. Så er du sikret erstatning, hvis din sport er skyld i, at du kommer til skade.

Tryghedsgaranti hos OK Forsikring

Hos OK Forsikring ønsker vi at tilbyde forsikringer, som dækker alle dine behov. Derfor har vi valgt at samarbejde med GF Forsikring.

GF Forsikring er et dansk forsikringsselskab omfattet af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber, så du kan være helt tryg. Læs mere om Garantifonden her

Har du forsikringer gennem vores tidligere forsikringsleverandør Vardia, kan du også være helt tryg. Du har den samme gode dækning som altid.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os:

OK Forsikring (GF): 72 24 40 10
Vardia:  70 11 11 10