Her på siden har vi taget et kig på dukkehusmøbler. For at et dukkehus skal være rigtig sjovt at lege med, skal der gerne være både møbler og dukker til det. Når du køber dukkehusmøbler er det ret vigtigt at vælge nogle, der passer til det pågældende dukkehus. Her er mærket ofte et godt pejlemærke. Indenfor dukkehuse og dukkehusmøbler er der især tre mærker, som man ofte ser:

  • Lundby
  • Le Toy Van
  • Djeco

Af alle tre mærker kan du få hos den online legetøjsbutik Børnenes Kartel. Når du kigger efter dukkehusmøbler online, kan du ret nemt overskue udvalget, og finde de rette møbler. Du kan få både dukkehusmøbler til køkkenet, soveværelset, børneværelset og meget mere. Se det store udvalg hos enten Lasten kartelli  tai Barnets Verden.

Hvis du gerne vil se et udvalg af dukkehuse og møbler dertil, som er lidt anderledes end mange andre forhandlere, burde du kigge forbi Sundleg. Her finder du mange dukkehuse, dukkehusmøbler – og andet legetøj – i bæredygtigt træ eller endda økologisk. Bestemt et kig værd, hvis du gerne vil have noget specielt.

Nedenfor har vi fremhævet nogen søde dukkehusmøbler samt tilhørende dukker. Se også fine dukkehuse her!

Dukkehusmøbler til køkkenet

Med dette sæt kan dukkerne i dukkehuset rigtig komme i gang med madlavningen. Det hele er i træ, og i særdeles god kvalitet. Der er vask, komfur og et stort køleskab hvor lågerne kan åbne. Rigtig fine møbler til dukkehuset, der er lavet til dukkehuse fra Djeco , men kan sagtens bruges til andre dukkehuse.

Sød familie til dukkehuset

Denne familie passer til dukkehuset fra Le Toy Van, og består af mor, far og to børn. Dukkerne måler 11 cm, og er anbefalet til børn på 3 år og opefter. Dukkerne er sjove fordi de har tøj på, og passer til de andre møbler til dukkehuse fra Le Toy Van. De kan dog også sagtens kombineres med andre dukkehuse og dukkehusmøbler.

Et dukkehus er en vaskeægte klassiker på børneværelset. Der findes et stort udvalg af kvalitets dukkehuse, som passer til børn i forskellige aldre. Der findes alt lige fra det enkle dukkehus i træ til de mindre børn til de flotte og mere detaljerede udgaver. Et dukkehus kan danne rammen om rigtig mange timers sjov leg for barnet.

Møbler til dukkehuse

Der findes et stort og varieret udvalg af møbler til dukkehuse i mange stilarter, så dit barn kan slippe fantasien løs og indrette sit helt eget dukkehus. Der findes blandt andet mange fine dukkehusmøbler til stuen, badeværelset, køkkenet og soveværelset. Dukkehusmøblerne fra Djeco er i moderne design og med rigtig fine detaljer. De flotte dukkehusmøbler har alt fra forældresoveværelse med en seng, sengeborde og moderne natlamper til børnesoveværelse med to senge med tilhørende bord og skammel. Der er møbler til spisestuen med et bord, fire spisebordsstole, et fad og to små lysestager eller til den hyggelige dagligstue som rummer både sofa, bord, lampe, puf, tæpper, puder, Tv-møbel og bøger. Djeco-serien indeholder desuden terrassemøbler, badeværelsesmøbler, møbler til køkken og babyværelse. De mange fine detaljer gør serien sjov og meget realistisk at lege med.

Lue myös:   Joululahja vauvalle | Hyviä joululahjoja vauvalle

 

Inspireret af hverdagen

Et dukkehus kan være med til at sætte rammerne for en række forskellige rollelege, som dit barn kan bruge mange timer på at lege. Når børn samles om et dukkehus, så er de hurtige til at fordele og definere rollerne samt beslutte hvor sofaen, lamperne, sengene, bordet og alle de andre møbler skal være placeret. De fleste, som har haft et dukkehus, kan huske, hvor sjovt det var at få lov til at indrette de forskellige rum præcis som man havde lyst til. Denne glæde bør alle børn have.

Der findes mange serier inden for dukkehusmøbler. De mest populære er Playmobil, de svensk inspirerede Lundby Småland, engelske Sylvanian Families eller Barbie.