By Klipklap møblerne og specielt de populære foldemadrasser er blevet en klassiker hos de danske børnefamilier. Den store interesse skyldes især, at møblerne både er smarte hvor de fungerer indenfor de nordiske trends og samtidig er særligt robuste til de kære små. By Klipklap er blevet en del af indretningen i de danske hjem, da det er muligt at vælge mellem forskellige materialer og farver som passer bedst til ens nuværende stil. Det er top lækre møbler som er fremstillet i slidstærkt materiale, så de kan holde til at det er børnene der anvender dem.

Se de fine møbler fra By Klipklap længere nede på siden

Vi har skrevet lidt om den store interesse bag møblerne fra By Klipklap og hvordan hele fremstillingen af sortimentet startede. Vi viser ligeledes de lækre møbler frem som er ideelt til børneværelset, stuen eller et helt tredje sted. Læs mere og se nærmere på udvalget indenfor By Klipklap møbler til børnene herunder.

Sisällysluettelo

Om by Klipklap

By Klipklap startede i 2011 hvor ejer Pia Lauritsen søgte efter en stor madras som hendes søn kunne bruge til at styrke sin motorik og som også var egnet til at blive brugt som hyggemøbel. Kravene til madrassen var, at den skulle kunne anvendes af børn og alle deres venner samtidig med, at den skulle fylde så lidt som muligt når den ikke var i brug. Det blev til de første skridt mod skabelsen af foldemadrassen (KK 3-Fold) fra By Klipklap og efterfølgende er sortimentet blevet udvidet gevaldigt med flere forskellige modeller, materialer og farver.

Lue myös:   Vasaralauta | Hauska vasaralauta pienille lapsille

Den store interesse for by Klipklap møbler

Med møblerne fra By Klipklap er der mulighed for at både store og små kan udfolde sig motorisk, men også sammen finde god kvalitetstid og hygge. De populære foldemadrasser kan bruges på et hav af forskellige måder alt efter hvilken model man vælger. Eksempelvis kan foldemadrasserne nemt klappes sammen og bruges som et almindeligt møbel (sofa, puf osv.) eller helt gemmes væk når de ikke er i brug. De små fine By Klipklap børnestole er også blevet et hit fordi de har et så enkelt design og så sidder de små bare ekstra godt og komfortabel når der skal hygges. Man kan derfor hurtigt konkludere, at den store interesse for de smarte møbler skyldes deres multifunktionelle design fordi de  kan kombineres på så mange forskellige måder i ens hverdag.

 

Klipklap 3-Fold

Fin og super praktisk multifunktionel 3-lags madras i multi blå farve. Madrassen er fremstillet af 100% Økotex certificeret koldskum der er formstøbt og i et slidstærkt møbelstof af 100% polyester der er nemt at vedligeholde. Foldemadrassen er perfekt som tumleplads, til overnattende gæster, hyggesofa eller som puf. Den harmonerer godt til indretningen hvad enten det er i stuen eller på børneværelset. Foldemadrassen måler 180 x 150 x 12 cm. når den er udfoldet. KK 3-Fold findes i mange farver og ligeså i en længde på hele 200 cm.

Klipklap 3-Fold Single

Lækker multifunktionel 3-lags enkelt madras i fin grå farve. Madrassen er fremstillet af 100% Økotex certificeret koldskum der er formstøbt og betrukket med et slidstærkt møbelstof. Selve stoffet er i 100% polyester og super nemt at vedligeholde. Foldemadrassen kan bruges af alle uanset alder og er blevet et foretrukken loungemøbel eller til at tumle på. Madrassen kan også bruges som puf. Der er mange muligheder indenfor anvendelse af foldemadrassen og hvor den kan opbevares. Den måler 195 x 65 x 12 cm. når den er foldet ud. KK 3-Fold Single findes i mange farver.

Lue myös:   Hama-helmet joulu | Tee joulukuvioita Hama-helmillä

Klipklap 4-Fold

Smart og super praktisk multifunktionel 4-lags enkelt madras i mørkeblå. Den lækre madras er fremstillet af 100% Økotex certificeret koldskum der er formstøbt og i et slidstærkt møbelstof af 100% polyester. Foldemadrassen kan både anvendes som tumleplads, stol, loungemøbel, legehule og puf. Der er mange forskellige muligheder og madrassen kan nemt klappes sammen når den ikke er i brug. Den måler 100 x 100 x 10 cm. KK 4-Fold findes i mange farver.

Klipklap Square

Fin og super praktisk kvadratisk madras i en flot anthracite mærkegrå farve. Madrassen er fremstillet i 100% Økotex certificeret koldskum der er formstøbt og i et slidstærkt kvalitets møbelstof af velour. Madrassen er ideel som blødt underlag i hyggekrogen, indeni tipién, til babys aktivitetsstativ eller bare til at tumle på. Den måler 115 x 115 x 8 cm. KK Square findes i mange farver.

Klipklap Børnestol

Sød lille børnestol i en flot blomme farve. Stolen er fremstillet i 100% Økotex certificeret koldskum der er formstøbt og betrukket med 100% slidstærkt polyester. Stoffet er derfor nemt at vedligeholde. Stolen fra By Klipklap er designet til børn i alderen 1-4 år. Den har en lav sædehøjde, der netop gør det nemt for børnene selv at kravle op på stolen. På siden af stolen er en lomme, hvor der kan opbevares småting eller ynglingsbogen. Stolens ryglæn måler 50 cm., højden på sædet er 14 cm. og dybden på sæden er 20 cm. Super sød børnestol som findes i mange farver.