Man kan skabe hygge på børneværelset på mange måder. Mange forældre vælger at skabe hygge med en uro, fordi den både pynter og kan være med til at træne babyen i, at fokusere på noget konkret. Der findes mange forskellige uroer. Nogle er meget farverige og spiller musik, hvor andre har et mere minimalistisk udtryk. Så er der nogle uroer der bruges til at få barnet til at slappe af inden puttetid og andre der skal sprede godt humør over puslepladsen. Valget afhænger helt af hvad man som forælder ønsker at bruge uroen til og hvilken stil man går efter til indretningen.

Se de flotte uroer til baby længere nede på siden

Vi viser jer uroer i forskellige designs til børneværelset og puslepladsen, så I kan få et overblik over hvilken I skal vælge til jeres baby.

Sisällysluettelo

Franck & Fischer Uro

Fin baby uro fra Franck & Fischer der er fremstillet i 100% certificeret økologisk bomuld. Sødt design med svaner og stjerner i lyse afdæmpede farver. Fyldet er 100% udtræk fra korn og phthalat-fri. Selve træpinden er af gummitræ fra lokale plantager.

Smallstuff Uro

Fin hæklet uro fra Smallstuff med traktorer i grå og blålige nuancer. Er ideel til hygge på børneværelset eller over puslepladsen. Uroen findes i mange farver og designs.

Sebra Uro

Smuk uro fra Sebra i stilrent design. Motiverne der ligner skyer og regndråber er fremstillet i 100% uld og så hænger de alle på en træring med en tynd nylonsnor. Den findes også i en udgave til drengene.

DJECO Uro

Fin og farverig uro fra DJECO der har en masse motiver med dyr der hænger på et tyndt metalophæng. Super sød til børneværelset som ekstra pynt eller til puslepladsen for at skabe hygge.

Goki Uro

Farverig uro i massivt træ fra Goki. Den forestiller et træ og mange af skovens dyr. Super flot design til både hygge og læring på enten børneværelset eller over puslepladsen.

Konges Sløjd Uro

Fin uro med skyer og de fineste dråber fra Konges Sløjd. Uroen er syet i filt med blå, grå og hvide nuancer. Fin til børneværelset eller som gaveide. Den findes i flere forskellige farver.

Ferm Living Uro

Fin uro fra Ferm Living der er designet af den finske kunstner Hanna Konolas. Uroens motiver er fremstillet i træ og er blandt andet udformet som et hjerte, en sløjfe, en bue og en festhat. Motiver hænger fint på en bomuldssnor. Findes i designet Party eller Seaside.

Loullou Uro

Sød uro i enkelt design fra Loullou med motiver fra rummet. Uroen er fremstillet i ubehandlet træ der er FSC certificeret og miljøvenligt. Sød til børneværelset eller over puslepladsen. Den findes i flere designs.

Magni Uro

Farverig og sød uro i træ fra Magni. Designet er af ugler i forskellige farver og med flotte detaljer. Super underholdning til puslepladsen. Uroen findes også i andre designs.

Herunder kan du finde søde musikuroer til børneværelset eller puslepladsen

Done By Deer Musikuro

Sød musikuro fra Done By Deer der er fremstillet i 100% bomuld og med fyld af 100% polyester fibre. Designet er en stor bold i beige der har grå prikker med elefanten ”Elphee” i bunden som man kan trække i. Her spilles melodien ”Somewhere over the rainbow”. Uroen sættes fast med velcro, hvilket betyder at den kan tages med på tur. Findes også med guld prikker.

Image Musikuro

Sød musikuro i træ fra Image. Uroen forestiller en stor sommerfugl med 8 små sommerfugle under. Der er indbygget beroligende musik, som er super god underholdning til de helt små.

Vanilla Musikuro

Sej musikuro fra Vanilla der har bløde figurer. Motiverne er blandt andet biler, helikopter og luftballon. Den kan monteres på både seng og kravlegård. Fin underholdning til de små.

Tiny Love Musikuro

Sjov musikuro fra Tiny Love med beroligende melodier. Uroen har 40 min. og 15 forskellige melodier. Helt sikkert et hit for de helt små på børneværelset eller på puslepladsen. Der findes flere forskellige modeller.

Elodie Details Musikuro

Flot musikuro fra Elodie Details der forestiller en luftballon i farverne hvis, sort, lyseblå og guld. Den har en snor i bunden med en bold, der kan spille melodien ”Summertime”. Uroen er fremstillet i 100% bomuld og med fyld af 100% polyester. Super sødt design til børneværelset.

Skab hygge med en uro til baby

Et børneværelse bør være et frirum for de små og et hyggeligt sted at opholde sig. Her betyder indretning rigtig meget for selve stemningen på værelset. Der er mange måder at skabe hygge på. Som regel er farven på væggen og møblerne en del af selve indretningen. Den behagelige stemning i rummet kommer oftest af tilbehør og alle de finde deltaljer der kan tilføjes. En uro er pynt til værelset og sågar puslepladsen, men den er også med til at skabe en stemning omkring barnet. Hvad enten det er en uro med musik eller ej, så kan den være med til at danne trygge rammer og hygge. Vi har samlet en masse forskellige uroer med og uden musik til børn. Læs med ovenfor.