Jellycat serien der omhandler luksuriøse tøjdyr, er på rekordtid blevet et hit blandt børn i alle aldre. Til at starte med, var der meget fokus på de klassiske Jellycat kaniner i forskellige størrelser og farver. Senere hen har utallige tøjdyr med utrolig flotte og realistiske udtryk tilsluttet sig Jellycat serien. Tøjdyrene fra Jellycat er kendt for at være sofistikeret, meget unikke og utrolig bløde. De er blevet fast inventar i enhver børnefamilie og der er rig mulighed for løbende at udvide den skønne samling.

Se de søde tøjdyr fra Jellycat længere nede på siden.

Vi skriver lidt om hvorfor Jellycat bamserne er en perfekt gaveide og viser dig et bredt udvalg indenfor Jellycat serien af både de klassiske kaniner samt en masse af de forskellige tøjdyr. Se med her.

Sisällysluettelo

Jellycat – En perfekt gaveide

De søde tøjdyr fra Jellycat er perfekte som barselsgave, fødselsdagsgave, julegave eller en ”bare fordi” gave til børn i alle aldre. Bamserne er gået lige ind i børnene hjerter og deres lækre bløde kvalitet har gjort dem til børnenes bedste ven. Tøjdyrene er netop en ideel gaveide fordi Jellycat serien indeholder bamser der har forskellige udtryk, størrelser og farver. Det betyder at der er rig mulighed for at finde en bamse som passer til den helt rette anledning og modtager. Bamserne i de mindre størrelser er lette og derfor kan de nemt komme med på tur. De forskellige tøjdyr er også super søde at have stående på børneværelset. Her kan det være oplagt at inddrage bamserne i barnets læreproces, så man sammen kan øve dyrenavne og farver. Jellycat tøjdyrene er bare en fantastisk gave og vil glæde ethvert barn, store som små.

Lue myös:   Pigelegetøj 1 år - Det bedste pigelegetøj til 1 årige 2017

Se de klassiske kaniner fra Jellycat herunder

Kanin rangle

Sød lille Bashful kanin squeaker rangle som er perfekt til den lille ny. Kaninen er super blød og siger en sjov lyd hvis man klemmer den på maven.

Kanin futter

Skønne futter med Bashful kanin. Futterne er i det velkendte bløde stof som bamserne også er lavet af. De måler 10 cm. og leveres i en sød lille pose. Perfekt gaveide.

Kanin med liberty stof

Sød Bashful kanin i en flot blossom rosa farve med liberty stof på poter og i ørerne. Super fin gaveide til den lille ny. Kaninen måler 31 cm. Findes i flere farver.

Klassisk kanin

Sød Bashful kanin fra Jellycat i en flot lyseblå farve. Kaninen er blød og krammeklar til en lille ny. Den måler 28 cm.

Kanin nusseklud

Fin Bashful kanin som nusseklud. Kaninen er lige så blød som de større bamser, men har bare en sutteklud den holder fast på. Nussekluden måler 33 cm. og findes i flere farver.

Kæmpe Jellycat kanin

KÆMPE Bashful kanin der måler hele 67 cm. Kaninen er lækker blød og perfekt til at kramme med. Den har et sødt udtryk med de lange øre og arme. Findes i Beige og Cremfarvet.

Se de forskellige tøjdyr fra Jellycat herunder

Elefant

Virkelig yndig lille Fuddlewuddle elefant i den blødeste kvalitet. En bamse der er klar til at blive nusset om af de kære små. Elefanten måler 23 cm.

Pingvin

Sød og super blød pingvin tøjdyr som vil pynte fint på børneværelset. Pingvinen måler 23 cm. og er en ideel gaveide til en lille ny.

Dino

Sej Cordy roy dino bamse fra Jellycat serien. Den er fremstillet i en blød bredrillet fløjl og måler 26 cm.

Ugle

Sød lille ugle i neutrale farver. Uglen måler 25 cm. og er en oplagt gaveide til den lille ny i familien eller vennekredsen.

Struds

Elegant og yndig Odette struds fra Jellycat serien. Bamsen har en super lækker varmset pels og sjove lange ben. Rigtig fine detaljer. Den måler 49 cm.

Giraf

Super sød Bashful giraf der har en stor blød krop og lange ben. Perfekt til at putte med. Giraffen har søde detaljer og måler 31 cm.

Løve

Sej Fuddlewuddle løve der har en pjusket manke og en lækker crepet pels. Løven har et sødt udtryk og er dejlig blød. Den måler 31 cm.

Kat

Merryday kat er en sød grå bamse med et uimodståeligt udtryk. Katten har lange arme, buttede fødder og en lang hale. Den måler 41 cm.

Bjørn

Klassisk og meget nuttet Bartholomew bjørn i brun. Den er super blød og bliver barnets bedste ven lige fra start. Den måler hele 36 cm.

Ballerina elefant

Fin ballerina Darcey elefant der er fremstillet i lækkert velour. Bamsen har lange ben med ballerinasko på fødderne, et ballerinaskørt og en fin sløjfe bag det ene øre. Elefanten måler 33 cm.

Ræv

Seje Cordy Roy ræv i en blød orange farvet fløjl med et skønt udtryk. Perfekt gaveide og super sød til indretningen på børneværelset. Den måler 41 cm.

Æsel

Fin og nuttet lille Fuddlewuddle æsel der er fremstillet i en lækker blød crepet pels. Æslet har lange øre og en fin sort manke. Den måler 23 cm.