Leluja Teddyn, kanan ja ankan kanssa | Teddyn kuvakirja

Bamse har altid været og er fortsat én af børnenes absolutte favoritter på TV skærmen med de sjove sange fra Bamses Billedbog. Hertil kan også nævnes Kylling, Ælling og alle de andre figurer fra Bamses Billedbog. Der er efter Bamses Billedbog blev vist på TV, blevet produceret alverdens legetøj og forskelligt tilbehør til børnene, som er blevet særligt populært med tiden. Idag kan man købe ting til børnene med både Bamse, Kylling og Ælling, så børnene kan finde lige netop deres favorit figur. Legetøjet fra DR´s Bamses Billedbog er altsammen med til at stimulere barnet ud fra forskellige sanser, idet der er anvendt skarpe og meget tydelige farver. Der er ligeledes produceret figurer med Bamse, Kylling og Ælling som specielt stimulere sanserne, da det er sjovt for barnet at lege med og røre ved. Det skaber nysgerrighed blandt barnet som indbydes til leg med billeder og sjove sange. Selv når det er spisetid, kan Bamse og hans venner være med til bords. Der findes flere forskellige tallerkener og glas med Bamse på til spisetid, så der er rig mulighed for at barnet kan underholdes samtidig. Nedenfor giver vi dig inspiration til legetøj og til spisetiden med de mindste med Bamse, Kylling og Ælling. Det kan være der snart er fødselsdag i familien eller at der skal inspireres til de kommende julegaver. Her er i hvert fald alt til den store fan af Bamses Billedbog.

 Læs mere om Bamses Billedbog længere nede og få inspiration til legetøj med Bamse, Kylling og Ælling.

 

Sisällysluettelo

Om Bamses Billedbog

Bamse som de fleste børn kender ham, er en stor gul bamse der bor i et hus som han selv har bygget ude i en skov. Her vil børnene opleve Bamses venner Kylling, Ælling, Aske, Luna og Viola. Bamses Billedbog blev vist første gang på DR1, og børnene kunne opleve alle de mange sjove sange der er præget af rolige rytmer med en varm melodi. Det er netop sangene fra Bamses Billedbog som børnene husker og dem der er med til at skabe selve stemningen bag Bamses Billedbog. Flere af disse afsnit fra Bamses Billedbog er senere udgivet på DVD og ligeledes er flere børnebøger kommet til efterfølgende. Bamses Billedbog er og bliver en klassiker for store som små. Nedenfor får du inspiration til legetøj med Bamse og hans venner.

 

Legetøj med Bamse, Kylling og Ælling 

Herunder kan du få inspiration til forskelligt børnelegetøj til de mindste med Bamse, Kylling og Ælling. Du kan købe alt fra bamser til puslespil og bøger. Her er alt til den store fan af Bamses Billedbog.

 

                                                           Dansende Bamse

Her er lidt til de mindste som er ekstra musikglade. Bamse fra Bamses Billedbog danser og synger ”Skrålesang” når man trykker ham i venstre hånd. Super underholdende Bamse som koster 233 kr. og kan købes hos Pixizoo täällä.

Lue myös:   Ideoita lastenhuoneen sisustamiseen

 

 

 

 

 

 

 

Spillet “Find Bamse”

Placer Bamse et sted i huset og lad barnet lede efter ham. Efter ca. 10 sekunder vil Bamse give lyd fra sig og sige ”Kan du finde mig” med den originale Bamse stemme. Spillet giver mulighed for aktiv leg med barnet, hvor der rigtig kan udfordres i sanserne. Anbefales fra 1 år, da barnet allerede der kan kravle efter Bamse. De vedlagte billedekort giver mulighed for, at udvide legen så man kan øve sprog og bevægelse med barnet. Kortene kan også bruges som en slags skattejagt hvor første kort fortæller, hvor næste ”post” gemmer sig. Posten er så et nyt kort der fortæller, hvor barnet skal finde næste kort. Til sidst skal Bamse findes. Her skal man helst være 2 eller flere deltagere. Spillet ”Find Bamse” koster 110 kr. og kan købes hos Pixizoo lige täällä.

 

 

 

                                                        Stor Bamse beanbag

Super søde Bamse fra Bamses Billedbog som kan tages med på udflugt eller puttes med derhjemme. Bamse måler 26 cm og kan let tørres af med en våd klud, hvis det skulle blive nødvendigt. Du kan købe Bamse, Kylling og Ælling i forskellige størrelser hos Pixizoo täällä.

 

 

 

 

 

 

 

Min store bamsebog

Til barnet der er kæmpe fan af Bamses Billedbog. Her er bogen ”Min store bamsebog” hvor du får de bedste historier med selveste Bamse, Kylling og Ælling. Der er historier som Bamses fødselsdag, Hokus Pokus, Ællings gave, Fange på en ø, Bamse og Kyllings skat, Bamse laver ler, Bamse og skovens dyr, Bamses farlige steder, Gæt en snemand og Kyllings hospital. Bogen ”Min store bamsebog” koster 115 kr. og kan købes hos Pixizoo lige täällä.

 

 

 

 

 

                                                           Mini puslespil med Bamse, Kylling og Ælling

Her er et mini puslespil med både Bamse, Kylling og Ælling. Æsken indeholder 10 kraftige puslespil hvor 1 spil består af 2 brikker. Det er derfor et kombinationsspil for børn i alderen 3 år og opefter. Her kan barnet sætte puslespillet sammen så Bamse, Kylling og Ælling får de ting som de mangler. Mini puslespillet koster 59,95 og kan købes hos Babytorvet lige täällä.

Lue myös:   Kuinka kauan vauvat voivat olla turvaistuimessa?

 

 

 

 

 

 

Puslespil med Bamse, Kylling og Ælling

Puslespil i kraftigt pap med Bamse, Kylling og Ælling. Der er 2 puslespil a 25 brikker. Det ene puslespil forestiller Bamse og Kylling på cykeltur og det andet puslespil er Ælling med på skovtur. Super godt til barnet der kan lide at hygge sig med noget kreativt. Anbefales fra 3 år. Samtidig kan man være flere om at samle puslespillet, så I kan frit lade kvalitetstiden gå i gang. Puslespillet koster 59 kr. og kan købes hos Babygear lige täällä.

 

 

 

 

                                                           Figurer med Bamse, Kylling og Ælling

Denne fine æske indeholder figurer med Bamse, Kylling og Ælling der har sin badering med sig. Børnene kan lege lige så tosset de vil med figurerne da de er bløde på overfladen og lavet af plast. Figurerne kan bevæge vinger og arme og kan bruges til det velkendte Bamses hus eller et dukkehus. Anbefales fra 3 år. Gaveæsken med figurerne fra Bamses Billedbog koster 199,95 og kan købes hos Legebutikken täällä.

 

 

 

 

 

Bamses træhus

Det er muligt at købe Bamses hus i træ med både Bamse, Kylling og Ælling samt alle Bamses møbler. Her er der til mange timers leg for børnene. Selve taget på træhuset kan tages af, så det er nemmere at lege med møblerne, og så er der naturligvis en rød skorsten som Bamse skal op og sætte på plads med sin stige. For både Bamses træhus og figurerne koster det 599,95 kr. og kan købes hos Legebutikken täällä.

 

 

 

 

                         Bog om “Alle Bamses Ting”

Sjov bog for de mindste. Bogen er en sød historie, udformet som Bamse, der indbyder til interaktion. Hjælp Bamse med at finde sine ting, da han skal over til Kylling og lege. Der er her mulighed for en hyggelig stund hvor man sammen med barnet læser højt. Bogen om “Alle Bamses ting” koster 88 kr. og kan købes hos Babygear täällä.

 

 

 

 

 

 

 

Spisetid med Bamse, Kylling og Ælling

Herunder kan du få inspiration til børnenes spisetid. Du kan få forskellige tallerkener med Bamse, Kylling og Ælling, krus og kopper. Spisetiden der bliver en fornøjelse når Bamses Billedbog er med hele vejen.

 

Ruminddelt tallerken med Bamse, Kylling og Ælling

Denne ruminddelte tallerken, som er lavet af melamin er særlig praktisk fordi barnet selv kan tage maden uden, at maden bliver blandet sammen. Super overskueligt til de mindste. Denne smarte tallerken med rum fås både i farven pink og blå og koster 49 kr. Du kan købe tallerkenen hos Sundleg täällä.

Lue myös:   Ulkona käytettävät lelut 3-vuotiaille | Ulkona käytettävät lelut 3-vuotiaille lapsille

 

 

 

 

 

                                                        Flad tallerken med Bamse

Smart flad tallerken som er særlig praktisk for de mindste med design af Bamse fra Bamses Billedbog. Tallerkenen måler 23 cm. og er lavet af melamin, hvorfor den derfor er meget holdbar. Den ses her i en flot lyserød farve. Du kan købe tallerkenen med Bamse eller andre fine ting med Bamse og Kylling på Sundleg täällä.

 

 

 

 

 

 

Dyb tallerken med Bamse

Denne dybe tallerken med Bamse fra Bamses Billedbog er super praktisk til de mindste da den er lavet af melamin. Den er i en flot lyserød farve og måler 20 cm. Den dybe tallerken med Bamse koster 49 kr. og kan købes hos Sundleg lige täällä.

 

 

 

 

 

 

 

                                                               Kop med Bamse

Super fin melamin kop med Bamse fra Bamses Billedebog. Koppen måler 7,5cm i diameter og tåler opvaskemaskine. Koppen med Bamse kan fås i både Lyseblå og Lyserød og koster 39 kr. Du kan købe den fine kop hos Babygear täällä.

 

 

 

 

 

 

 

Glas med Bamse, Kylling og Ælling

Super sødt og praktisk glas i transparent akryl til de mindste. Glasset måler 10 cm i højden og tåler opvaskemaskine. Du kan købe glasset med Bamse, Kylling og Ælling til 38 kr. hos Babygear täällä.

 

 

 

 

 

 

 

Med vores inspiration af legetøj og tilbehør fra Bamses Billedbog er der god mulighed for at skabe nogle gode stunder og udfordre børnenes sanser. Indenfor serien af Bamses Billedbog findes både puslespil i forskellige aldersgrupper, bamser med og uden lyd, bøger, figurer til fri leg og alt til spisetiden med de mindste. Vores inspiration kan gøre den største fan af Bamse, Kylling og Ælling en endnu større fan.