Gurli Gris lelut | Lelut Gurli Gris kanssa

Mange forældre leder efter Gurli Gris legetøj, da de kender Gurli Gris og hendes familie og venner ganske godt. Gurli Gris er en populær tegneserie for de mindste, som både bliver sendt på DR Ramasjang, er tilgængelig på Netflix, og man kan også se enkelte episoder på Youtube.

Børn elsker genkendelighed, og Gurli Gris legetøj vil derfor næsten uden tvivl skabe begejstring og glæde hos de mindste i familien. Vi har her samlet en række af det Gurlig Gris legetøj som man kan få. Legetøj med Gurli Gris er spændende og sjovt for børnene, da de kender Gurli Gris fra TV.

Se Gurli Gris legetøj længere nede på siden

Sisällysluettelo

Om Gurli Gris og Gurli Gris legetøj

Gurli Gris er oprindeligt et britisk program med titlen “Peppa Pig”. Serien er lavet af Astley Baker Davies og Contender Home Entertainment. Det er en hyggelig TV serie for børn, der består af mange små afsnit på cirka 5 minutter. Afsnittene handler typisk om noget fra hverdagen, som at børste tænder eller være ude og lege. Det er situationer som børnene kender fra deres egen hverdag, og som de derfor synes er sjovt. Serien foregår i et ret roligt tempo, og tegningerne er enkle, så det er nemt at se hvad det forestiller. Derfor er serien særligt god til de allermindste fra 0 – 3 år.

Siden de første episoder blev sendt i England i 2004, har serien bredt sig til andre dele af verden, og er lige nu særdeles populær i Danmark. Måske især fordi serien er tilgængelig på Netflix, som bruges af mange børnefamilier. Efter serien er blevet en succes, så er Gurli Gris legetøj dukket op på markedet, også her i Danmark. Mange forskellige legetøjsbutikker, også online butikker, forhandler med det populære legetøj med Gurli Gris.

 

 

Gurli Gris legetøj – Her er det bedste legetøj med Gurli Gris

Her har vi samlet en oversigt over det bedste Gurli Gris legetøj. Se alt det forskellige Gurli gris legetøj ved at scrolle ned, og kom videre til forhandler ved at klikke på links. 

Gurli Gris Trampoliini äänen kanssa

Tag ud og hoppe med Gurli Gris. Denne sjove trampolin siger endda sjove lyde, når man hoppe på den. Denne trampolin med Gurli Gris er særlig god til de mindste børn på omkring 1 – 3 år, da den har et håndtag man kan støtte sig op ad. Håndtaget gør det nemmere at holde balancen, så selv de mindste børn kan hoppe løs. At hoppe styrker både balance og motorik og er en super sjov aktivitet for børn. Trampolinen er ikke så stor, så den kan bruges både inde og ude. Du kan købe Gurli Gris trampolinen til 768 kr., lige her.

Børnebog: Gurli Gris på cykeltur

En af de nye bøger med Gurli Gris, så børnene kan få læst en lille historie om grisen Gurli inden sengetid. Bogen er rigtig fin med flotte farver, og fortæller en sød historie om Gurli der er ude og cykle. Ligesom med tegnefilmen foregår historien i et tempo, hvor de mindste kan følge med. Bogen kan købes hos Børnenes Kartel til 59,95 kr.

 

Lue myös:   Ristiäislahja - 10 parasta lahjaideaa ristiäisiin

 

Bog med Gurli: Gurli Gris og de gyldne gummistøvler

Flot bog på 40 sider og endda med en guldforside. Bogen handler om en konkurrence som Gurli skal deltage i, men hendes gyldne gummistøvler er blevet væk. Læs den historien med den genkendelige gris og hendes venner, og hav en hyggestund med dit barn. Bogen koster 99,95 kr., og kan købes lige her hos Børnenes Kartel.

 

 

Gurli Gris juniorseng

Er dit barn så vild med Gurli Gris, at han eller hun ikke vil sove uden Gurli? Så er denne juniorseng det perfekte valg. Sengen kan købes både med og uden madras. Under sengen er der en stor skuffe med masser af plads til opbevaring. Sengen har en sengehest, så man ikke lige kan falde ud af sengen. Det synes børn især er rart, når de flytter fra deres tremmeseng. Med til sengen følger der også et natbord, hvor man kan have en bog eller måske en natlampe liggende. Med madras koster sengen 2.568 kr. Køb sengen hos Only4Kids lige her. 

 

Legetøjskasse med Gurli Gris

En rigtig fin legetøjskasse, der hjælper med at holde styr på legetøjet på værelset. Kassen er i flotte, klare farver og har et hyggeligt billede af Gurli Gris og Gustav på. Kisten er ret rummelig, og er fremstillet i holdbart MDF plader. Der medfølger et låg, så værelset kan holdes pænt og ryddeligt. Måske kan der blive plads til Gurli Gris legetøj i kassen? Den viste model koster 618 kr. Vælg mellem flere farver og designs her.

Gurli Gris el scooter – rigtig sjovt legetøj med Gurli Gris

Tryk på gaspedalen, og kør derudaf! denne flotte el motorcykel med Gurli Gris giver de mindste rig mulighed for at komme frem i fuld fart. El motorcyklen kan køre i cirka 60 minutter på én opladning, der tager 8 – 10 timer. At køre på el-scooteren styrker balancen, og så er det sjovt at komme frem ad hurtigt. El motorcyklen kan køre ca. 2,5 km/t. Du kan købe motorcyklen den til 1.268 kr. lige her

Gurli Gris legehus

Her er Gurli Gris og hendes families hus, med fire rum. Til huset medfølger der Gurli Gris og hendes lillebror Gustav, så der er rig mulighed for at komme i gang med legen. Der er have til huset, så grisene kan lege og have det sjove udenfor. Huset er praktisk, da det kan klappes sammen når der ikke skal leges med det mere. Det medfølger også interiør til huset som fjernsyn, seng, køleskab og en vippe som Gurli og Gustav kan lege på ude i haven. Et skønt legehus, der lader børnene lege i Gurli og hendes verden. Legehuset er set til 239,95 kr. hos Gucca. Mene jälleenmyyjälle 

Gurli Gris – skolebus

Hr. kanins skolebus kører afsted hver morgen, når Gurli Gris og hendes venner skal i skole. Inde i bussen er der plads til flere figurer, som skal til og fra skole. I pakken får man skolebussen, Hr. kanin og Fru kanin. Alle sammen genkendelige figurer fra den hyggelige tegnefilm. Bussen anbefales fra 3 år. Køb skolebussen hos Gucca til 159,95 kr. 

Gurli Gris’ bil

Tag Gurli Gris med ud på køretur i den fine bil, som er kendt fra tv serien. Bilen er rød og kan trille afsted på tur. En sjov detalje er, at Gurli Gris og hendes familie oprindeligt ikke havde sikkerhedsele på i bilen, hvilket serien modtog kritik for i de første to sæsoner. Herefter har alle i familien sele på, og Gurli Gris og Gustav sidder i autostole bag i bilen. Fra 3 år. Gurli og hendes bil kan købes til 159 kr. hos Gucca – klik her for at gå til forhandler. 

Lue myös:   Barbiedukker til børn

Gurli Gris legetøj: på campingtur

Med dette sjove Gurli Gris legetøj kan Gurli og hendes familie tage på campingferie i deres helt egen campingvogn. Campingvognen har frihjul, og en markise der kan slåes ud. I pakken medfølger der hele Gurlis familie: Udover Gurli Gris får man også Gustav, Far Gris og Mor Gris. Af tilbehør til campingvognene får man picnikbord, stole og en grill. Alder: fra 3 år. Køb den sjove campingvogn til 349,95 kr. lige her. 

Bedstefars Gris’ båd – designet til at flyde i vand

Gurli Gris og hendes lillebror er trukket i pirat-tøjet, og er klar til at indtage verdenshavene. Båden er specielt designet til at kunne flyde i vand, så den er oplagt at tage med i bad. I dette Gurli Gris legetøj får man Bedstefar Gris, Gurli Gris, Gustav og en båd med piratflag og klokke. Båden er udstyret med hjul, så den kan komme hurtigt fremad, selvom der ikke er vand i nærheden. Figurerne måler ca. 10 cm, 6 cm og 4 cm. Legetøjet er egnet til børn over 3 år. Du kan købe Gurli Gris legetøjet hos Gucca til 239,95 kr. her

Krusedullebog – farvelæg Gurli Gris og hendes venner

Med dette Gurli Gris legetøj, er der mulighed for rigtig at komme i gang med kreativiteten. I bogen er der 128 sider med billeder fra den søde tegnefilm. Så det er bare med at finde farverne eller tusserne frem, og komme i gang med at farvelægge. Malebogen koster 89,95 kr. hos Gucca – gå til forhandler

 

 

 

Legetøj med Gurli gris – Construction

Der er lavet rigtig meget legetøj med Gurli Gris og hendes venner og familie. Heriblandt er der også lavet en hel serie kaldet Construction. Det er byggeklodser, der minder om de tradtionelle LEGO klodser, som vi alle kender. I Gurli Gris Construction er der de kendte figurer fra Gurli Gris og hendes verden, de er bare lavet som byggeklodser, der kan sættes sammen som man ønsker. Legetøjet udfordrer både fantasi og kreativitet, samtidig med at børnene kan lege med den søde gris, som de kender fra TV.

Du kan finde alt construction Gurli Gris legetøj lige her

Vil du i gang med Gurli gris construction, kan du starte med en stor kasse fyldt med klodser. Alle klodserne kommer i en praktisk plastik kasse, der passende kan bruges som opbevaring af klodserne. Du kan købe denne kasse hos Legetøjseksperten til 215 kr. Mene jälleenmyyjälle

To søde figurer: Gurli Gris og Freja Får

De to søde figurer er her lavet i Construction udgave. DEt betyder at de kan sidde ned, og holde fast på ting. Gurli og Freja er klar til at lave masser af ballade. De to figurer koster kun 68 kr., og kan købes hos Legetøjseksperten – gå til forhandler

Lue myös:   Billigt Lego Technic til børn - Legetøj, der udvikler

Du kan også købe Mor Gris, Far Gris og Bedstefar Gris som figurer. Prisen for de 3 figurer er 99 kr. Alt legetøjet fra construction kan sættes sammen op kryds og tværs, og det er derfor oplagt at have flere forskellige slags construction legetøj med Gurli Gris.

 

 

Gurli Gris og Karen Kat bamser

Disse søde plysbamser er især gode til de allermindste på 1 – 2 år. Bamserne har en perfekt størrelse, der passer til en barnehånd, og de er søde og dejlige at kramme og putte med. I skrivende stund kan du vælge i mellem enten Karen Kat til 79,95 kr., eller “selve” Gurli Gris, som koster 149,95 kr. Begge de søde bamser forhandles hos BR legetøj, enten i butik eller på net.

 

Gurli Gris leikkiteltta

Den søde gris Gurli og alle hendes venner, er højtelsket af mange småbørn. Legeteltet med Gurli gris har billeder på siden, og så ligner det det hus, som Gurli Gris bor i. Foran døren hænger der flag, som pynter godt. Et rigtig sødt legetelt til børn til 418 kr. Osta se täältä

 

 

 

Gurli Gris karakterer

Hovedpersonen i serien er naturligvis Gurli Gris og hendes familie. Gurli Gris har en lillebror, der hedder Gustav Gris, og de bor sammen med deres forældre, Mor Gris og Far Gris. De besøger tit Bedstemor og Bedstefar Gris. De andre karakterer i serien er også pattedyr, da har et navn med samme begyndelse som deres art. For eksempel Freja Får. Alle dyrene går i tøj, kører biler, og bor i huse, men bruger stadig deres dyrelyde engang i mellem, samt nogen af deres interesser og gøremål. For eksempel elsker Gurli Gris og hendes familie at hoppe i mudder, og de grynter engang i mellem når de taler, mens kaninerne bor i jordhuler, og spiser gulerødder. Blandt det forskellige Gurli Gris legetøj findes der også legetøj med de andre karakterer fra Gurli Gris, blandt andet Karen Kat.

Derfor er Gurli Gris legetøj så populært

Børn elsker genkendelighed, og det er nok derfor at Gurli Gris legetøjet er så populært. Når børnene ser en figur i fjernsynet, bliver de glade for den, og vil derfor elske og så at kunne lege med den, sådan som man kan med Gurli Gris legetøj. Det kan enten være billeder af Gurli Gris på nogen af deres møbler eller legetøj, men det kan også være små figuerer med Gurli og hendes familie. De små Gurli Gris bamser er også meget elsket blandt børn. Den søde gris er blevet et brand i sig selv, og det kan man godt forstå, for det er en virkelig sød tegnefim. Elsker dit barn / børn også Gurli Gris og hendes venner, så kan du her på siden finde et stort udvalg af Gurli Gris legetøj.