Hoppeko og andre sjove hoppedyr – Fantastisk legetøj!

Leder du efter en god fødselsdagsgave eller lignende til en 2 årig, eller har du en 2 årig som ikke ejer en hoppeko, så tag en kig på disse sjove hoppedyr. Hoppekoen er et kæmpe hit når dit barn er cirka 2 år gammel og indtil omkring 4 år gammel. Tilbage i 80’erne og 90’erne var hoppebolde det helt vilde, og en hoppeko er en videreudvikling af disse til de helt små børn. Hoppebolde er selvfølgelig stadig super sjove, så det er selvfølgelig stadig en mulighed. Dette er dog ofte først når barnet er lidt ældre.

Der er flere gode grunde til at købe en hoppeko (eller et andet hoppedyr). For det første er det virkelig sjovt, men dertil får barnet også utrolig meget ud af at være aktiv og hoppe rundt omkring. Når dit barn hopper rundt inde og ude, så styrker det barnets balanceevne, og en masse af de fysiske færdigheder. Vi har en tendens til at sidde meget stille, og børn sidder ofte også mere stille end børn førhen har gjort. Derfor er det en rigtig god ide at købe aktivt legetøj som en hoppeko, der kan hjælpe barnet med at udvikle sin krop. Men først og fremmest er det bare utrolig sjovt, og for mange børn ender et hoppedyr hurtigt med at være et af de mest populære stykker legetøj.

Nedenfor lister vi nogle af de bedste hoppekøer du nemt kan købe online.

Sisällysluettelo

Grøn hoppeko fra Krea

Krea leverer kvalitetslegetøj, og denne grønne hoppeko, er ingen undtagelse. Masser af sjove timers leg for børn i alderen 1 år til 4 år.
Et hoppedyr som dette er med til at udvikle barnets labyrintsans, hvilket er vigtigt for blandt andet udviklingen af hukommelsen.

Lue myös:   Hauskoja kylpyleluja lapsille

Et fantastisk stykke legetøj!

Du kan købe denne herlige grønne hoppeko her

 

Rød hoppeko fra Krea

Rødt hoppedyr til de aktive timers leg i stuen. Personligt er dette min favorit, og ved at mange børn har det på samme måde!
Selvom rød ikke er den normale farve på en ko, så elsker børnene den røde hoppeko! Det koster ikke ret meget at investere i et hoppedyr som denne fra Krea, og der er til hundredevis af timers leg!

Du kan købe denne herlige røde hoppeko her

 

 

 

Sort og hvid hoppeko fra Kidzz Farm

Skal dit barns hoppedyr ligne en rigtig ko, så er hoppedyret her sandsynligvis det bedste bud. Det er et utroligt sjovt hoppedyr, og det er dejligt at se hvordan ens barn hopper rundt med sit hoppedyr.
Dette er en fantastisk måde at give dit barn mulighed for at være aktiv uden at skabe fare for sig selv eller boligen.

Du kan købe denne herlige sort/hvide hoppeko her

 

 

 

Sort hoppeko fra Kidzz Farm

Sort hoppedyr legetøj fra Kidzz Farm er populært at give børn i fødselsdagsgave både når de fylder 2 år og 3 år, og der er masser af timers lege i det charmerende dyr!
Hoppedyret kan klare hele 80 kg!

Du kan købe denne herlige sorte hoppeko her

 

 

 

Andre rigtig sjove hoppedyr

Du behøver ikke nødvendigvis at vælge en hoppeko. Der findes andre sjove hoppedyr, som dit barn helt sikkert også vil syntes er et kæmpe hit. Vi har fundet et par eksempler på nogle af de rigtigt morsomme.

Lue myös:   Lasten pyörä 4 - 5 vuotta

Hoppedyr flodhest Bouncy Boing fra B Toys

Skal hoppedyret ikke være en ko, så er denne flodhest helt sikkert et hit. Styrk dit barns balanceevne ved at lade det hoppe rundt på en flodhest!
Dette er en fantastisk måde at give dit barn masser af motorisk leg og udfoldelse!

Du kan købe denne herlige hoppe flodhest her

 

 

 

BS Budenspeel Hoppedyr – Hest pink

Op og hoppe på denne hoppehest, eller er det måske nærmere et hoppeæsel? Sjov er den i hvert fald, og dit barn vil kunne bruge mange timer i aktiv lege med denne hoppehest.
Hoppedyret kan klare 40 kg vægt.

Du kan købe denne farverige hoppehest her

 

Styrk dit barns motorik med et hoppedyr

Når du vælger at købe aktivt legetøj som en hoppeko eller nogle af de andre hoppedyr, så vil du i høj grad være med til at påvirke barnets motorik i den helt rigtige retning. Det bedste ved det hele er at det samtidigt langt fra er kedeligt at lege med en hoppeko.

Det bedste ved et hoppedyr

 

  • Børn elsker hoppedyr!
  • Styrker dit barns balance og motorik!
  • Billigt stykke legetøj!
  • Godt til aktiv leg både indenfor og udenfor
  • Nemt at gøre rent!
  • Super let at købe online, og få leveret indenfor et par dage!

Så alt i alt er et hoppedyr en fantastisk gave til et barn fra 1,5-2 år til 4 års alderen.