Paw Patrol er en populær serie fyldt med søde hunde og andre dyr. Mange børn i alle aldre er glade for at se den søde tegnefilm, og derfor er Paw Patrol legetøj også i høj jurs blandt børn. Det gælder både de små figuerer, bamser og DVD’er med den populære serie.

Scroll ned og se et stort udvalg af sjove legetøj med Paw Pawtrol ↓

Her ses den søde hund Skye fra Paw Patrol. Hun kan købes som bamse hos Gucca – klik her for at se mere.

Indholdsfortegnelse

Paw Patrol legetøj

Mange børn ønsker sig Paw Patrol legetøj, da de elsker den sjove serie med den populære hundepatrulje. Det er sundt og trygt for børn at nyde genkendelsens glæde, hvorfor Paw Patrol legetøj helt sikkert vil blive et hit. Derfor har vi her samlet en række Paw Patrol legetøj fra forskellige forhandlere. Kig listen igennem, og se om du kan finde lige dét legetøj med Paw Patrol du er ude efter. Nederst i artiklen finder du en oversigt over karaktererne i Paw Patrol serien.

Se udvalg af Paw Patrol legetøj nedenfor

Marshall med redningsvogn

Marshall er klar til at redde andre dyr og mennesker. Her optræder han med en flot rød redningsvogn, hvor der er mulighed for masser af leg. Den søde dalmatiner er altid frisk på leg!

Pude med Paw Patrol billede

En blød pude skaber hurtigt lidt pynt og hygge på børneværelset. Denne har et flot billede af drengen Ryder, som er lederen af patruljen. Rundt om ham står de søde hvalpe.

Chase – Super blød Paw Patrol bamse

Er dit barn vild med figuren Chase, er han her iført et smart junglekostume. Bamsen er dejlig blød, og lige til at kramme. Bamse måler 20 cm.

Rubble i arbejdstøjet

Den søde og flittige hund Rubble er her trukket i arbejdstøjet, og er klar til dagens opgaver. Den søde Paw Patrol bamse er perfekt til den lille Paw Patrol fan. Bamsen måler 20 cm. i højden, og er den perfekte kammerat til at sove eller lege med.

Byg din egen Paw Patrol brandbil

Nu kan du bygge din egen brandbil, så patruljuen er klar til at redde de andre figurer. Dette Paw Patrol legetøj vil blive et særligt hit hos barnet, der elsker at bygge og konstruere. Legetøjet er egnet til børn over 3 år.

Rocky fra Paw Patrol i jungletøj

Rocky har trukket i jungletøjet, og er klar til leg. Den søde bamse er en kendt figur fra Paw Patrol, og vil helt sikkert vække begrejstring for alle børn der er vilde med filmen. Bamsen måler 20 cm.

Paw Patrol legetøj | Udkigstårn med rutsjebane, elevator, lys og lyde

Paw Patrol DVD’er

Hvis dit barn eller barnebarn er vild med Paw Pawpatrol, så kan han eller hun garanteret se den igen og igen. Køb Paw Patrol DVD’er her.

Klapstol med Paw Patrol motiv

I denne stol er der mulighed for at slappe af i selskab med de søde hunde fra Paw Patrol. Stolen er ikke så høj, og passer perfekt til børn. Den har et polstret sæde, der gør den behagelig og blød at sidde i. Stolen er nem at klappe sammen, hvis den ikke er i brug. På stolen er der billeder af de to hunde Skye og Everest.

Oppustelig lænestol med Skye og Everest

En dejlig blød stol, der er prydet med motivet af Skye og Everest fra den populære hundepatrulje. Lænestolen er nem at puste op, og så er den klar til afslapning.

Paw Patrol juniorseng 70 x 140 cm

Er dit barn så vild med Paw Patrol, at han eller hun vil sove med de søde hunde? Så er denne juniorseng lige sagen. Den er produceret i kraftige MDF plader, og har flotte billeder af de populære hunde. Vær opmærksom på, at sengen leveres uden madras.

Bord og stole til børneværelset

Rigtig fint sæt med borde og stole, der passer fint til børneværelset. Her er der mulighed for at hygge med et spil kort, at tegne, eller anden aktivitet. Både bord og stol har fine billeder af Paw Patrol.

Karakterer fra Paw Patrol

Ryder

Den livlige dreng Ryder, er det eneste menneske og samtidig lederen af Paw Patrol gruppen. Han elsker at arbejde med sine hunde-venner.

Chase

Den flotte tyske hyrdehund, er den fødte leder og tager tit ansvaret i patruljen. Hvis man ikke allerede ved det, så skal Chase passe på katte og fugle – han er nemlig allergisk.

Rocky – hunden, der går ind for genanvendelse

Rocky er en sød hund af blandede racer. Han arbejder med genanvendelse, som er noget han vægter højt. Han er en grå hund iført grønt kostume.

Rubble

Den venlige engelske bulldog, der ynder at stå på skateboard og beskæftige sig med konstruktion. Hunden er brun og hvid, og har en bulldogs venlige udtryk.

Skye

Skye elsker at flyve i helikopter, og ses næsten altid iført sine flyverbriller.

Everest

Everest er det nyeste medlem af Paw Patrol. Hun elsker sne og sjov, og står gerne på snowboard hvis chancen byder sig.

Zuma

Zuma er en brun hund, der elsker at surfe på vandet og lege med sine venner. Han er naturligvis også altid kklar til at hjælpe alle sine venner, hvis de er i nød.

Kilde: Paw Patrols oficielle hjemmeside