Brio laver meget realistiske dukkevogne, også til de store børn, og er der et meget populært valg, når det kommer til valg af dukkevogn. Her kigger vi nærmere på den populære Brio Dukkevogn.

Vil du se endnu flere dukkevogne kan du klikke täällä. Og husk en sød dukke til vognen 

Sisällysluettelo

Stor Brio dukkevogn – med lift og indstilleligt håndtagBrio Dukkevogn

En virkelig skøn Brio dukkevogn, her set i rosa. Dukkevognen har lidt størrelse, så den egner sig bedst til børn på 2,5 år og opefter, da barnet ellers ikke vil kunne putte sine dukker og bamser,Dukkevognen har gummihjul, så der ikke kommer ridser eller mærker gulvet, når den benyttes indenfor. Samtidig er den nem at tage med udenfor, hvis dukke trænger til frisk luft. Hjulene er store nok til at kunne køre fint på græs eller andre ujævne terræner. Dukkevognen koster 879,95 kr. hos Coop.

Brio dukkevognLilla Brio dukkevogn

Dukkevogn fra Brio med autentisk udseende og design. Den har mange af de funktioner, som en rigtig barnevogn har. Blandt andet kan kalechen klappes ned. Rigtig fin Brio dukkevogn. Der medfølger madras og indkøbskurv, så dukken kan sove trygt og godt.

Sød lille dukkevogn fra Brio

Endnu en sød Brio dukkevogn. Denne har drejehjul foran, så den er nem at køre rundt med. Dukkevognen ses her i rød. Masser af mulighed for leg med dukker og bamser med denne fine Brio Dukkevogn

Brio Dukkevogn – Historien bag Brio

Er din lille prinsesse også helt tosset med at lege, passe og pusle med dukker dagen lang? Så er hun ikke den eneste. Heldigvis findes der meget fantastisk udstyr, så børnene kan lege autentiske lege med deres dukker.

Lue myös:   Fakta baby pack - Herkullinen aloituspakkaus vauvalle

I 1884 grundlagde den 24 årige Ivar Bengtsom og hans hustru Sissa Persdotter firmaet, Brio. De boede på en gård i den lille by Boalt i Sverige. Det unge par producerede fletkurve i massevis, men i året 1907 kom det succesfulde trælegetøjet i produktion. Blandt deres legetøj er de især kendte for deres togbane, som kan samlet på mange kreative måder samt deres gåvogne og dukkevogne. Alt Brio legetøj er kendt for deres rene, enkle design, som udløser børnenes kreativitet og fantasi. Barnets leg bliver med garanti meget sjovere med en vogn til dukkerne.

Intet kan stoppe Brio Dukkevogn

Alle børn elsker dukker. Brio dukkevogne er en tro kopi af den ægte vare og er perfekt til dukkeglade piger, som vil lege rollelege eller tage kærlig hånd om sine dukker. Der findes mange forskellige typer af vogne til dukker. Brio dukkevogne har mange gode og funktionelle detaljer og er elegante i designet. Vognene har kraftige hjul fremstille i gummi, som ikke kan punktere. Hjulene sikrer en problemfri kørsel for barnet. I de fleste modeller medfølger en fin madras, fodbremse, opbevaringskurv samt foldekalche. I dårligt vejr kan det polstrede overtræk monteres og kalechen kan foldes op. Stofbetrækket og madrassen kan desuden tages ud og vaskes. Hverken dårligt vejr eller beskidt barnevogn kan stoppe den gode leg.

Til dukkeglade piger og drenge

Det klassiske og detaljerede design sikrer, at børnene oplever en stor glæde og fornøjelse ved at lege. Dukkevognene er gode til leg, hvor dukkeglade piger og drenge kan bruge vognene til at transportere dukkerne i. Der er garanteret mange sjove timers leg. Dukkevognene kræver hjælp fra voksne, når de skal samles. Dukkevognene er anbefalet til børn fra 3 år og har en højde på omkring 69 cm fra styret.

Lue myös:   Pigelegetøj 2 år - Spændende pigelegetøj til 2 årige

Click here to add your own text