Elefanthuen er og bliver et hit for børnene, når de skal ud og lege om vinteren. Elefanthuen holder både hals og ører varme, og så er de bare super praktiske, fordi de er så nemme at tage af og på.

Når du skal vælge elefanthue til dit barn, bør du overveje nøje hvilket materiale og tykkelse den skal være i. Til overgangsperioden er en tynd bomuldshue at fortrække, som kun er i et enkelt lag. Når det bliver koldere er en hue med to lag skøn, og til de rigtig kolde dage kan man få tykke elefanthuer i enten ren uld eller uld udenpå, og bomuld inden i. Som for eksempel denne model fra det populære Huttelithut.

Her tager vi et kig på de mange forskellige elefanthuer i forskellige prisklasser, som der er at vælge i mellem.

Sisällysluettelo

Hvilken elefanthue til børn?

Når du vælger elefanthue skal du naturligvis vælge den størrelse, som dit barn passer. En for lille hue vil være ubehagelig og ikke varme nok, mens en for stor hue vil være løs og tillade kold luft at træge ind. Derudover bør du vælge en elefanthue i det rette materiale:

  • Bomuld – perfekt til forår og efterår

Bomuld er ikke for varmt, så en 1-lags elefanthue i bomuld er et udmærket valg til overgangsperioden.

  • Uld – tempererende materiale, men ikke vindtæt

En tynd uldhue er også perfekt til overgangsperioderne, da den tilpasser sig temperaturen. Til gengæld kan en uldhue føles meget kold, hvis vinden står på. Til de rigtig kolde dage er det derfor bedst med en 2-lags elefanthue.

  • 2- lags elefanthue
Lue myös:   Halvat äitiysvaatteet

Den bedste elefanthue til de meget kolde dage.

Bedste elefanthue til forår: 1- lags elefanthue i bomuld

Denne bløde elefanthue i bomuld er ideel til overgangsperioden, hvor det ikke er voldsomt koldt, men alligevel en kølig vind. Bomuld er ikke super varmt, men beskytter alligevel ører, hals og pande mod vinden. Denne model er fra Mikk-line og har søde hjerter på siden. Den fås også i andre farver og designs. En elefanthue i bomuld er nok den bedste hue til forår og efterår. Set hos Kids- World.

Bedste elefanthue til vinter: Varm elefanthue i bomuld / uld

Denne elefanthue fra Reima er med både uld og bomuld, hvilket gør den ideel til de rigtig kolde dage. Ulden udenpå varmer meget effektivt, mens bomulden indeni føles dejlig blød mod huden. Elefanthuen går en smule længere ned bagtil, så den ikke ryger op, når barnet leger og bevæger sig. Tilmed er der en lille ribkant, som gør at den sidder lidt ekstra til omkring halsen. Elefanthuerne fra Reima går ekstra godt ned i panden, og er blandt andet derfor meget effektive til at holde barnet varmt.

Flot elefanthue i bomuld

Denne elefanthue har et virkelig flot print, og er især egnet til børn der har det meget varmt. Den har tilmed et flot mønster, så den er let at genkende for barnet, og samtidig ser smart ud.

Hold de små ører varme

Elefanthuer til babyer og børn er praktiske, når barnet skal lege udendørs, gå tur eller skal sove udenfor. Huerne kan anvendes stor set hele året rundt, afhængig af materiale og er perfekte til at holde de små ører varme. Det er super vigtigt at vælge den rette type materiale afhængig af huens formål.

Stort udvalg af elefanthuer

Elefanthuer findes i alle afskygninger, farver, prisklasser, modeller og mærker. Huerne fås både i bløde, runde og spidse hovedformer. Huerne til børn trækkes ned over hovedet og varmer både ører, pande, hals og nakke, og hermed er ethvert barn klar til at lege udenfor i det danske våde vejr. Huerne findes blandt andet med dyremotiver, LEGO-print, Disney-print, ensfarvede, forskelligfarvede og meget mere. Huerne er komfortable for børnene, da materialet er blødt mod huden og sørger for at holde ørerne varme, og lukke vinden ude med en ribkant omkring halsen. Kanten gør, at huen sidder tæt uden at stramme på halsen, så det er intet problem at lege udenfor i timevis.

Det er vigtigt at vælge den rigtige type materiale, design og pasform til dit barn, så barnet er komfortabel med huen på.  Elefanthuerne fremstilles både i bomuld og uld og somme tider i en praktisk kombination, så du får det bedste fra begge materialer. En elefanthue kan vaskes i vaskemaskinen.

Lue myös:   Parhaat sukkahousut vauvalle & lapsille

Den rigtige hue til dit barn

Det kan være en større opgave at finde lige præcis den hue, som passer bedst til dit barn. Nogle elefanthuer kan åbnes foran med knapper, så at det ikke bliver ubehageligt for barnet, at få huen ned over ansigtet. Knapperne er desuden en fordel, hvis dit barn har tendens til at blive meget varmt, da knapperne bliver mulighed for at åbne huen ved temperaturstigning. Andre huer trækkes ned over hovedet og er funktionelle og slidstærke.

Du finder et bredt sortiment af elefanthuer landet over i de fleste farver og i gode kvaliteter hos Kids-World.