Rubens barn dukker er de populære svensk produceret dukker. Alle dukkerne er håndlavet, og har de sødeste detaljer som øjenvipper, fregner, røde kinder og hver deres personlige udtryk.

Dukkerne har hver deres navn og er enten drenge eller piger. Dukkerne har en mund, så de kan sutte på tommelfinger. Rubens Barn dukker er skønne at kramme, da de er bløde og dejlige.

Indholdsfortegnelse

Dette gør Rubens Barn specielle

  • Alle dukker er håndlavet
  • Søde detaljer, som øjenvipper og fregner
  • Fås i flere hudfarver
  • Har hver deres navn
  • Er enten drenge eller piger (og hvad der hører til)
  • Dukkerne har en vægt i sig, så de føles som et “rigtigt” barn
  • Er utrolig bløde at kramme!

Forskellige slags Rubens Barn dukker

Der findes flere forskellige slags Rubens Barn dukker. Her har vi skrevet lidt om de forskellige slags, så du forhåbentlig kan finde frem til hvilken dukke der er den bedste. Alle dukkerne er super bløde, og håndlavet.

Rubens Barn baby

Denne udgave af Rubens Barn er lavet, så de ligner babyer. De kan sutte på tommelfinger, og har kort pjusket hår som en baby. Dukken er lavet i polyester fleece. Dukken er meget livagtig, og har et sødt udtryk. Rubens Barn Baby måler 45 cm. De kan bruges fra nyfødt, men det er typisk omkring 1,5 års alderen, at børnene begynder at lege meget med dukken. Til dukken medfølger der det tøj den har på, men der kan tilkøbes mere tilbehør. Rubens Barn Baby koster 499 kr.

Rubens Barn Cutie

Rubens Barn Cutie dukker vejer er 32 cm. lang, og er den mindste af Rubens Barns dukkerne. De er godkendt til brug fra 0 år, og har en god størrelse til de allermindste børn. Ligesom de andre dukker har Cutie dukkerne broderede øjne og er håndlavet. Dukken er lavet i blødt fleece af høj kvalitet. Her ser vi Adam, der er en sød cutie med strithår. Han er iført matrostøj.

Rubens Barn Ecobud

Denne dukke fra Rubens Barn ser en smule anderledes ud end de andre. Den har lange arme og ben, og er mere som en slaskedukke. Derudover er dukken økologsisk. Den er håndlavet ligesom de andre dukker fra Rubens barn. Der findes lige nu 3 forskellige slags ecobuds, og de er alle sammen virkelig bedårende.

Rubens Barn forhandler

Er du på udkig efter en dukke fra Rubens Barn, kan du finde dem på enten Sundleg eller Coop. Begge steder forhander Rubens Barn dukker, og der er mange forskellige at vælge i mellem.

Hvordan vasker man Rubens Barn?

Alle dukkerne fra Rubens Barn kan vaskes. Det er enormt praktisk at kunne vaske børnenes legetøj, da de hurtigt kan blive beskidte eller nussede. Rubens Barn dukker kan håndvaskes, eller i maskinen på håndvask /skåneprogram.

Rubens Barn dukketøj og tilbehør

Der findes meget flot dukketøj og tilbehør til Rubens Barn dukker.

Vintertøj til Rubens Barn Cutie

Hold varmen med dette søde sæt dukketøj. I sættet er der halstørklæd, hue, frakke og vintersko. Det hele passer til Rubens Barn dukke i størrelsen Cutie. Pris 199,95 kr.

Spisesæt – til Rubens Baby

Så er det tid til mad og drikke. Sørg for at Rubens Barn baby bliver mæt og glad med dette fine spisesæt. Der medfølger en hagesmæk, kop og en ske. Sættet koster 199,95 kr.

Andet populært legetøj

Hvis du mangler godt legetøj til dit barn, barnebarn eller noget helt tredje, har vi her samlet et par ideer til julegave eller fødselsdagsgave.

Bobles Krododille – udfordrer motorikken 

En meget populær gave til børn er den populære Bobles krododille. Den er lavet i det holdbare EVA- skum, der kan klare mange års leg. Blandt andet derfor bruges Bobles legetøj også i institutioner. Vælg mellem flere farver.

Krea dukkevogn – tid til rolleleg

Næsten alle børn elsker en sød lille dukkevogn. Denne røde krea dukkevogn er den helt klassiske model, som kan bruges til mange timers leg. Passer godt til de mindre børn. Pris 369,95 kr.

Hoppeko – hop hop hop!

Hoppekoen er virkelig sjov at hoppe på, og bliver især et hit for de 1,5 – 2 årige, hvor der er mere styr på motorikken. Det er godt for udviklingen at hoppe, og så er det bare sjovt. Den viste hoppeko forhandles hos Pixizoo.

Hvad er Rubens Barn?

Dukkerne er designet af den svenske kunster Ewa Jarenskrog. Hun opkaldte dem Ruben, efter sin egen far.

De søde dukker blev først produceret i 1995. De er alle svensk produceret, og er desuden håndlavet. Derfor koster dukkerne også en smule mere end så mange andre dukker. De er håndlavet, som giver dem hver deres udtryk. De svenske dukker omfavner flere kulturer og køn, og derfor kan dukkerne fås med flere nationaliteter og hudfarver. De har også et køn og hvad der dertil hører. Dukkerne giver rig mulighed for samtaler mellem barn om voksen om både drenge, piger, nationaliteter og meget mere. Denne form for legetøj fremmer empatien hos små børn, og støtter på den måde deres udvikling.

Læs også:   Togbaner til børn | Legetøjstog og togbaner

Gode til børn med særlige behov og demente

Fordi dukkerne har en vis størrelse og tyngde (der er indlagt en vægt i dukkerne, så de er tunge), finder børn med særlige behov og demente en særlig ro, når de sidder med disse dukker. De er livagtige, og har et sødt og mildt udtryk. De håndlavede dukker har alle deres helt egen personlighed og navn.

Vælg mellem mange forskellige

Er du blevet interesseret i de specielle dukker, er der rig mulighed for at finde lige den, der passer til dig. Der er nemlig mange variter at vælge i mellem. Dukkerne fås også i flere størrelser. De to største er Rubens Baby og Kids, som du kan se beskrevet øverst i artiklen. Blandt navnene på dukkerne kan nævnes; Anna, Clara, Emil, Emma, Eric, Maria og Molly. Det er ikke tit man kan finde dukkerne på udsalg, men måske er du heldig på enten Black Friday eller efter jul.

Siden indeholder affiliate links.