En fjernstyret bil er et super sjovt stykke legetøj for børn i mange aldre. Når du er på udkig efter en fjernstyret racerbil til dit barn, er det en god ide at gøre dig nogen overvejelser inden køb, så du ikke ender med at købe en bil, som ikke bliver brugt.

Se fjernstyrede biler til børn i alle aldre nedenfor

Indholdsfortegnelse

Fjernstyret bil – hvor gammel?

Faktisk kan man få fjernstyret biler til børn helt ned til 12 mdr. I denne alder skal du dog være forberedt på, at der nok skal være en voksen med til legen før det bliver sjovt for barnet. Det er en god ide at vælge en meget simpel fjernstyret bil, når den er til børn under 5 år. Derudover bør bilen være meget robust, og kunne tåle lidt af hvert. Se eksempler på sådanne fjernstyret biler her.

Til børn over 5 år kan man kigge efter en lidt mere kompliceret og hurtig fjernstyret bil. Her åbner der sig også muligheder for andet fjernstyret legetøj, som for eksempel en speedbåd, helikopter eller en lille drone. Til denne alder giver det også mere mening at investere et lidt højere beløb i den fjernstyrede bil.

Overvej også muligheden for andre legetøjsbiler eller måske den bedste el-bil til børn?

Stor fjernstyret lastbil – Mercedes Benz

Måler: 43,5 x 9,5 x 13 cm

Stor og flot lastbil, som er rigtig sjov og spændende for barnet at lege med. Lastbilen har et stort lad, som man kan lege med. Lastbilen kan dreje til begge sider og køre frem og tilbage. Derudover har den lydeffekter og lys. Det er en sej lastbil i realistisk udseende. Er man ude efter en decideret racerbil, bør man dog nok vælge en anden model. Hjulene er ret små i forhold til lastbilens størrelse, og den vil derfor have svært ved skarpe sving ved høj fart – præcis som i virkeligheden. Lastbilen er set hos Only4kids.

Læs også:   Bedste sansegynge

Billig fjernstyret bil – farverig gravko

Hvis man er ude efter at lade sit barn prøve at lege med en fjernstyret bil, uden det behøver at koste alverden, så er denne bil et godt bud. Det er nemlig en billig fjernstyret bil til kun 299 kr. Den kan købes hos Kids-World. Gravkoen er lidt anderledes end andre fjernstyrede biler, da det faktisk er manden, der styrer bilen! Man styrer manden via fjernbetjeningen, og på den måde kan bilen suse omkring. Et sjovt stykke legetøj til en billig pris.

Fjernstyret speedbåd – sjov leg i vand!

Denne seje speedbåd kan sejle hurtigt afsted i enten en pool i haven, eller på større områder som for eksempel på en sø eller å. Speedbåden kan sejle helt op til 30 km/t, og kan fjernstyres helt op til 150 m. Det giver muligheden for at lade barnet sejle med speedbåden på en stor sø eller lignende. Vær dog opmærksom på, at den kan blive på virket af bølger, hvis man tager den med til havet. Den er stabil nok til at klare mindre bølger. Den smarte speedbåd kan købes til 555 kr. her.

Sød lille traktor – Fjernstyret traktor til de mindste

Skal din lille dreng eller pige have sin første fjernstyret bil, er traktoren her et godt bud. Den kan nemlig bruges helt fra 18 mdr. Traktoren er udformet i bløde og simple former, og så har den et meget livagtigt og sjovt udtryk, som de mindste helt sikkert vil elske. Fjernbetjeningen består af en simpel betjening, hvor den ene knap får bilen til at køre fremad, og den anden får bilen til at køre baglens. Set hos Børnenes Kartel.

Læs også:   Baby motorik: Sådan laver du motorik øvelser med din baby

Lille fjernstyret racerbil til de mindste

En sød lille fjernstyret bil, der kan bruges af de mindste helt ned til 12 mdr. Bilen er virkelig god som barnets første fjernstyret bil, da den er meget robust og holdbar. Fjernbetjening er meget nem at betjene, da den kun har én knap, som får bilen kører frem ad. Betjeningen har et kraftigt signal, så bilen kan køre ret langt væk. Derudover kan bilen blinke, bippe og snurre. En sjov gave, der helt sikkert vil bringe glæde. Den lille bil er set hos Børnenes Kartel

Fjernstyret bil til børn 

Få fuld fart på med en fjernstyret bil, der kører præcis derhen og så hurtigt som du gerne vil have den til. En fjernstyret bil til børn kan være mange ting, og kun en ægte bilnørd vil forstå forskellen på, om det er en Formel 1 bil der skal styres eller en Monster truck. En fjernstyret bil til børn forhandles i de fleste legetøjsforhandlere samt dagligvarebutikker som Bilka og Føtex.  

 

Vælg den helt rigtige fjernstyrede bil til din fartdjævel. 

Valgene er mange, når det gælder at finde den helt rigtige fjernstyrede bil til dine børn, og pas på, for det er ikke blot børn der synes at en fjernstyret bil kan være sjov. Når du vælger din fjernstyrede bil til dit barn, skal du først og fremmest have for øje, hvorvidt bilen skal kunne bruges indendørs eller udendørs, da nogle fjernstyrede biler ikke tåler at blive brugt udenfor. Fjernstyrede biler til børn styres med en fjernbetjening som oftest har en fremad og bak funktion, samt muligheden for at dreje. Du får desuden mange forskellige slags biler, og selvfølgelig i mange forskellige farver. Typemæssigt kan man købe fjernstyrede biler til børn i modeller som; Formel 1 bil, Monster trucks, Racerbiler eller karakterer fra eksempelvis filmen Biler. Fjernstyrede biler kan anvendes af børn fra de er ganske små, spørgsmålet er blot hvorvidt de kan håndtere fjernbetjeningen, resten kommer helt af sig selv.  

Læs også:   Legetøj nyfødt og baby | Godt legetøj til baby

 

Fjernstyrede biler til børn – og far og mor.  

Fjernstyrede biler til børn er en sikker vinder som legetøj til alle fartdjævle. Men hvad med en fjernstyret bil, hvor barnet rent faktisk kan køre bilen? Fjernstyrede biler til børn, hvor barnet sidder i bilen er nemlig blevet super populære. Barnet kan sidde i en “rigtig” bil i deres størrelse, med pedaler, rat, sele og det hele. Mens barnet sidder i bilen og styrer, har far eller mor desuden chancen for at styre bilen med en fjernbetjening, og dermed også være helt sikker på at der ikke sker nogle fartovertrædelser. En ren win win for både barnet og legeglade forældre.