Forskellige former for fjernstyret legetøj er super sjovt for børn i næsten alle aldre. Når du er på udkig efter fjernstyret legetøj til dit barn, er det en god ide at gøre dig nogen overvejelser inden køb, så du ikke ender med at købe noget dyrt, som ikke bliver brugt.

Se forskellige former for fjernstyret legetøj til børn i alle aldre nedenfor

Indholdsfortegnelse

Fjernstyret legetøj – hvor gammel skal barnet være?

Faktisk kan man få meget simpelt og enkelt fjernstyret legetøj til børn helt ned til 12 mdr.

I denne alder skal du dog være forberedt på, at der nok skal være en voksen med til legen før det bliver sjovt for barnet. Det kræver nemlig en vis alder for at sammensætte ideen om en fjernbetjening styrer legetøjet. Det er en god ide at vælge en meget enkelt stykke fjernstyret legetøj, når den er til børn under 5 år. Det gør ikke noget hvis fjernbetjeningen kun har et enkelt eller blot to knappet. Derudover bør legetøjet være meget robust, og kunne tåle lidt af hvert. Se eksempler på fjernstyret legetøj til de mindste her.

Til børn over 5 år kan man kigge efter en lidt mere kompliceret og hurtig fjernstyret legetøj af forskellig art. For eksempel noget flyvende som en drone synes mange børn er sejt. Her åbner der sig også muligheder for andet fjernstyret legetøj, som for eksempel en hurtig speedbåd, helikopter eller en lille drone. Til denne alder giver det også mere mening at investere et lidt højere beløb i den fjernstyrede bil, da barnet er i stand til at passe på legetøjet.

Overvej også muligheden for den bedste el-bil til børn, der også er et uhyre godt stykke legetøj til fartglade børn.

En af de nye droner er nok det ultimative fjernstyrede legetøj. Her snakker vi legetøj til både børn og voksne, da man skal være klar til at investere et højere beløb, hvis man vil have en ordentlig drone. Se evt. mere her.

Fjernstyret legetøj- sjov speedbåd

Denne seje speedbåd kan sejle hurtigt afsted i enten en pool i haven, eller måske endda på større områder som en på en sø eller lille å. Den seje fjernstyret speedbåd kan sejle helt op til 30 km/t, og kan fjernstyres op til 150 meter væk. Det giver muligheden for at lade barnet styre med speedbåden på en stor sø eller lignende. Vær dog opmærksom på, at den kan blive på virket af bølger, hvis man tager den med til havet. Speedbåden er stabil nok til at klare mindre bølger. Den smarte speedbåd kan købes til 555 kr. her.

Læs også:   Legetøj nyfødt og baby | Godt legetøj til baby

Billig fjernstyret bil – farverig gravko

Hvis man er ude efter at lade sit barn prøve at lege med fjernstyret legetøj, uden det behøver at koste alverden, så er denne bil et godt bud. Det er nemlig en billig fjernstyret bil til kun 299 kr. Den kan købes hos Kids-World. Gravkoen er lidt anderledes end andre fjernstyrede biler, da det faktisk er manden, der styrer bilen! Det er både sjovt og en anderledes måde at lege med fjernstyret legetøj. Man styrer manden via fjernbetjeningen, og på den måde kan bilen suse omkring. Et sjovt stykke legetøj til en billig pris.

Stor fjernstyret lastbil – Mercedes Benz

Måler: 43,5 x 9,5 x 13 cm

Den flotte lastbil vil være spændende at køre rundt med. Fyld lasten på, og så kan bilen køre afsted til destinationen. Stor og flot lastbil, som er sjov og udfordrende for barnet at lege med. Lastbilen har et stort lad, som man kan lege med. Lastbilen kan dreje til begge sider og køre frem og tilbage. Derudover har den også lydeffekter og lys, hvilket giver flere muligheder for leg. Det er en sej lastbil i realistisk udseende. Er man ude efter en decideret racerbil, bør man dog nok vælge en anden model. Hjulene er ret små i forhold til lastbilens størrelse, og den vil derfor have svært ved skarpe sving ved høj fart – præcis som i virkeligheden. Lastbilen er set hos Only4kids.

Lille fjernstyret racerbil til de små (fra 12 mdr)

En sød lille fjernstyret bil, der kan bruges af de mindste helt ned til 1 år. Bilen er virkelig god som barnets første fjernstyret bil, da den er meget robust og holdbar. Samtidig har den flotte friske farver, som er interessant for barnet at kigge på. Fjernbetjening er meget nem at betjene, da den kun har én knap, som får bilen kører frem ad. Den er derfor nem at meste for selv små hænder. Betjeningen har et kraftigt signal, så bilen kan køre ret langt væk. Derudover kan bilen blinke, bippe og snurre. En sjov gave, der helt sikkert vil bringe glæde. Den lille bil er set hos Børnenes Kartel

Læs også:   24 kalendergaveideer 2018 | Komplet liste med kalendergave til pige!

Sød lille traktor – Fjernstyret traktor til de mindste

Skal din lille dreng eller pige have sit første fjernstyret legetøj, er traktoren her et godt bud. Den kan nemlig bruges helt fra 18 mdr. Traktoren er lavet i bløde og runde former, og så har den et sødt livagtigt og sjovt udtryk, som de mindste helt sikkert vil elske at kigge på. Fjernbetjeningen består af en simpel betjening, hvor den ene knap får bilen til at køre fremad, og den anden får bilen til at bakke. Set hos Børnenes Kartel.

Sej Drone – En mindre model, velegnet til større børn og voksne

Pris 3.199 kr. – se mere her

Hvis du er på udkig efter et mere kompliceret stykke fjernstyret legetøj, så kunne denne drone godt være et kig værd. Den er fra mærket Hubsan, der leverer nogen af de bedste mini-droner på markedet. Denne model har kamera. Vær opmærksom på at den skal bruges sammen med en voksen, da det kræver en del øvelse at flyve med dronen. Har man først fået talent for at flyve med dronen, så har man et stykke legetøj som både børn og voksne vil blive ved med at vende tilbage til. Læs meget mere om denne drone hos forhandleren Hubshop.

Er du så heldig at være den glade gavegiver til eksempelvis dit barn, barnebarn, nevø eller måske niece? Så er du garanteret også bevidst om hvilke sjove og spændende ting der findes på markedet, som kan udgøre de allerbedste gaver! Og hvis ikke, så tvivl ikke for fjernstyret legetøj til børn er blandt disse, og det fås i alle afskygninger! Men fjernstyret legetøj til børn går legen for alvor i gang. Fjernstyret legetøj til børn fås til både piger og drenge, og er kendetegnet ved at kunne styres gennem en controller eller fjernbetjening, som gør legetøjet levende.

Læs også:   Bedste pool til haven

Bliv den sejeste racerkører i byen

En klassiker blandt fjernstyret legetøj til børn er helt klart fjernstyrede biler! Fjernstyrede biler har eksisteret siden det første fjernstyrede legetøj til børn blev udviklet, og har siden det sørget for timevis af sjov og leg! Med fjernstyrede racerbiler, monstertrucks eller rallybiler, har dit barn muligheden for at blive den sejeste racerkører i byen. Fjernstyret legetøj til børn i form af fjernstyrede biler, har ligeledes eksisteret i mange år, hvor racerbaner der kan bygges sammen i stuen, har sørget for timevise af sjov og konkurrencer med vennerne om, hvem der kommer først! Fjernstyrede racerbiler er til alle legeglade børn og sågar legeglade forældre, for hvem er ikke vild med fart og spænding?

Bliv kæledyr- eller robot ejer med fjernstyret legetøj

Fjernstyret legetøj til børn udgør desuden muligheden for at dit barn, kan få sin helt egen super seje robot som ven, som kan gøre og sige fantastiske ting med den fjernstyrede controller. Hertil findes der fjernstyret legetøj til børn i form af dyr som dinosaurer og hunde, som kan udgøre dit barns bedste ven og kæledyr, som adlyder dit barns ordre, kun ved tryk på en knap! Fjernstyret legetøj til børn har utrolige mange afskygninger og kan udgøre fart over feltet, eller rolige hyggelige stunder med sine fjernstyrede venner. Fjernstyret legetøj til børn er det perfekte legetøj til alle børn, og som samler familie og venner til sjov og leg.