Et skumgulv til baby er meget populært at benytte, når baby skal tumle rundt på gulvet i de første måneder. Skumgulvet er nemt at holde rent, og sikrer samtidig et blødt og godt underlag til baby, når han eller hun skal ligge maven og lære verden at kende.

Se udvalg af skumpuslebrikker til gulv længere nede i teksten

Sisällysluettelo

Derfor er en skumgulv så populært

Når din lille baby skal ligge på gulvet og lege, er det bedst hvis underlaget ikke er for blødt. Det gør det nemlig nemmere for barnet at lære at rulle og komme fremad, hvis de ikke skal ligge på et løst tæppe, der nemt kan krølle rundt og gøre det sværere for baby. Heldigvis fås skumgulve i mange forskellige former og farver. Skumgulvene er som regel udformet som et puslespil. Puslespilbrikkerne sættes sammen, så du nemt kan forme og flytte gulvet som du synes. Vi har her taget et kig på forskellige gulv puslebrikker til gulv.

Smarte skum puslebrikker til gulv

Alle de skumgulve, som vi  nævner her, er sat sammen af puslespilsbrikker. Det giver mulighed for at samle gulvet på flere forskellige måder, hvilket er praktisk når gulvet skal pakkes væk.

Legetøj til skumgulvet

For at baby rigtig kan udfolde sig på skumgulvet, er det dejligt med en masses spændende legetøj, som baby kan undersøge. Legetøj der siger lyde når man trykker på det, eller kan rasle som en rangle, er med til at stimulere babys sanser. Det giver ham eller hun mere lyst til at lære at udfolde sig. Det er derfor vigtigt med godt legetøj. Da babyer ikke skal være ret gamle, før de begynder at putte alting i munden, skal deres legetøj være lavet til babyer. Det vil sige at det skal være for stort til at sluge så det ikke kommer i den gale hals. Derudover er det naturligvis en rar tanke, hvis legetøjet er uden skadelig kemi og andre kedelige stoffer. Derfor har vi nederst i teksten valgt at fremhæve en række af det bedste babylegetøj, som kan ligge på babys legegulv.

Opbevaring af legetøj

Efterhånden som ens baby bliver bedre og bedre til at lege og bevæge sig rundt på gulvet, vil behovet for en god opbevaringsløsning til legetøjet opstå. Det er rart hurtigt at kunne rydde op, når baby sover, eller der kommer gæster. Derudover det det også godt for barnet at legetøjet er sorteret, sådan at det alt legetøjet ikke nødvendigvis er fremme på samme tid. Ved at have gode opbevaringsløsninger til legetøjet kan babys legehjørne blive mere hyggeligt og overskueligt. Se gode muligheder for opbevaring af legetøj efter skum puslebrikkerne til gulv.

Bobles skumgulv / tumlegulv

Bobles skumgulv er i super god kvalitet, og kan fås i flere farver. Her ses det i en grå farve, som vil passe flot ind i de fleste hjem. Da et skumgulv ofte ligger i stuen kan det være rart at det ikke har de mest kraftige farver. Gulvet består af fire store puslespilsbrikker, som kan sættes sammen på flere forskellige måder. Til gulvet hører der små brikker, som kan sættes i huller der passer til. En god måde at gøre gulvet sjovt for de store børn også. Prisen på gulvet er 499,95 kr. Det er ikke det billigste skumgulv, men det har den gode kvalitet som alle Bobles andre produkter.

Lue myös:   Kehto vaihtopöydälle tai leikkikehälle

Sebra skumgulv – et rundt legegulv

Bobles skumgulv er i super god kvalitet, og kan fås i flere farver. Her ses det i en grå farve, som vil passe flot ind i de fleste hjem. Da et skumgulv ofte ligger i stuen kan det være rart at det ikke har de mest kraftige farver. Gulvet består af fire store puslespilsbrikker, som kan sættes sammen på flere forskellige måder. Til gulvet hører der små brikker, som kan sættes i huller der passer til. En god måde at gøre gulvet sjovt for de store børn også. Prisen på gulvet er 499,95 kr. Det er ikke det billigste skumgulv, men det har den gode kvalitet som alle Bobles andre produkter.

Farverigt puslespil til gulv

Er du til farver, er dette legegulv fra B Toys et godt bud. Det består af fire store brikker, som også indeholder mindre brikker man kan lege med. Legegulvet giver baby et blødt og behageligt underlag, der også minimere træk. Det måler 113 x 113 cm samlet. Set hos Lasten kartelli til 349,95 kr.

Billigt legegulv

Et enkelt legegulv til kun 129,95 kr. Dette skumgulv består af 9 puslespilsbrikker, der hver måler 30 x 30 cm. Fås også  i en mørk grå. Set hos Børnenes Kartel.

Skumgulv med Minne Mouse

Et farverigt og sjovt legeguld til de mindste, som elsker Minnie Mouse. Gulvet består af i alt 9 puslespilsbrikker med tal på. Her er der mulighed for leg både for store og små.

Legegulv med børn

Endnu et sjovt puslespil, der er et puslespil med fire søde børn. Det er sjovt for en baby at kigge på, og det kan også underholde de større søskende at samle puslespilsbrikkerne igen og igen på forskellige måder. Et sjovt og anderledes skum gulv.

Legetæpper er et godt alternativ til skumgulve

Skumgulv med puslespilsbrikker

Blåt skumgulv med puslespilsbrikker

Et sjovt skumgulv i blå farver, der består af i alt 9 store puslespilsbrikker. Inde i hver enkelt brik er der et tal og et billede af et lille dyr. En sjov måde at gøre legegulvet lærerigt for baby, når han eller hun bliver større. Hvis gulvet skal pakkes væk, er det nemt at lægge skille puslespillet ad, og pakke det væk. Dette skumgulv til baby koster 224 kr.

Skumgulv til baby i blå og grå farver

Et skumgulv, der ikke er en eksplosion af farver, men stadig ikke helt ensfarvet. Det består af i alt ni puslespilbrikker, som kan kombineres på forskellig vis.

Bobles skumgulv / tumlegulv

Her ses det flotte skumgulv fra Bobles i en fin lilla farve. Det består af fire store puslespilsbrikker, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Til gulvet hører der også mindre brikker, som kan sættes i huller der passer til. En god måde at gøre gulvet sjovt for både baby og storebror eller -søster. Prisen på gulvet er 499,95 kr. Det er ikke et billigt skumgulv, men det har den gode kvalitet som alle Bobles produkter.

Det bedste legetøj til babys legehjørne

Babys legehjørne er naturligvis ikke fuldendt førend der er masser af spændende legetøj, der kan udfordre og underholde baby. Her har vi samlet en række af det bedste legetøj, som baby kan få meget glæde af når han ligger på sit legegulv.

Aktivitetsstativ – perfekt til legegulvet

Gør babys legehjørne endnu sjovere med et aktivitetsstativ som dette. Man kan skifte legetøjet ud løbende, så det på den måde bliver ved med at være spændende for baby at kigge på.

Perfekt legetøj til babys legehjørne – et aktivitetscenter

Babby kan få timevis til at gå med dette aktivitetscenter, hvor der er rig mulighed for at udfordre motorikken og alle sanserne.

Lamaze babylegetøj – perfekt legetøj til baby

Lamaze legetøj til baby er super godt legetøj til de mindste. Det er fyldt med flotte farver, og siger forskellige lyde når barnet rører ved materialerne. Disse sjove aber er perfekte til at hænge på barnevognen, men kan også skilles ad og gives til baby. De er nemme at holde på for en lille babyhånd.

Farverige stableklodser

Disse farverige klodser vil være godt legetøj til en baby. De har fine og farverige billeder på, og samtidig kan de stables til et højt tårn. Klodsernes forskellige størrelser gør dem stimulerende for baby at gribe fat i.

Tre stofposer til opbevaring af legetøj

I disse tre poser der plads til stort og småt legetøj. De er meget praktisk og rummelige, og det er nemt at rydde alt legetøjet op i poserne, når baby er færdig med at lege.

Stofpose med lukning

I disse tre poser der plads til stort og småt legetøj. De er meget praktisk og rummelige, og det er nemt at rydde alt legetøjet op i poserne, Denne stofpose er smart til opbevaring af legetøj, da den kan lukkes for oven sådan at legetøjet ikke kan væltes ud. Det forhindrer også støv og snavs i at komme i posen, så længe posen er lukket. Her ses posen i en flot pastelfarve, men fås også i andre farver.

Stor kasse i filt – perfekt til rumdeleren eller til børnenes legetøj

Flot grå kasse i filt, der hjælper med at holde udtrykket rent og ryddeligt. Den passer til rummene i en rumdeler, men kan også sagtens bruges i stuen til legetøj eller andre ting. Prisen er 149 kr. uden låg. Et lås kan tilkøbes til 75 kr. Kasserne fås i flere farver. De kan købes hos boxdelux.dk, der har specialiseret sig i smarte opbevaringsløsninger til hjemmet.

Derfor skal baby have lov at ligge på maven

Det er vigtigt for en babys motoriske udvikling at han eller hun får lov at ligge på maven og lege. Et skumgulv er perfekt egnet til dette, da det ikke er for blødt, men samtidig hindrer at baby slå sig når han vælter rundt. Gulvet er det bedste sted at placere baby når det handler om motorisk udvikling. Det er nemlig herfra at barnet lærer at løfte hovedet, krybe fremad og senere kravle og gå. Et hyggeligt legehjørne til baby er derfor en rigtig god ide.

Når du lader din baby udvikle sin motorik, vil det medføre:

  • Glæde ved bevægelse og leg
  • God kondition og normal vægt
  • Nemmere ved at deltage i lege og dermed få venner

Når baby ligger på maven, kræver det mange kræfter at løfte hovedet. Det styrker musklerne i både nakke og ryg. Undgå at stable dit barn op med puder og dyner, inden hun selv kan sætte sig op selv. Det er bedst, hvis barnet får lov at udvikle sin motorik i eget tempo og dermed bliver mere selvsikker og motorisk stærk.

Mangler du inspiration til godt motorik legetøj til baby, kan du se en masse täällä