Bruder biler er utrolig populære og virkelighedstro legetøjsbiler, hvilket gør dem meget populære hos de kære børn. Bruder skraldebilen er især populær grundet dens realistiske design og seje funktioner i form af lys og lyde og mulighed for at læsse skrald af og på.

Her på siden kan du se hvor du kan købe billige Bruder biler, og hvor du finder den flotte Bruder skraldebil. Længere nede finder du flere forslag til det bil-glade barn.

Sisällysluettelo

Meget god kvalitet på Bruder biler

Bruder bilerne er produceret i Tyskland, og er kendt for deres virkelig gode kvalitet. Bilerne er ikke specielt billige, og de kan derfor anbefales til børn fra 4- 5 år og opefter, da det er et flot stykke legetøj med mange funktioner. Du kan købe Bruder biler hos Lirumlarumleg og hos Børnenens Kartel.

Bruder skraldebil med flere funktioner

Så skal der hentes skrald med Bruder Skraldebil. En flot orange skraldebil fra Bruder, som børnene helt sikker kan genkende fra virkelighedens skraldebiler. Skraldebilen ser nemlig meget realistisk ud, og der er masser af mulighed for leg og sjov med den fine bil, og den er egnet til både at lege med indenfor eller udenfor.

  • Skraldebilens førehus kan tippes
  • Der medfølger 2 skraldecontainere som kan tippes bagerst eller hænge på siden.
  • Hele ladet kan tippes, når bilen tømmes for skrald.

Set hos Lirumlarumleg til 569,95 kr. eller hos Lasten kartelli til 449,95 kr.

Bruder brandbil med stige

Virkelig flot brandbil med en lang stige, så der kan slukkes brande i alle højder. Derudover har bilen både lys og lyd. Der er til masser af af timers sjov og leg med den flotte brandbil fra Bruder, og vil glæde de fleste børn. Brandbilen er set hos Lirumlarumleg

Biltæppe – perfekt supplement til legetøjsbiler

Bilerne skal selvfølgelig køre på veje, hvilket de kan på dette flotte legetæppe med bilbane. Tæppet her er et af de mere farverige tæpper, som helt sikkert vil være sjove at lege med biler og andet på på. Tæppet har mange fine detaljer, der sætter gang i fantasien. På tæppet er der billeder af huse, søer og andre kreative ting.Køb tæppet med bilbanen her

Cementblander fra Bruder biler

Meget flot cementblander i realistisk design. Selve cementtromlem kan dreje rundt, og tragten kan foldes ned. Så er der klar til at blive blandet cement. Er også oplagt at lege med udenfor i sandkassen! Bilen er designet og produceret i Tyskland, og er i super kvalitet. Bilen koster 519,95 kr.

Donkey Gulvtape – lav en stor bilbane på gulvet

Det bliver næsten ikke nemmere eller billigere, når man gerne vil lave bilbane til Bruder skraldebil eller andre biler, som måske er lidt mindre. Man skal blot sætte tapen på gulvet, og vupti, så har du en smart bilbane. Tapen er ligesom en malertape, blot lidt bredere. Bilbanen har både afstribning og fodgængerovergange som en rigtig vej. For at gøre bilbanen lidt sjovere, kan man tilføje skilte og naturligvis en masse biler. Med i pakken følger der en enkelt bil, der passer til banen.

Lue myös:   Billigt Lego Technic til børn - Legetøj, der udvikler

Bilbane tape er en meget pladsbesparende måde at have en bilbane på. Tapen er nem at fjerne igen.

Køb bilbane tape hos Lirumlarumleg – 99,95 kr.

 

Bruder – Legetøj tæt på virkeligheden 

Bruder er et brand som producerer legetøj der er virkelighedsnært, og som har produceret legetøjsbiler i over 90 år. Legetøjsbilerne er alt hvad man kan finde på landevejen samt bondegårdene og maskinerne der hører til. Det er kranbilen med en rigtig kran der kan svinge rundt og løfte tunge ting, det er landbrugsmaskiner som mejetærsker og traktorer med lad og skovl, og det er skraldebilen der sørger for at holde nabolaget pæn og ren. 

 

Bruders skraldebiler til alle. 

Skraldebilen fra Bruder fås i forskellige modeller. En Roadmax 2+ er den realistiske skraldebil til den mindste, som fås i stærke farver men med mindre dele og er derfor også mere sikker i forhold til, hvad børn kan finde på at putte i munden. Modellen 1:16 MAN TGA er en vaskeægte (legetøjs) genbrugs-skraldebil fra Bruder i en flot grøn farve. Denne model vil med garanti skabe begejstring for alle børn der elsker lastbiler, og med dens virkelighedsnære design, kan hjælpe børn med at lære om genbrug og affaldsbehandling. Til denne model følger der 2 farverige affaldscontainere med som kan åbnes, ligesom affaldsbeholderen kan. Bruder har desuden lavet modellen Scania Skraldebil, som er ligesom man kender den fra vejene, en orange skraldebil med tilhørende affaldscontainerer, der nemt kan løftes og tømmes ned i affaldsbeholderen ved hjælp af en hæve og sænke funktion på lastbilen, præcis som det fungerer i den virkelige verden. Tre fantastiske skraldebiler der helt sikkert vil stjæle alle børns hjerter.  

Lue myös:   Barbiedukker til børn

 

Hvorfor skal man vælge Bruders legetøj? 

Bruders produkter er lavet i hårdt ABS plastik, som er godkendt materiale til legetøj og er derfor sikkert for dit barn at lege med. Bruders skraldebil og de andre legetøjsbiler er lavet i holdbart materiale, og kan derfor holde til at blive leget med både indendørs og udendørs. Med Bruder er man sikret timevis af sjov leg med realistiske køretøjer der afspejler den virkelige verdens maskiner.